Sevgilinizin size saygı duymaması ve sizi aşağılaması tamamen yanlış bir davranıştır ve hak ettiği cevabı vermişsiniz. Kendinize saygı duyan biriyle ilişki yaşamanız daha doğru olacaktır. Ayrıca, tesettürlü olmayan bir kadının nude göndermek ya da ilişki yaşamak zorunda olduğu gibi yanlış bir düşüncedir. Herkesin kendi tercihlerine saygı duyulmalı ve kimseye zorla bir şey yapılması ya da kabul ettirilmeye çalışılması doğru değildir. Ayrıca, sevgilinizin size tehditkar bir şekilde yaklaşması kabul edilemez. Bu konuda kendinizi korumak için gereken önlemleri almanız doğru bir davranıştır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünümüzde çoğu ilişkiler evlenmeden başlıyor. Bunu normal hale getirdik. Ama sürekli böyle bir şeyler istemek ise o kişinin niyetini gösteriyor. Kızı olsun erkeği olsun bu tür konularda karşı tarafın düşüncelerine saygı duyacaksın. Ayrılman en doğru karar 👏
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmiş hem de nasıl...
Çok asagilayici ve terbiye sizce konuşmuş sizinle. Üstelik henüz ciddi hic bir şey yok aranizda. Kaldı ki söz nişan bile olsa istemeyen ve inancından bahseden birine bu şekilde yaklaşmak hiç yakişmamiş. En doğru şeyi yapmışsıniz. Verilecek en doğru cevap ona ayrılmak, sizde ayrılıp engellemişsiniz.
00 Yorumla
En iyisini yapmışsın senin erkek arkadaşın gibiler evlenmeden herkesle her boku yiyor ama bakire kadınla evlenmek istiyorlar
ilişki yaşamak isteyene de istemeyene de saygı duymak gerekir hala bu muhabbetlerin yapılması bile rahatsız edici
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılÇok itici söylemleri olan birisiymiş. Ben de önceden düşünüyordum sevgilinin bu tarz isteklerine yanıt vermek gerek diye. Verilmiyorsa da başkanlarıyla olmasını olumlu bulurdum mesela. Ama asla işe yaramayan bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Doymayan doymuyor. Sizin tercihinize saygı duyan biriyle olmanız daha sağlıklı olacaktır. her şey gönlünüzce olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDik duruşunuza sağlık, inanılmaz hayranlık duydum size. Tebrik ederim 🌹
Erkekler " cahil, yobaz, korkak, geri kafalı" gibi terbiyesiz sıfatlarla kadınlar üzerinde baskı kurarak onları manipüle etmek ve istediklerini almak istiyor. Böyle bir kişisel tercihin, özel alanın bir insanı cahil yapması ihtimaline ancak gülebiliriz.
Cinsellik yaşamak modernlik, kültür, elitlik gerektirseydi eminim ilk bunları söyleyenler elenirdi zaten...
Her ne sebeple olursa olsun yaşamak istedikleriniz ve istemedikleriniz sizi bağlar. Saygı duymayan herkes yoluna bakmalı.113 Yorumla- +1 yıl
Evli misin?
Cevap sahibi+1 yılİlgisi nedir?
- +1 yıl
Yorum tarzından ötürü sordum. Cevaplar mısın?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
- +1 yıl
O zaman ayrı tebrik ediyorum. Evli olmadığın halde bu kadar okkalı cevap 👏🏻👏🏻 hiç o hataya düştün mü peki?
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun? Ne okudun? Kimdir bu kız? Merak ettim doğrusu?
Cevap sahibi+1 yılSanat düşkünü bir doktor bu kız ve sevgilisi var hahah
- +1 yıl
Sonu komik değildi
Tebrik ediyorum ama kendisini
İlk yorumu ile o gülücük hiç aynı kafadan çıkmış gibi olmasalarda
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var? Bu kadar feminizm kokan bir yorum yapan kadının sevgilisi olması biraz tezat geldi o an ve komiğime gitti. Ne var bunda?
