Ben o gittikçe istemsiz bunaltıyorum aslında çok seviyorum sizce tamamen silse engellemez mi ya da knsmak istemiyorumde ez mi bana surekli zaman diyor konuya gelince bastan asagı o haklı en son falımı istedi attm yazanı sadece anladım dedi yani yalan falda yazan demedi Şu an hala yazısıyoruz 1 haftadr byleyiz 😔
Şu an ayrıyızbu şekilde konusuyoruz sizce ne olur sonuc barısır mıyız?
Ay bu ne be hahaha Bu çocuk seni kenarı almış konuştuğu Birkaç kişi daha var Onlardan dönüş Olmazsa sana geri dönecek ama saçmalıyor yani seni başından atmaya çalışıyor Tamam falan deyip baksana sen bana yüz verme gönder bunu gitsin bundan hiçbir şey olmaz öylesine canı sıkıldıkça yazıyor gibime geldi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O haklı fake hesabımı yakaladı bende açmayınca sorun oldu yoksa onn herseyi bendeydi şimdi 1 haftadır böyle birazda nazar degdi
Aynn birz oyle Şu an il dışına çıktı benle iki gun once bulustu ama buluşurjen bu barısmak değil dedi sadece uzun sure gelmeyecek diye görmek istedi Şu an ne yapsam guvenini kazansam bilemiyorum
Canım hala seviyorsun anlıyorum ama bu şekilde olmaz. Sen onun peşinden koşuyorsun bildiğin bırak o senin peşinden koşsun, belki de seni süründürmeye çalışıyor yapma ters yap azıcık, böyle sen üzülüyorsun sadece o değil. Umarım barışırsınız🙄🌸
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O haklı o yuzdb byle yapıyor keske biraz haklı yanım olsa
Bu konuşmadan anladığım tek şey Türkçe dil dersi alman gerektiği.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesajlasırken bu şekilde yazmak bana daha kolay geliyor yoksa diksiyonum gayet duzgun diksiyon dersi aldım 4 yıllık müşteri temsilcisiyim :) bu sekilde yazıyor olmam sadece kolayıma geliyor olmasından dolayı
adam iyi sabretmiş sana böyle biriyle 2 dakikadan fazla dayanamam yani önce ne yazdığını okuyacağım sonra ne yazdığını anlamaya çalışacağım da... ölme eşşeğim ölme.