EVLENECEK YAŞA GELDİM AMA ÇEVREMİZ ÇOK DAR OLDUĞU İÇİN UYGUN BİRİNİ BULAMIYORUZ, NE YAPMALIYIZ?

Sen kız beğenmiyorsundur demeyin, aksine iyi ahlak ve anlayıştan başka kriterim yok. Çalışıyorum, düzenli ve iyi sayılabilecek bir maaşım var, üni mezunuyum, tipim normal, ahlaken kötü huylarım yok; yani kızların reddetmesini gerektirecek bişi yok.
Ama hiç ortamım da yok... İş yerinde bekar hanımefendiler var ama onların hayatı benimkinden çok farklı, modernlik-geleneksellik çatışması var yani. Okul ortamlarından kimseyle de diyaloğum devam etmiyor. Metropolde yaşıyoruz, komşu ve mahalle kültürü olmadığı için buradan da kimseyi bulamıyorum. Tek çocuğum akrabalarımızın hiçbiriyle ailecek samimi değiliz, onlar da aracı olamaz yani. Hiç samimi arkadaşım yok. Anne-babam da gün boyu sürekli ofisteler, bana kız bulabilecekleri bir ortamları yok.
Ben gönlüme göre, beni sevebilecek birini nasıl bulucam? Evde mi kaldım ki sjsjs
EVLENECEK YAŞA GELDİM AMA ÇEVREMİZ ÇOK DAR OLDUĞU İÇİN UYGUN BİRİNİ BULAMIYORUZ, NE YAPMALIYIZ?