- +1 yıl
Kendine güldüğünü ben bilemezdim
Cevap sahibi+1 yıl👋🏼
- +1 yıl
Kötü doktor 😀😀
Erkeklerden iyice tiksinmeye başladım. Kadınlık görevini yap nedir ya? Sanki eşin de böyle bir beklenti içinde oluyor. Hem eşi olsan bile bu şekilde isteklerini dile getirmesi doğru değil. Terk ederek en doğrusu yapmışsın. Allah hepimizi böyle uçkur düşkünü olan şeref yoksunlarından korusun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞincik Allah diyorsan bunu yanlış olduğunu biliyorsan sevgili yapmanın da yanlış olduğunu bilmelisin sevgili yapmamalısın Allah diyen kuran okuyan namaz kılan birisi sevgili yapmaz başta zaten haa yine de buna dur demişisn önüne geçmişsin o yönden iyisin bundan sonra sevgili yapmayacaksın uzak duracaksın
10 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı bir durum, ciddi anlamda mide bulandırıcı. Sonra niye afetler oluyor, yer sarsılıyor? Yerin üstünde bunun gibi hayvandan aşağı varlıklar varken yerin üstünde bunları tutmamak istememesi kadar doğal bir şey yok. Toprak olsam kendimden tiksinirim şunları üstümde taşıyorum diye. Geç bile kalmışsın bu eyleminde ama sonunda doğru olanı yapmışsın. Hiçbir şekilde iletişime geçme daha da üzerine gelirse konuşmaları silme, tehdit et kendisini dava açmakla, rezil etmekle.
122 Yorumla- +1 yıl
yerin sarsılması fay hatttıyla ilgildir coğrafi konuma bağlı bir doğal afettir senin yaptıklarına göre harekete geçmez fay
- +1 yıl
@İsimsizprensesss bu işin maddesel kısmı.
- +1 yıl
O depremler yeryüzünde insanlar yokken de oluyordu fay hatları ve depremler dünyanın oluşumundan bu yana var. bu zamanda nasıl bu kadar cahilce düşünebiliyorsunuz aklım almıyor
- +1 yıl
@İsimsizprensesss ben bunu mu inkâr ettim şimdi? Bundan bu anlamı mı çıkardınız? Tamam en bilgili sizsiniz, lütfen görüşüme yorum atmayın.
- +1 yıl
anladım gayet iyi demek istediğinizi depremin düşündüğünüz gibi manevi bir boyutu yok işte öyle olsa içki ve zinanın eksik olmadığı Rusya ve Almanya da hep deprem olması gerekirdi ama oralarda hiç olmuyor neden? çünkü ülkrenin altından geçen hiç bir fay hattı yok. neyse size iyi akşamlar
- +1 yıl
Bu yine bi kere istemiş ben aynı evde yaşayan 19 yaşında 2 genç duydum lanetler ya
- +1 yıl
@Engineer922 evlenince yapabilirler
- +1 yıl
Lutfen korunsunlar 😂
- +1 yıl
@İsimsizprensesss uyarı müslümanlara gelir. Kafirlere dünyayı verdiğini söylemiştir Allahu teala. Ama yoldan çıkan müslümanı Allah uyarır. Firvaunun ölene dek başı bile ağrıtmamış Allah’ın huzuruna gelmesin Allahtan bir şey istemesin diye.
- +1 yıl
@kirazliiikek Evlenseler bile üremesinler mümkünse
- +1 yıl
@İsimsizprensesss kim o 19 yaşında aynı evde yaşayanlar mı
- +1 yıl
Yok yok onlar kendi kararını verebiliyor en azından. Nude istedi diye dava açacak kadar buyutenler korunsun. Deprem yaratacak kadar da şiddetli sevişmesinler ama ya siz de haklısınız sjksksk herşeyin de bir adabı var ama dimi
- +1 yıl
@Engineer922 bence önce o akılsızlar korunsun sonra ahlaklı insanlara sora gelmez😗
- +1 yıl
Ahlak sandığınız sey kadar beyniniz de olsaydı keşke.
