İleri şeyler yaşadık fikirlerimiz farkı evleneceğiz ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bir buçuk senelik bir ilişkim var. Onu cok seviyorum o da beni seviyor hersey en başından beri konuştuk ben çalışmak istemiyorum. Ben aşırı kaygılı biriyim ailemin huzuru için çalışmak istemiyorum çalışınca cok yoruluyorum üstüne cok agrasif biri oluyorum yemek yapacak ona vakit ayıracak gücüm kalmayacak ve bünyemde cok zayıf ailelerimiz tanıştı bir ay sonra isteme olacak ben 29 o 28 yaşında haliyle aramızda ileri şeyler geçti bana yorgun ve sinirli olduğunda bana hiç destek olmuyorsun sen iş kurmam için evde dosyalarım olsa bile düzeltmezsin çalışmıyorsun dedi sonra kavga ettik madem fikrin böyle olacaktı neden benim ahıma girdin dedim sonrada bana çalışmadan bahsetmiyorum sözlerinle bile destek olmuyorsun diyor. Ona hergün günün nasıl geçtiğini işlerini yaptığı için emeklerine gücüne saglık bu işi de yaptın deyip motive ediyorum ama beni bazen cok kırıyor. Üstelik babamın sürekli çalış demesini ona anlatmıştım yanımda olmuştuNeden böyle yapıyor anlamıyorum bize gelmişlerdi sonra bizimkiler ona gitti babam diyor ki onlar tüm kardeşler herkes kendi başına bakıyor bizim kızımızın anlayışına cok ters diyor ama abisinin hanımı da calısmayabin bir kadın neden böyle davranıyor bana çalışsam bana bu sefer direkli yemek yok yorgunum vakit ayıramıyosun dicek ailemiz yıkılacak ki ben çalışmak istemiyorym sizce ne yapsam ayrılsam ileri şeyler yaşandı beni doktora götür muayene için diye deli deli konuşma diyo götürmüyor sacmalıyorsun diyor 1 ay sonra istemeye geliyorlar sizce ne yapsam biraz sogudum açıkçası

İleri şeyler yaşadık fikirlerimiz farkı evleneceğiz ne yapmalıyım?