sizin hiç birine karşı ahınız tuttumu ...
Allaha havale etmekte bir ah etmek midir ?
Allaha havale etmekte bir ah etmek midir ?
Sevgili seçimim her zaman mükemmel olmuştur. Çok seçiciyimdir belkide bu yüzden. Ne aldattım nede aldatıldım ama aldatan bir arkadaşım 2 hafta sonra başka bir kızla çıkmaya başlamıştı ve kızla yaklaşık 7 ay çıkmışlardı ve acayip mutlulardı. Sonra kızın babasının tahini çıkmıştı sanırım tutuyo :D
ayrıldılar mı pekı :) baksana mutlularmış inş tutar ya tek temennimiz o yönde :D
tutar turmaz ama kimsenin kimsede hakkı kalmaz eninde sonunda çıkar. aldatılan ne yapmalıdır ? oda geleceğe kendi hayatına bakmalıdır. aldatıldığını ne kadar erken gördüyse o kadar iyidir.
bugüne kadar kime ahh ettiysem tuttu dönüp dolaşıp ya bana geri geldi ya da helallik istedi... haksızlığa uğradıysan ve yürekten ettiysen tabi tutar ama beddua değil sadece allaha havale et! ki sen ah etmesen dahi allah hangi kulunun hakkına girilmiş bilir ve cezası kesilir
O kadar ah verdim hiç tutmadı aksine daha mutlu başka kızlarla köpek. Tutmasını herkes ister de kötüye bişey olmaz tutmaz öyle pislikleri
evet ya tutmadıgını görünce ınsanın hayattan silesi gelıyor alnının çatından vuracaksın kımne gore hayat adil kımine göre degıl belkıde zamanı vardır tutması ıcın uzerınden ne kadar gectı
8 ay :) böyle ayaklarıma kalacak ne olur affet diyecek diye hayal kuruyorum. Nerde bizde o şans. Ahhiimkanım olsa önce sonrada o kızı boğar sonrada uçurumdan cukk atardim. Gebersin köpek.
Cevap
9Cevap
bende aldatıldım bes gun oldu ayrılalı ve kızla evleneceklermıs aldattıgı ıcın kac aydır konusuyor kımbılır kızla allah buyuk ama onlar cok mutluşu anhıc bısey olmuyor mutsuz olsunlarrr ne olur ahım tutsun:(
Allahım ya bende gecen perşembe ogrendım :( Allaha havale etmekten baska sansımız yok canım :( mutlu gunlerı nasıl bır kalemde sıldıler hıc mı içi acımadı merhametsız olduktan sonra bir insan yüreği yare taş harama yaş kesılıyor
dayanamıyorum canım cok fenayım oluyorum hergecen gun
bir de şöyle düşün canım ya evlendıkten sonra senı aldatsaydı ozaman dul bır kadın olurdun ya da boşanamazdın senin için hayırlı değilmiş ileride seni üzeceği için Allah nasip yazmamış... Sen Allaha havale et Allah kımsenın hakkını yerde bırakmaz örnek bak demet akalın ibrahım kutluaya kac yıl esınle mutlu mesut yasadı dımı cocukları oldu sonra kac yıl sonra ıbrahım kutluayda aldattı eşini ama demet akalın sımdıkı esıyle mutluyken ahın nezaman cıkacagı bılınmez
canım sende aldatıldın dımı facebookta ekleyelım bırbırımızı destek oluruz
aldatıldım tabı kız ama sahte facebook olmasın gercekse eklerım seve seve :D
tabıkı geercek tatlm ben acıyım gızlılıgı ekle sen benı sımdı mesajlada adresımı vereyım
bgg evini dusun ve tanrinin herkezi herseyi izledigini eleme gunu sorulur hesabi hic tasalanma;)
ah alma fıtıl fıtıl gelır aman dıyım buyuk konusmıcan ah almıcan
geçer evet ahtır ama eğer haklı bir durumdaysan allah zaten onu değerlendirir
Deneyimlerime gore, TUTAR.
hep ahh aldığımızdan öyle bir tercihimiz olmadı :)
peki sonuçları nedır :)
tutar bence ah almamak lazım
BUNLARA İNANMAM AMA HARBİ TUTUYO ARKADAŞ
vallahi tutuyo :D
ah nedir ki..
Ah = beddua
ya da üzülen birşey sonunda içinin yanması
tutar tutuyor da
örnek var mıcanım
belkı ama bazen
tutar tutarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?