- +1 yıl
@İsimsizprensesss bence senin gibi bilmeden konuşan cahiller üremesin ben hiç akpye oy vermedim Ankara’da belediye başkanı oyumu da Mansur’a verdim bas git akılsız muhattabım olamazsın
- +1 yıl
@Engineer922 ablam git veer cidden sana kimse bi şey demez kimse😅
- +1 yıl
@kirazliiikek laf anlamak isteyene anlatılır ya gerçekten. Yorum yapmayın görüşüme diyorum bilimi de siyaseti de alet ettiler görüşüme. En doğru en haklı onlar ya, konuşmaya degmezler boş ver...
- +1 yıl
@kirazliiikek Kız haklı bence depremi sevişmeye bağlayan sen binaların yıkılmasını da çok rahat kadere bağlayabilirsin bence şaşırmam kapasiten belli
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam ulan mal ben ak partili değilim Mansurcuyum algılayabiliyor musun?
- +1 yıl
@kirazliiikek Partiyle ilgili bir şey söylemedim beyinde sıkıntı mı var? 😁 Depremle ilgili görüşün için konuştum depremi sevişiyorlar diye olduğunu sanan birisi gitsin mağarasında yaşasın bi zahmet ayrıca seni AKP li sanmakta haklı millet Max AKP li olcak zekan var çünkü durumun iç açıcı değil
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam abicim beni akpli sanacak zeka ancak sende var senin için üzgünüm bb
- +1 yıl
@Engineer922 Bunlar bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bilgin var mı? 😁
+1 yılGurur duydum seninle asil kadın 🌷 keşke her kadın bu bilinçte olabilse de şu şrfsizlerin ekmeğine yağ süren çıkmasa... ve soyları tükense
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlık görevi ne ya cidden? Sırf at diye kadınlığı katmış şerefsiz.
00 Yorumla
+1 yılFikrinize şimdiden saygı duymayan birisi için kendinizi uzmenize, bunu sorgulamanıza hiç gerek yok. İstemediğiniz bir şeyi kim olursa olsun size zorla yapamaz yaptıramaz. İyi yapmışsınız bir sapiktan kurtulmussunuz bence sevinmelisiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle bir karaktersize harcadığın her saniyeye yazık
Doğru olanı yapmışsın muhatap alma, cevap bile verme erkenden kurtulduğun için göbek at hatta
Bu nasıl karaktersiz, şerefsz bir mahlukattır ya00 YorumlaHak etmiş illa seks değil ya ne yazık ki şöyle kaliplastirma var sevgililer seks yaparsa ilişki ilerler felan yok bence yok yani saçmalık bunlar tabi karsilikli şeyler ama sen istemiyorsun diye sana böyle kötü davranmaya zorlamaya da hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılBu ne saçma sapan bir insanmış. Bir kadının da duyguları, namusu ve ahlakı vardır. Kendini rezil etmiş ayrılmakla doğru bir karar vermişsin, bu yaşadıkların sana tecrübe olsun ve hayatına bir insanı alırken artık daha dikkatli davranmalısın.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmissin doğru olan da. Sana Saygi duymayani hayatında tutma işine gelmeyince kötü hep sen olursun boş ver tebrik ederim doğru karar vermişsin
10 Yorumla
+1 yılÇocuk haklı nude atma seks yapma oldu keten helvam ne kaldı geriye? oğlan senle takılcağına erkek kankalarıyla takılır daha iyi...
214 Yorumla- +1 yıl
+1 beğeni 😊
- +1 yıl
evlenmeden olmaz kendi dini acisindan pardon ama zorunda da degil?
