Defalarca erkekler konusunda sözlerini tutmayan sevgilimden severekte olsa mecburen ayrıldım ve baya kirgin ve uzgunum?

Merhaba sevgilimden ayrıldım onu cok seviyordum her zerresini kotu gozuktugunu dusundugu zaman soguk oldugu zaman tripli oldugu zaman mutsuz oldugu zaman herzaman ona hislerim hep ayniydi iliskimizde hicbir sorun yoktu hic tartismazdik bu kadar iyi bir iliski cevremde dahil gormemistim ama rahatsiz oldugum bi konu vardi iliskinin baslarinda da sosyal medyada surekli yeni erkekler ekliyordu konuşmadığını veya baska bisey olmadığını biliyordum ama kiskaniyordum ve rahatsiz olduğumu cok kibarca belirtiyordum bunu sorun etmedi ve erkekleri sildi bunlar bidaha olmucak ve boyle seyler yuzunden birbirimizi uzmuyecegiz dedi gonlumu almisti aradan 1 ay falan gecti ve yine ekledi bu sefer kavga ettik gercekten tek sorunumuz buydu ben cok kirildigimi ve niye yaptigini sordum sadece bunun kiskanilcak bisey degilki zaten bana sacma geldiği icin yaptigini soylemisti sonra cok pişman oldu defalarca aradi konustuk beraber uzulduk bu sefer sondu ve birdaha olmucagina sozler verdi beraber yine mutlu olduk eskisi gibi oldu hersey bulustuk kac kere her bulusmada ilk defa bulusuyomus gibi utanirdi ona bakinca yuzunu kapatıp cekinirdi sarilinca eli titrerdi cok tatliydi ve baska hicbir sorunu yoktu yine aradan sure gecti ve yine eklediğini gordum bu sefer aldatilmis ve aptal yerine konulmus gibi hissettim ve oyuzden bu sefer ayrildim cok severek ayrildim heryerden engelledim cunku verdigim değerin karsiliginin bu olmadığını biliyordum kendime bunu yapamazdim onu birdaha affedemezdim ve cok kirilmistim ve onu engellemeseydim onu herhangi bir platform da dahil olsa biryerde gorursem tekrar icimdeki tüm hisler canlanicak ve ona donmek istiyecegimi biliyordum onu gorunce canimin aciyacagini biliyordum aklimda onu bitiremiyorum bunu yapmasaydi hersey cok guzeldi ne olucagini bilmiyorum bu konuda ne yapabilirim sizce pismanmidir az da olsa ici aciyomudur

Defalarca erkekler konusunda sözlerini tutmayan sevgilimden severekte olsa mecburen ayrıldım ve baya kirgin ve uzgunum?