Nude atmıyorum, ilişki yaşamıyorum diye beni aşağılayan sevgilimi terk ettim. Hak etmemiş mi?

Evlenmeden olmaz dedikçe üstüme geliyor başkasıyla yapsam daha mı iyi, amma yobazsın, senden kadınlık bekleyende kabahat, başka biri mi var gibi tonlarca saçmalık bugün oturdum namaz sonrası Kur'an okuyorum "Nude atsana cscscs" yazmış hadi kadınlık görevini yap falan. İyice sogumustum dedim ki ne senin onayına ne sevgine ihtiyacım var tek ihtiyacım olan şey Allah'ın rızası bu saatten sonra kendin gibilerle ne yaparsan yap ben Allah yolundayim dedim her yerden engelledim şimdi bir fake açmış onunla yazıyor. Allah kahretsin bunlar gibileri kadınlık görevi ne lan kocam mısın?
Güncellemeler
+1 yıl
Açtığı hesaptan da yazmış ki alt tarafı nude istedik suç mu? Evime gelirse sopayla kovalicam
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Nude atmıyorum, ilişki yaşamıyorum diye beni aşağılayan sevgilimi terk ettim. Hak etmemiş mi?
Nude atmıyorum, ilişki yaşamıyorum diye beni aşağılayan sevgilimi terk ettim. Hak etmemiş mi?