- +1 yıl
@l1lithh777 tabiki zorunda değil orası ayrı. Ama sevgililer arasında ufak defek yakınlaşmalar olmalı bnce. Diğer türlü biraz zor oluyor diyim. Yanlış anlama erkeği en azından durdurur ufak şeyler. Dışarı bakmaz başka kızlarda aramaz vs
- +1 yıl
Mezara gidince de böyle konuş
- +1 yıl
ya bi gidin seveb erkek oyle sey dusunmez bile
- +1 yıl
@kirazliiikek kavga etmeye gelmedim düşüncemi söyledim sadece. Katılmayabilirsiniz , senin için farklı olabilir bsey diyemem
- +1 yıl
kusura bakmayin agresif bi dille ifade ettim evet
- +1 yıl
Abi ben sana ne dedim ki senin yorumunu bile okumadım
- +1 yıl
@l1lithh777 Bunun sevgi ile alakası yok ki. Seven de düşünebilir sevmeyen de. Tamamen hormonal bsey. Kimi kendini tutar , kimi tutamaz. Kimi kendi halleder, kimi partneri ile sevgilisi ile. Ama bunlar var. Şu da var erkekler kizlar kadar bu konuda kendini gizli tutamiyor maalesef. Genel anlamda konuşuyorum. Tutanlar da vardır. İstisnalar vardr illaki
- +1 yıl
Seven erkek sevdiğini kirletmek istemez çok kez denk geldim gelinliğiyle hayal eder abim
- +1 yıl
@kirazliiikek yorumlar alt alta gelince bana gydirdin sandm kusura bakma 😊
- +1 yıl
ben bir suru sadece canım canım seven saf sevgiyle seven erkek arkadaslarimi da gordum beyfendi.
- +1 yıl
@l1lithh777 herkes demedim zaten. Var senin dediklerin de var benm kastettiklerim de var. Bak ben senin dediğin kişileri kabul ediyorum. Ama sen benm dediklerimi etmiyorsun. İki kesim de var işte 😊
- +1 yıl
Koptum valla :D
+1 yılYorumlara bir baktımda millet gazı vermiş :D Yine ben kötü adam olacam sanırım :D Kızım vermeyen evde kalıyor :D Bak etrafına zengin yakışıklıyı bulan hep verici tim :D
00 Yorumla
+1 yılhelal olsun be sana o da yani her işin sonunu nudeye bağlarsa gidip bu işi yapanlarla takılsa daha mantıklı direk aklına gelen şeyler neden bu oluyorki anlamıyorum sapıklık üzerine bi işki düşünemiyorum gerçekten ben bir erksk olarak böyle düşünüyorum ama hemcinslerimin yarisı tam tersi bende onları anlamıyorum benim karakterim birden fazla kadınla birlikte olmayı kaldıramıyo zaten bi de kaldı ki bunu saçma bulanlar var 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik en temel insan ihtiyaçlarından birisidir. İlişkilerde, karşı tarafın cinsel ihtiyaçlarını karşılayamayan kişilerin, sadakat beklentisi içinde olmaları kadar absürt bir durum düşünülemez...
00 Yorumla Allah ıslah etsin böyle adileri. Bu nasıl üslup ya. İnsanlıktan nasibini alamamış insan müsveddesi. İyi yapmışsınn kardeşim engelle gitsin Allah bi daha böyle hataları karşına çıkarmasın.
00 Yorumla
+1 yılSeni haketmiyor
Senin düşüncene, fikrine, isteklerine, saygısı olmayan insandan ne eş olur ne insan, ne dost ne arkadaş..
En doğru kararı vermissi yol vermekle00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılVeterinere götür kısırlaştır. Sokağa bile salmasınlar
21 Yorumla- +1 yıl
Cinselliğe karşı bu kadar soğuk olma ilerde çok sıkıntı yaşarsın evlenirsen
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılYol vermekle çok iyş yapmışsın güzelim karısı değilsin sonuçta senden kadınlık görevi bekleyemez
20 Yorumla
+1 yılTipik Türk Erkeği işte, hepsinin kafası altda çalışıyor, İstisnalar kaideyi bozmaz. İyi yapmışsın sana ondan sevgili olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAynı versiyon ile ben de karşılaştım. Hayatımdan çıkardım. sana ve düşüncelerine saygısı yoksa o kişiden olmaz. Çok iyi yapmışsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılNamaz Kur an vay beee. Ama sevgili yapmak dinimizce büyük günahtır. İnşeAllah karşına ciddi evleneceğin dindar biri çıkar.
