Bana yardım edin hiç iyi değilim?

ben sevgilimden 1.5 ay önce ayrıldım.1.5 senelik ilişkimi bitirdim. sebebi ise hakaretleri çoktu ve ayrıldığımızda eski arkadaşlarımla flört ediyordu. yatak mesajlarına kadar yakalamıştım yapamıyordum.2 hafta önce hayatıma yeni birini aldım. ablama söyledim başta karşı çıktı sonra izin vermişti. arkadaş olarak görüşüyorduk. hani bu çok farklı bana yara bandı falan değildi. cidden sevmeye başlamıştım. çabalıyordu taaki 3 gün önceye kadar.3 gün önce eski sevgilim storime bakmış. hiçbir şey olmadı. sonra yazdı işte hesabını dondurucam falan tamam dedim. sonra saçma sapan konuşmaya başladı. sevgilime söyledim salk gibi sonra o tehtid etmeye başladı eski sevgilimi. eski sevgilimde beni tehtid etmeye başladı" ailene atarım, utancından dışarı çıkamayacaksın, sen sinemayi izle, hayatınla oynicam "vbvb. sonra ablama attı mesajları. iki gün elimden alındı telefon. eski oturduğum yerden doğup büyüdüğüm yerden tamamen kopardı. erkek arkadaşlarımla falan görüşemiyorum çocukluk arkadaşlarımla. sonra yeni sevgilimi aradı bir süre görüşmeyin falan dedi o da 6 ayla 1 sene arası. ben napıcam bilmiyorum hiç iyi değilim. yol gösterin kendimden korkuyorum. ve seviyorum da bilmiyorum.

Bana yardım edin hiç iyi değilim?