00 Yorumla Arkadaş uçkur düşkün biri uçkur düşkün adamın zekâsı sadece oraya basar ve size hayatta hiç bir şey katmaz size
00 Yorumla
+1 yılNikahlı kocan mı ki kadınlık bekliyor. Bir kere çıplak fotoğraf isteyen birinden zaten olmaz. Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılAşağılaması kötü bir şey tabiki
Nude atmanı niye bu kadar istiyor birlikte değil misiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence iyi yapmışsın, senin istemediğin bir şey yapmaya zorlamayacak ama tatşı tatlı da ısrar edecek birini buşman lazım
00 Yorumla
+1 yılValla hayat çok kısa dünyadaki 63 yıl ahirette 1 saat sayılıyormuş ona göre düşünmeyenler cahil ve apt@l esas
00 YorumlaNude ne ben bilmiyorum ama çok güzel demişsin kendisine göre birini bulsun o zaman tabikide zorunlu değilsin birsey yapmakta sonuçta eş değilsiniz
03 Yorumla
+1 yılYakışıklı diye konuşup yüz verdiğiniz erkeklere centilmen diyip Orta Tipte olan erkekge sapık diyen kadınların gördüğü gercekler 🥺🥺🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn doğru olanı yapmışsın. Etraf kömür dolu şu senin düşüncen o kömürler arasında elmas gibi ya
34 Yorumla
Soran+1 yılSağ olasın ☺️🥰
Cevap sahibi+1 yılUmarım senin gibi olan biriyle hep mutlu olursun 🥰
Soran+1 yılAmin inşallah çocuk komik yemin ederim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanii😂
+1 yılSana Saygı duymuyan.. birine yapılması gerekenı yapmişsin 🙌🏼
Haddizliğin luzumu yok!00 Yorumla
+1 yılKafanız uyuşmuyorsa zaten olmaz ki ne sen onu ne o seni zorlayabilir buna.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Aynısını ben de yaptım ve pişman değilim. Şu an arkamdan kötü konuşuyor çünkü...
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kocası bile olsa nude atmak yine saçma geliyor bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden karılık görevi bekliyor.
Puş. t a bak hele !00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi yapmışsın boş ver. Seven insan bekler bir şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapmışsın , okurken aşırı gerildim. Geri dönerse falan direkt reddetttttt
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın. İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.
00 Yorumla Erkekler niye böyleyiz biz, doğa bizi bununla lanetlemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini yapmışsınız, umarım bir daha böyle zırtapozlarla denk gelmezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılAdamı da kaldırıp yatağa koyamaz ya kötüymüş surekliyse 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Afferin Allah yolunu açık etsin güzel arkadaşım gıpta ettim sana Nefsini eline hiç düşme inşallah
00 YorumlaEn doğrusunu yapmışsın kardeşim, senin gibiler olduğunu gördükçe yalnız hissetmiyorum , zina yapmıyorsun diye yobazlık mı yapıyorsun. Asıl geri kafalı o pis sapık
Hiç aklın dahi kalmasın. Allah kurtarmış seni
00 Yorumla
+1 yılBizde boylesini arariz bulamayiz milletde bulur kullanmaya calisir hey yarabbim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok istyorsa evlensin senle haketmiş engellemeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olabilir ama bu kafada biriyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlik gorevini yap mi? vay cakal... tam cakal... senin ancak nikahli kocana gorevin olabilir
00 YorumlaÇek sttri şrsfsize!
İyi yapmışsın00 Yorumla
+1 yılDoğrusu zaten o. Adamın istek başka senin beklenti farklı. Olmaz yani
00 Yorumlahak etmiş iyi yapmışsın. bence evlenmeden olmaz. terk ederek iyi yaptın. bence bir daha görüşme.
00 YorumlaSeni kullanıyor asla yüz verme böylelerine çop muamelesi yapıyor iyi ayrılmıssın verilmis sadakan varmıs
00 YorumlaKocan olmadan ona karılık yapmanı bekliyo uyanık.
00 Yorumla
+1 yılMiktirsin gitsin aşko niyeti kötü asla kendini suçlu hissetme bir sorun varsa yazabilirsin
00 YorumlaÇok iyi yapmışsın, hak etmiş. Nude isteyen erkek gerçekten sevmemistir zaten.
00 Yorumla
+1 yılSon derece haketmis. Bana biri böyle davransın varya ağzına s...
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmis seni manipule etmeye calismis sen de yememissin narsist herif ya
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama gözden kaçırdığın bir şey var
09 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
- +1 yıl
Bu adam senden ilk seferde istediğinde ne peki verdin? Bu kadar sert değildin demi. Sonra adam ısrar etmeye başladı. Canı istedikçe belki ikna ederim diye. Ama abarttı tabi. Sonra sende sinirlenip posta koydun. Ama öyle bir anlatıyorsun ki burada bunu. Olayın önü ardı yok gibi. Veya onu geçtim bir de şu var. Madem bu kadar hassassın bu konuya neden sevgili yapıyorsun? Erkeklerin bu konuyu çok sevdiğini eninde sonunda isteyeceğini bilmiyor musun? Bu dozda olmasa bile. Senden bir şekilde bir şeyler ister. Hele bu uzun ilişkiyle. İşte buraya gelip kahraman kadını oynama boşyere.
Soran+1 yılHer erkek yapmıyor istemiyor bu bir ikincisi de ilişki zannettigim kadar uzun ömürlü değil Kahraman kadın falan oynamadım boş yapma o yüzden
- +1 yıl
Yani istemiyorsa bile seviyor
Veya isteyecek
Yani aslında istemiyorsa bir düşün
Daha ciddi sorunlar olabilir
😀😀😀
Ama üslubu çok yanlış seninkinin o ayrı
Birde ben boş yapmıyorum
Terk ettim diye şov yapan sensin 😀😀😀
Bence sende şov yapma
Kadının mahareti burada
Bak erkeğim diyeceksin
Canım
Bende senin çok istiyorum
Beni istemen çok hoşuma gidiyor
Seni çok iyi anlıyorum
Zaten birbirimizi istediğimiz için sevgiliyiz
Ama bunu şimdi yaşamanın sıkıntılarını bir bir anlatıp onu ikna edeceksin
Sevginle teskin edeceksin
Ada sabırla yanında yol yürüyecek
Mal mısın abaza yaparsan böyle sen yoluna ben yoluma olur
Gelde Türk kızına anlat
Soran+1 yılKaç kere anlattım açık etmek istesem mesaj atardım abaza falan demedim
- +1 yıl
Anlıyorum ama
Harbi bu maharet
Bu istekte olan erkeği yanlışa sapmadan yanında tutmak bir kadının harbi sağlam ve saygı duyulacak mahareti bana göre
Yoksa vermem dedikçe yaramaz çocuk gibi sandırır erkek
Soran+1 yılMahareti hak edene gösterirsin kadınlık görevini yap diyen bir erkek hiçbir şeyi hak etmez kusura bakmayın. Çok kadınlık görevi istiyorsa okul bitene kadar beklesin mehirini versin önce resmi sonra imam nikahını kıysın. O zaman ben giderim kucağına gecelikle
- +1 yıl
Haklısın ama bu motive ona enjekte etmek maharet işte. Yoksa bu sorunu çok erkekle yaşarsın. Ya da kocaman kız olursun kimsenin beklemesine gerek kalmaz direk olur yani 😀 öyle olur anca 😊
- +1 yıl
Tüm bunlardan sonra neye karar verdin hayatında?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHepisi ayji pk..
10 Yorumla - Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne