- Ben birini sevdim onunda beni sevdiğine inanmıştım ve ben istemedikçe bana dokunmayacağını söyledi. Bende inandım ve yanına gittim sonra gerçek derdini anladım ama iş işten geçmişti pis pis hareketler yapmaya benimle sürtünmeye başladı sonra yatağa attı ve istemediğim halde zorla önden soktu ittirdim yapma dedim ama yaptı ve her yerim kan oldu çok kötüydü unutamıyorum. Tecavüze uğramış oldum. Kimseye bir şey diyemiyorum sadece nefes alamıyorum daralıyorum ölmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım Allah aşkına bana yardım edin bi yol gösterin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGit annene babana anlatamazsan da annene her şeyi anlat ayrıca güvenebilşrsin ama safsın 23 yaşındasın ben 22 yim bende genç kızım ve asla bir erkeğin evine gitmem yalnız kalmam ne kadar güvenirsen güven gitmen hata bak sonucuna kanıtın da yok ama iş işten geçti canına kıyma ailen daha çok mahvolur git annene önce her şeyi anlat annen sana yardımcı olur kıyamaz evladına canına kıyarsan perişan olur ailen tecavüz de dnadan belli olur yine ailen öğrenir ve rezil olur kendi isteğinle olmadığın bile belli olmaz ölmek çözüm değil ailene bunu anlatmalısın annen özellikle anlar halini
018 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz olduğu DNAdan belli olursa zaten benim istemediğim de zorla yaptığı ortaya çıkar diye düşünüyorum. Her yerden hemen engelledi hesap sormak istedim bir şey demeden engelleyip durdu ve şu an evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormak istiyorum hem de o kadar istiyorum ki en azından içim biraz soğur
- +1 yıl
Dediğim gibi bırak ne yapıcak böyle bir şerefszi daha kötü şeyler de yapabilir gitme annene anlat diyorum ve Okuyor musun merak ettim
Soran+1 yılOkuyorum
- +1 yıl
Üniversite mi hangi bölüm
Soran+1 yılÜniversite işletme
Soran+1 yılBen nefes alamıyorum daralıyorum o yaşadıklarım 1 dk olsun aklımdan çıkmıyor. Ben sadece ölmek istiyorum ya
- +1 yıl
Hımm bak okuyorsun da yazık olur sana annene anlat diyorum bu saklanacak bir şey değil o adamın umrunda olmaz ailen işin içine girsin sana daha çok zarar verebilir kötü yola düşme bu olay başına geldi diye
- +1 yıl
Neden ailene anlatmıyorsun tamam babalar çok sert kaldırmaz ama annene anlat annen sana yardımcı olur bak dinle beni annene anlat
- +1 yıl
Olan oldu ama geri dönüşü yok ölüm çare değil senin rızan dışı bi şey sen mağdursun neden ahiretini yakacaksın ailene anlat bak ailene zorla yaptı de
Soran+1 yılAnnem de sert bu gibi olayları kaldıramaz yoksa şimdiye anlatırdım her ikiside öldürur beni onun yaptiğını görmezler ama beni öldürürler çok korkuyorum ama bu yaşadıklarımla basa da çikamiyorum
- +1 yıl
Çıkamazsın mecbursun anlatmaya çıkar inanki senin ölüm diyorsun yaa evlat acısından daha kötü bir şey yoktur ailene de saldırdı bana anlat ne yapacaklar yaa sen o adamın evine gidip ne bekliyorsun seni kötü yola bile düşürebilir kim bilir akıllı ol ailen duymalı anlat bir şekilde annene önce ablan falan varsa onlar da olabilir
- +1 yıl
Ben sadece sprumu sorup 24 saat geçince hesabı silecektim seni gördüm ve üzüldüm yazdım yani hesabı bu akşam silecem ama sana dediğimi unutma ailene söylemen gerek başka hiçbir şekilde bu olay çözülmez o eve gitsen o sana daha kötü şeyler de yapar kötü yola düşürür annene her şeyi anlat ne yapacak en fazla biraz döver ama saldırdı kızıma der anne yüreği diye bir şey var inan bana
Soran+1 yılŞikayetçi de oluyum demi
- +1 yıl
Evet tabii ailenle ol şikayetini yap dediğim gibi ailene anlat ama saklayacak bi şey değil bu
Soran+1 yılBen onu sevdim evet isteyerek yanina gittim ama onun böyle yapacagini bilemedim bilsem zaten gitmezdim
- +1 yıl
Zorla götürdü evine de tecavüzde de zorla ailene o zaman hatan evine gitmek bunu da ona yık en büyük suç adamda
Soran+1 yılAdalet benden yana olur demi onun elini kolunu sallayıp ceza almadan gitmesini görmek istemiyorum
- +1 yıl
Tabiiki adalet senden yana olucak ailene anlat olan oldu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemen, saat hiç önemli değil polise gidiyorsun, , sana ve ailene kötü bir şey yapacağın dan korktuğun için gelemediğini söyle, evlilik vaadiyle güvenini kazanip , kandırıp eve çağırdığını, orada bu olayın gerçekleştiğini ve ona karşı koyamadığıni söyle zaten piskolojik raporda verilir , bakire olduğun için seninle evlenmek zorunda ya da cezaevine girecek ve sicili bozulacak, bırak orasını da o düşünsün. Geç kalma , bana inanmazlar desen de 'kadının beyanı esastır " geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum ama, çünkü oda diyecek ki beni seviyordu istiyordu yanıma isteyerek geldi eve isteyerek geldi zorla bir şey yapmadım diyecek. Halbuki ben yapma diye ittirdim zorla soktu ve sürtünme de oldu. şu an hamile kalmaktan da çok korkuyorum valla ölmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO kendini temize çıkarmak için her türlü yalanı söyler, senin beyanın esastır. İstediğini söylesin kimse inanmaz ona , mağdur olan sensin. Biraz daha sessiz kalırsan suçlu sen olursun, hiç korkma
Soran+1 yılZorla yaptığı ortaya çıkar mı
Cevap sahibi+1 yılSiz geri adım atmayinca , çıkar tabiki
Soran+1 yılNasıl anlamadım
+1 yılOfffff Allah kahretsin yaaa kıyamam sana git şikayet et hemen offf ya enden tğkenmşyor bunların nesilleri ya of kuzum şikayet et hemen uzmandan yarıdm al yanında olacak biri yok mu🥺 dikkat et kendine dua et Allah senin yanında sınav maalesef acı sınavın o çekecek bu dünyada merak etme
017 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum ama çünkü mesajları hep sevgi dolu ben istemedikçe dokunmayacagini yazıyor. O da diyecek ki yanıma isteyerek geldi zorla bir şey yapmadım beni seviyordu diyecek. Ben onan inadım güvendim de yanına gittim nerden bilebilirdim böyle bi iğrençlik yapacağını valla hayatım karardı ve şu an hamile kalmaktan da çok korkuyorum hemde çok korkuyorum o kadar kötüyüm ki sadece ölmek istiyorum
- +1 yıl
Allah onu ıslah etsin sana da yardım etsin sabır versin inşallah lütfen düşünme böyle senin suşun yok ki kıyamam ya offf evet kanıtın yok değil mi olsun böyle vakalar çok fsxla sen git şikayet et yine de tamam mı uzmana da gitmelidin büyük travma yaşamtış ssna hayvan herif. Gel istersen konuşalım dinlerim ben semş yardım da etmek isterim yararlanma amacım yok hiçbir 3öyle bişry düşünmem
- +1 yıl
Tabi güvenin sarsılöıştır doğal olarak bişey diyemiyorum 🥺🥺
Soran+1 yılHamile kalmaktan çok korkuyorum
- +1 yıl
Kıyamam sana yaaa kalmaswın inşallah ya offf pilsik herif ya dediğimi yap şikayet et
- +1 yıl
Gelecek misin dm ye
Soran+1 yılKonuşacak halim yok benim kimseyle sadece ölmek istiyorum ölmek
- +1 yıl
Off ya yapma böyle lütfen uzmana git hiç mi kimse yok öevrende yardım edebilecek ya
Soran+1 yılHiçbir işe yaramaz ki benim hayatım bitti ben şu an yaşayan ölüyüm
- +1 yıl
🥺🥺🥺 ya lütfen böyle yapma
Soran+1 yılÖyleyim ama o beni engelleyip bide hayatını yaşıyor ben burada ölüyorum korkularım var
Soran+1 yılTek başına yaşıyan birisi gidip evine hesap soruyum mu sence
- +1 yıl
Hayır tabi ki yine bişeyler yapmay kalkar saçmalama yapma ölye bişey
Soran+1 yılAma hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor en çokta kanıma bu dokunuyor. Her yerden engelleyip durdu mesajlarıma cevap bile vermedi hemen engelledi sanki korkmuş gibi ve ben içimin biraz olsun soğuması için gidip yüzüne tükürmeyi çok istiyorum
- +1 yıl
Yanında biriyle gitmen lazım bunu yapman soğturu belki doğru ama tehlikeli belli sana yine bişeyler yapmaya kalkar çok dikkatli olmalısın
Soran+1 yılYa da hiç gitmemek ama gitmesem bu travmayi nasıl atlatacam bilmitorum
- +1 yıl
Uzmana giderek yardım alarak şikayet ederek
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılUzak dur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı mahvetti ben sadece ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum
+1 yılAh canım benim🩷Lütfen polise git ve durumu detaylıca anlat ve hemen psikologtan profesyonel destek almaya başla bu konuda bende sana destek olurum branşım olarak asla göz ardı edeceğim durumlardan değil. Bu travmayı ömür boyu senle götürmemelisin😒
114 Yorumla
Soran+1 yılAilemin duymasindan çok korkuyorum o yüzden polise gidemedim birde elimde kanıt yok ki nasıl zorla yaptığını kanitlayacam bilemedim
- +1 yıl
Kanıtsız gitsen de mutlaka ciddiye alıyorlar inan bana yüzünü tarif edersin bilgilerini biliyorsan o şahsın polise birkac bilgi verirsin onu sorguya alırlar yapmadım dese bile o sorguda her şey ortaya çıkacaktır ama ailenle hep iç içeyseniz bu durum gizli kalamazda bu sefer sen daha da kötü etkileneceksin lütfen profesyonel destek al mutlaka sana psikolojik anlamda destek olacağımdan emin olabilirsin.✨🍀
Soran+1 yılBakire olduğumu bilmiyordu ama ben bırak yapma diye ittirdim zorla soktu sonra bacaklarıma kadar kan aktı o da kanı görünce korktu ve hemen isim var diyerek gitti. Ama yapma dedim bırak beni dedim istemedim zorla yaptı yinede suç değil mi tecavüz değil mi bu
- +1 yıl
Tabiki suç senin rızan dışında bir durum ailenin tutumu seni çekimser kılıyor polise gitmekte biliyorum ama aslında en önce yapman gerekenlerden sonra da psikolojik destek alman evet sendeki izleri tamamen silmeyecek ama o an yaşadıkların kadar da kötü hissetmeyeceksin.
Soran+1 yılbir şey olmamis gibi birde beni engelledi gitti simdi umursamıyor beni bile. Ben ölmek istiyorum burada neler yaşıyorum ama o hayatını yaşamaya devam ediyor en çokta kanıma bu dokunuyor
Soran+1 yılNe diyorsun bu duruma
Soran+1 yılBide tek başına yaşıyor evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormak istiyorum sence yapıyım mi bunu bana bı yardımcı ll
- +1 yıl
Hesap sormayı fazla fazla hak ediyor sanki karşılıklı istemişsiniz gibi bir de üste çıkıp suçundan kaçıyor ama yalnız gitmen güvenli değil sana zarar verebilir tekrardan. Seni engelleme sebebi suçundan kaçmak istemesi onun ama ödemeli bedelini.
Soran+1 yılO gün hemen engelledi tekrar başka hesap açtım sinirimden hesap sormak için ama hiçbir şey demeden engelleyip durdu ve bir şey olmamış gibi hayatını yaşamaya devam ediyor en çokta bu kanıma dokunuyor. Ama gidip yanına o pislik suratına tükürmeyi bağırıp çağırmayi o kadar çok istiyorum ki
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum ama senin için tehlikeli olur polise de gidemiyorsun maalesef aile durumundan dolayı keşke aileler her konuda çocuklarının yanında olabilse. İlk çocuklarını suçlamasalar da asıl zarar veren her kimse ona odaklanıp gerekeni yapsalar😌
Soran+1 yılYok babam hemen beni suçlar. Sen niye yanına gittin niye evine gittin diye bana kızar bağirir böyle birisi ve ben onların korkusundan elim kolum bağlı duruyorum o kadar çok şey yapmak istiyorum ki onların yanımda olacağını bilsem çoktan şikayet etmiştim. Hala da etmek istiyorum diyorum ya hayatına devam etmesi kanıma dokunuyor cezasını çekmesini o kadar istiyorum ki gidip o pislik suratına tükürmeyi o kadar istiyorum ki ama sadece ölümü dusunup oturuyorum elimden bir şey gelmiyor
- +1 yıl
Bunların suçlusu sen değilsin lütfen ölüm fikrini aklına bile getirme. Aileler bu konuda genel olarak çok yetersiz maalesef. Hemen çocuklarıni suçlama eğilimindeler. Hayatına devam etmesi gamsızca tabiki hakkı değil bedelini ödemesi gerek ama maalesef canım polise gitmedikçe hukuki anlamda bedelini ödetmen imkansız.
Soran+1 yılEvet biliyorum polise gitmedikce cezasını bulmayacak haklısın ama yüzüne tükürsem hesap bile sorsam o pislik suratına içim bir nebze olsun soğur
- +1 yıl
Herkese açık bir yerde buluşabilseniz engellemese ona çok güzel bir ders verirdin buluşma bahanesiyle istediğin gibi tükürürdün hak ediyor pislik.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir derin nefes alın soğuk su için neler oluyor neden ölmek ister bir insan hayat en güzel hediye
05 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı mahvetti yapma dedim ittirdim zorla yaptı ve sonrada engelleyip gitti şu an hayatını yaşamaya devam ediyor ama ben sadece ölmek istiyorum
Soran+1 yılO konuda rizam yoktu diyorum ya ittirdim diye
Soran+1 yıl23
+1 yılGeçenlerde burada biri yazmıştı, "biriyle buluşacağım, çok efendi. Ben istemedikçe bana dokunmaz" diye sen miydin O?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben yeniyim
Soran+1 yılBenim durumum hakkında bir şey diyecen mi
- +1 yıl
Olanı geri çevirmen mümkün değil. İstersen ağla, istersen kendini parala, olan olmuş ve geriye alamazsın. Mantıklı olan şey bundan ders alıp bu hatalara düşmeden hayata devam etmek.
Yapabilir misin bilmem.
Soran+1 yılAma benim hayatım bitti ve o beni engelleyip gitti mesaj attım yine engelledi ve o hayatına hiçbir sry olmamış gibi devam ediyor yaşamaya devam ediyor en çokta kanıma bu dokunuyor bunu napcaz ya
- +1 yıl
Hayatını onun merhametine bırakma. Sana bunu yapanla bir de iletişim mi kurmaya çalisiyorsun. ? Olanları ne kadar erken unutup hayatına devam edersen o kadar iyi.
Gerekirse profesyonel destek al.
Soran+1 yılUnutamıyorum işte unutulacak gibi degil ki tecavüz ya tecavüz bu kadar kolay bir şey değil ama unuttum hadi hayatıma devam ediyim diyemiyorsun bide o hayatina devam ediyor hiçbir şey yapmamis gibi cezasını çekmesi gerekmiyor mu
- +1 yıl
Ceza almasını istiyorsan yargıya tasimalisin.
Soran+1 yılZorla yaptığı her şey ortaya çıkar mı çünkü elimde kanıt yok sadece kiyafetlerimde biraz kan var
- +1 yıl
Onu bir hukukçuya danişmak lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlgili adli birimlere vakit kaybetmeden bu... (igrencligi ifade edecek sertlikte kelimelerle boşluğu doldurabilirsiniz) şikayet edin.
014 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum çok korkuyorum
- +1 yıl
Yaptığı karaktersizlik yanına mi kalacak
Soran+1 yılNasıl bı ceza alır sence
- +1 yıl
Normal koşullarda büyük bir ceza alması lazım ama ülkede düzgün işleyen bir şey yok ki
Soran+1 yılHayatımı mahvetti ben ölmek istiyorum
- +1 yıl
İlgili adli birimlere şikayet edin ve davanın sonucunu bekleyin
Soran+1 yılSonuç çıkar mı
- +1 yıl
Çıkma ihtimali yüksek gibi şikayet edin
Soran+1 yılElimde delilde yok
Soran+1 yılAma zorla yaptığı belli olur mu yinede
- +1 yıl
Konunun uzmanı değilim, adli tıp konusu bu
Soran+1 yılBedenimde inceleme mi yapacaklar
- +1 yıl
Süreci bilmiyorum
Soran+1 yılOff valla ölmek istiyorum hayatim bitti artık
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir duş al ve kendine gel önce
Sonra bunu yakın bir kiz arkadaşına anlat041 Yorumla
Soran+1 yılŞikayette bulunursam diye dus alamadim
- +1 yıl
Kimseye söyleyemem dedin
O zaman şikayet et tabii ki
Soran+1 yılİşte korkuyorum elimde delil de yok diye
- +1 yıl
Iliski kanıtı vajinanda
Hemen tespit edilir 12 saat içinde olan ilişki
Soran+1 yıl2 gün oldu ama
- +1 yıl
Doktora sevk ederler
Doktor tecavüz kizlik bozma raporu yazar - +1 yıl
Ama yanına bir kız arkadaşını al mutlaka sana destek olması için
Soran+1 yılNe kadar kötü bı durummus napcam ben ya
- +1 yıl
İki gün mü
Hiç duş almadiysan yine de sperm kalıntısı vardır içinde - +1 yıl
Hemen bugün git sikayrtci ol
* güvendiğin bir arkadaşına da anlat mutlaka yanında olsun
Soran+1 yılEvet iki gün oldu hiç banyo yapmadım hamile kalcam diye de korkuyorum
- +1 yıl
Güçlü olacaksın.
Bu durumu yaşayan çok kız var.
Asla intihar falan düşünme
Bir arkadaşına mutlaka anlat
Soran+1 yılHiçbir şey yapmamış gibi mesaj attıkça hiçbir şey demeden engelleyip durdu
- +1 yıl
Sen önce dediğimi yap
Bir kız arkadaşına bunu anlat
Ve istemeden zorla olmuş
Şikayetçi ol
Soran+1 yılAma o da diyecek ki beni seviyordu isteyerek yanıma geldi benimle isteyerek oldu tarzında şeyler diyecek eminim
- +1 yıl
Kaç aylık ilişki bu
Zorlama ile olduğu raporda belli olur
Normalde o kadar kanamiyor - +1 yıl
Sen güvendiğin yakın kız arkadaşın yok mu hiç
Soran+1 yılYok kimseye güvenmiyorum ben
Soran+1 yılDaha 1 haftalikti seviyor gibi davrandı meğer derdi başkaymis
Soran+1 yılYemin ederim çok fazla kanadı hemde çok fazla15 dk kadar kanı durduramadim
- +1 yıl
Zorladığı için öyle olmuştur. Normalde bir iki damla kan akıyor yavaş yapınca
- +1 yıl
Bir haftada evine gitmen hata olmuş. Ya şikayetçi olacaksın ki bence olman gerekir. Ya da bu hatayı unutup yeni bir sayfa açacaksın
Soran+1 yılSikayetci olunca DNA var diyelim de zorla olduğu nasıl belli olacak
Soran+1 yılYani zorla ysptigi kızlığımi bozduğu belli olur mu
- +1 yıl
Zorla yaptığı belli olur evet. Vajina duvarlarında yırtılma olmuştur. Sadece zar bozulduğu için o kadar kanama olmaz
Soran+1 yılPeki hamilelik ya da başka bir sorun olabilir mi dersin
- +1 yıl
istersen ozldn, de yazabilirsin msjlarım, açık,
içine boşaldıysa olabilir 48 saat içinde ella ertesi gün hapı alırsan risk azalır
Soran+1 yılİçine boşalmadı diye biliyorum ama kafam çok karışık ve çok korkuyorum
- +1 yıl
Ailenle mi yaşıyorsun
Önce şikayet edip etmemeye karar vermen gerekiyor
Soran+1 yılEvet ailemle yaşıyorum aslında şikayet etmek istiyorum ama bı sonuç çıkar mı bilemedim
- +1 yıl
Sonuç elbette çıkar tecavüz suç.
Soran+1 yılZorla yapildigi çok kanadigi belli olur mu ki korkuyorumda ölmek de istiyorum ama onun hayatına devam etmesi kanıma dokunuyor
- +1 yıl
Saçmalama ne ölmesi ya
İki üç gün içinde gidersen rapor alırsan belli olur Evet
Soran+1 yılNe gibi rapor alacam anlamadım
- +1 yıl
Yahu doktor darp ve tecavüz raporu veriyor işte zorla olduğuna dair
Soran+1 yılSürtunme oldu ve önden içine biraz soktu ama bildiğim kadarıyla boşalmadı yinede çok korkuyorum hamile riski var mıdır
- +1 yıl
Ya bir kendine gel artık
Bu gerçek ise
Bu gerçekle yüzleş
Ok
Soran+1 yılNasıl anlamadım ben hamile kalmaktan korkuyorum diyorum sana
- +1 yıl
Ella hapı al dedim daha iki saat önce
Soran+1 yılHamileysem eğer ne zaman anlarım belirtiler vermeye başlar ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzücü bir durum Allah yardımcın olsun. Böylelerininde cezasini versin zorla yaptıysa bu tecavüze giriyor ve suçtur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmadığımi düşünmüs. Ben ittirdim yapma bırak dedim zorla yaptı çok kanamam oldu çok
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın peki 🥺
Soran+1 yıl23 haystimi mahvetti içim daralıyor nefes alamıyorum sadece ölmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞikayet edebilirsin evet. Şikayet konusunda resmî proseduru sana anlatabilirim. Dilersen dertlesebiliriz de sana su an ne iyi gelecekse o konuda yardımcı olmak isterim. Geçmiş olsun
015 Yorumla
Soran+1 yılTecavüze girer demi bu
Cevap sahibi+1 yılSenin istemediğin her sey tacize cinsel sarkinioii cinsel istismara girer bu da suçtur kanitlanabilirse
Soran+1 yılElimde kanıt yok mesajlar hep sevgi dolu ben istemedikçe bir şey yapmayacağı yönünde ama fiziksel olarak öyle olmadı. İşte onu nasıl kanitlarim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİste bu konuda sana simdi fikir verirsem çocuğa iftira atıyor da olabilirsin, bu yüzden böyle bir fikir vermek istemem
Soran+1 yılNe diyon ya ne iftirası sen benim neler yaşadığımı biliyor musun? İftira niye atiyim durduk yere birine ya bide şu psikolojiyle böyle komuşuyorsunuz ya git daha fazla üzme beni zaten ölüm kalım savaşı veriyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBak iste her ihtimal var. Dava ettiğinde bunlar konuşulacak o yüzden diyorum. Kanunu yola başvuracaksan yardimci olurum. Ama sakin olman lazim. Ayrildiniz mi
Soran+1 yılO gün direkt engelledi gitti zaten
Cevap sahibi+1 yılŞikayet et serefsizi
Soran+1 yılNasıl olacak yardımcı olursan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılTabi ulaşırsan yardımcı olayım arkadasım
Soran+1 yılSana mesaj atamıyorum burdan yardımcı olursan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılİstek at o zaman. Sormam gerekenler cok
Soran+1 yılAttim
Soran+1 yılHadi attım
Cevap sahibi+1 yılGünaydın, goremedim. Simdi bakıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızım git içine girmiş DNA duruyordur. Git sakın gitmemezlik etme hayatının hatasını yaparsın
016 Yorumla
Soran+1 yılAz bile girse belli olur mu
Cevap sahibi+1 yılTabi canım hemen git tazminat davası da aç al paranı da
Soran+1 yılElimde bı kanıt olmadığı için gidemedim birde ailem duymasın diye gidemedim. Onun evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormayı o kadar istiyorum ki
Soran+1 yılPeki az girmesiyle hamile kalır mıyım hamile kalmaktan da çok korkuyorum valla biri yüzünden hayatım perişan oldu hatta bitti
Cevap sahibi+1 yılKızım valla ailen sıkıntılı değilse git otur karakolda durumu anlat ilerde çok pişman olursun
Cevap sahibi+1 yılGit mesaj at çocuğa mesajları ss al
Cevap sahibi+1 yılKonuyu oraya çek çok kötüyüm de falan neden yaptın de
Soran+1 yılAttım surekli bir şey demeden engelliyor
Cevap sahibi+1 yılEngeller tabi içine boşalmadı mı?
Soran+1 yılO kadar kotuydum ki boşalmadı diye biliyorum şu an hamile kalmaktan da korkuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılİçine boşalmış olsa daha iyi DNA net çıkardı
Soran+1 yılYinede çıkmaz mı azıcık girdi dedi içinde dedi
Cevap sahibi+1 yılGeç kalmadan git kızım kesin git
Soran+1 yılYüzüne gidip tukurmeyi o kadar çok istiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYaptığı büyük iğrençlik bu yanına kalmamalı
Soran+1 yılEvine gidip hesap sorsam yüzüne tükürsem senden şikayetçi olcam desem olir5 mu
+1 yılYakın bir kizarkadasina anlatman seni anlayan olması çok önemli intikam almak istiyorsan suç duyurusunda bulunman ve bu imkansız olsada suclu hissetmemen suçlu olan o
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlığım gitti ittirdim yapma dedim her yerimden kan aktı kimseye bir şey diyemiyorum çok kötüyüm sadece intihar etmek istiyorum hayatımı mahvetti
- +1 yıl
Ruh ve psikoloji durumunu anlamaya çalışıyorum ama yalnız kalmamaya çalış ve destek alman gerekiyor
Soran+1 yılDestekte alsam faydası olacagini düşünmüyorum çünkü kizligim gitti hayatım bitti mahvoldu en sevdiğim en güvendiğim insan yapti bunu bide
Soran+1 yılSadece ölmek istiyorum
- +1 yıl
Tövbe de
Soran+1 yılAma yaşayacak gücüm kalmadi kızlığım gitti ve o pislik hiçbir şey olmamış gibi beni engelledi hayatını yaşıyor en çokta bu kanıma dokunuyor
Gizli Üye(18-24)+1 yıltecavüze girer mi ne demek zaten tecavüz bu istemediğin halde seni bozmuş daha kötü ne yapabilirdi
010 Yorumla
Soran+1 yılKızlığım gitti hayatımı mahvetti kaç gündür ölmekle kalmak arasında savaş veriyorum. Hesap sordum ama o beni engelleyip gitti cevap bile vermedi
Soran+1 yılBen ölmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılşikayetçi ol
Cevap sahibi+1 yılayrıca elimde kanıt yok diye bir şey yok mesajlar da onu haklı çıkartmaz olayı olduğu gibi anlatırsın ve muayene edilirsin kızlığın gittiyse ve kanaman çok olduysa büyük ihtimal zorlamadan yurtılmaların çok olmuştur bunların hepsi çıkar yardımcı olurlar sana
Soran+1 yılNiye bunu yaptın diye hesap sormak istedim ama o sadece engelleyip gitti ve dışarda hayatını yaşamaya devam ediyor en çokta buna dayanamıyorum
Soran+1 yılHamile kalmaktan korkuyorum hayatımı mahvetti sadece ölmek istiyorum bir bilsen neler yaşıyorum
Soran+1 yılKanamam hala oluyor ağrılarım oluyor çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılkaç gün oldu ella içseydin yani dediğim gibi şikayetçi olmak en doğal hakkın
Soran+1 yıl4 gün oldu
Soran+1 yılŞikayetçi olmayi çok istiyorum ama ailemin duymasindan korkuyorum ve evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormayı o kadar çok istiyorum ki ama bunu yapsam doğru olur mu bilemedim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zorla yaptıysa tecavüzdür tabi
016 Yorumla
Soran+1 yılBakire olduğumu bilmiyordu ama yapma bırak diye ittirdim bırakmadı sonra da bacaklarıma kadar kan aktı
Soran+1 yılYinede tecavüze girer demi
Soran+1 yılÇok korkuyorum ailemin duymasindan çok korkuyorum o yüzden gidemedim
Soran+1 yılHaklıyım tabi zorla yaptı diyorum hayatımı bitirdi diyorum
Soran+1 yılŞikayetci olunca cezasını bulur demi
Soran+1 yılDNA yeterli olur diye düşünüyorum ve ayrica kıyafetimde de kan var
Soran+1 yılKan benim ama işte bekaretimi bozduğunun kanıtı
Soran+1 yılAdli tıp incelemesinde çok uzun sürer mi ki birde ben gittim diyelim şikayet olmadan önce bunları kanitlasam sonra şikayetçi olsam olur mu
+1 yılElbette tecavüz bu, şikayet etmelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum elimde kanıt yok sonra o da meajlati gösterip zorla bir şey yok yanıma isteyerek geldi beni seviyordu diyecek ama ben böyle davranacağını nerden bilebilirdim
- +1 yıl
Bilmiyorum bir çözümü olmalı. Kanıt bulmaya çalış.
Soran+1 yılDNA belli olmaz mı zorla yaptiginin
Soran+1 yılBelli olur demi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden savciliga sikayet etmedin?
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum elimde kanıt da yok hem de ailemin duymasindan çok korkuyorum ama onun hiçbir şey yapmamış gibi birde beni engelleyip hayatına devam etmesi de kanıma çok dokunuyor
- +1 yıl
Gizliden cikarmisin sana bu konuda yardim edicem
Soran+1 yılYok hiç mecalim yok sadece ölmek istiyorum
- +1 yıl
Yaw sacmalama lutfen
- +1 yıl
Gel bi
+1 yılTecavüz etmiş oha , git şikayet et
039 Yorumla- +1 yıl
Baya baya tecavüz rızan yok , fotoğraf vidyo filan varsa göster cimere karakola
- +1 yıl
Ne tuhaf birini sevmişsin sen düzgün tiplerle takılsana
Soran+1 yılZorla mı sokacan bırak dedim kafa salladı bırakmadı canımı yakarak soktu bacaklarıma kadar kan akti
- +1 yıl
Git şikayet et nasıl bir psikopat cümlenin okurken içim gitti
- +1 yıl
Bir ihtimal git karakola gerçi adalet yok ülkede ama git şikayet et ve bir daha hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gitme
- +1 yıl
İyi erkekler sünepe değildir erkek seçimini iyi yap , ve psikolojik tedavi al ama iyi biyere git
Soran+1 yılKonuşurken o kadar güven verdi ki yemin ediyorum bak böyle yapacagi aklımın ucundan geçmedi. Bakire olduğumu bilmiyordu ama ben yapma bırak diye ittirdim sonra kanı görünce kendi de korktu
- +1 yıl
Ne diyim ki zaten , sert mizaçlı olmayana bakmıyosunuz başınıza bu geliyor anlamıyorum ki tipinden davranışlarından da mı anlamıyosunuz
- +1 yıl
Neyse geçmiş olsun 👋🌹
- +1 yıl
Hakedenlere şans ver
Soran+1 yılYinede bu yaptığı tecavüz demi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İşin içte aşk olsa bile olmaz dediğin anda iş biter ona rağmen yaptıysa tecavüz canın
- +1 yıl
M
Soran+1 yılBakire olduğumu bilmiyordu ama ben bırak yapma diye çok ittirdim beni bı bırak dedi ve zorla canımı acıtarak sokmaya çalışti
- +1 yıl
Hem tecavüz hem de eziyet etmiş iki farklı duç işlemiş
Soran+1 yılHayatım karardi o günden beri hiç tadım yok hayattan zevk alamiyorum sadece ölmek istiyorum sadece ölmek
- +1 yıl
Yanlış düşünce hayatta ki pislikler yüzünden canını sonlandırmak istemek kendine haksızlık olur
- +1 yıl
İçindeki masum sevilmek isteyen , iyi niyetli seni dinle ona kıyma
- +1 yıl
O pislik yüzünden
Soran+1 yılBaştan beri sadece sevilmek istedigimi söyledim ama o ise bedenimi kullanıp bı kenara attı gitti ben napicam hayatima nasıl devam edecem valla ölmek istiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yılŞikayet etmekde istiyorum ama kanitlayabilir miyim
- +1 yıl
Umrumda değil yazma daha
Soran+1 yılNoldu
- +1 yıl
Hiç haketmeyenlere şans vermiş ve basına kötü bişey gelmiş kızlarla konuşmak istemiyorum daha dikkat et intiharı boş ver , o pislik hem zevk aldı hem de hayatını karartıcak yapma
Soran+1 yılKararttı zaten içim daralıyor her gün nefes alamıyorum
- +1 yıl
Normaldir , dinlenmeye geç sen sakın yerlerde kal diycem ama İstanbul'dayız
- +1 yıl
Nasıl anlayamadım hiç tipindende mi sezmedin anlamadın
Soran+1 yılYa güvendim o kadar sevdiğine inandım ki bir şey yapacağından şüphe etmedim
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız
- +1 yıl
Yalnız değilsin bu açıdan bak
Soran+1 yılYalnizim kimseye bir şey anlatamıyorum içimde yaşıyorum ve o kadar daralıyorum ki
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız sevmiycek tiplere sırf sert mizaçlı tehditkar tipe sahip diye mafyatik tip diye bir iki güzel söz söyledi diye hemen inanıyosunuz
- +1 yıl
Anladım içinde ki korkuyu
- +1 yıl
Neden anlatamadıgını
Soran+1 yılYa bilsem yanına gider mıydım hiç inandim işte zaten hiç iyi değilim üstume gelmeyin
- +1 yıl
Tamam işte inandıgınız tipler hep aynı eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli iyi niyetli dışına vurmuş erkekleri değil de böyle pislikleri yakışıklı bulur yanaşırsınız sonra bunları yaşarsınız
- +1 yıl
Neyse ya kime ne anlatıyorum ki iyi niyetli erkekleri eziklersiniz sonra hayatınız kayar ne yapıyosan yap
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Şikayet et geçmiş olsun
020 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet edince zorla olduğunu nasıl kanitlayabilirim ki
Soran+1 yılDNA gibi şeyler belli olur mu mesela kıyafetimde kan var o delil olur mu
Soran+1 yılValla ölmeyi o kadar istiyorum ki
Soran+1 yılYazamıyorum burdan yaz
Soran+1 yılİçim daralıyor nefes alamıyorum beni engelleyip hayatına devam etmesine dayanamiyorum
Soran+1 yılGerçekten mi sadece ölmek istiyorum çünkü nefes alamıyorum içim daralıyor böyle her şey üstüme geliyor sadece ölmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılSize demesi kolay ama öyle olmuyor aklım hep orada o bacaklarımdan akıp giden kan gözümün önünden gitmiyor ve çok fena kasığımla karnımin alt kısmı çok ağrıyor ve ben korkumdan kimseye bir şey diuemiyorum
Soran+1 yılKimseye guvenmezdim zaten kolay kolay bir şey söylemem şimdi hiç söyleyemiyorum
Soran+1 yılİnşallah ama zor gibi tecavüz hiçbir şeye benzemiyormuş. Sadece ölmeyi düşünüyorsun ve ölmek istiyorsun
Soran+1 yılUmarım
Ya erkeksin yadq kafq bulan bi kız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
05 Yorumla
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılO yaşta neden bir erkeğin evine gidersinki. Sonuçta herkesin canı ister nasıl güvendin. Doğuda mi yaşıyorsun
Soran+1 yılİnandım güvendim gittim ben istemedikçe dokunmayacağını söyledi inandım işte seviyordum da böyle olacağını bilsem gider miydim
Cevap sahibi+1 yılPeki sence başka bir erkeğin evine giden kadın bakire sayılır mı?
En azından başka adamları bakireyim diye kandıramazsın.
Bu adam seni öpse ona kızar mıydın
Soran+1 yılNe diyon sen ya ben tecavüze uğradım istemediğim halde yaptı. İttirdim bırak dedim bırakmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılhgnhnnhjn
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrandom bilerek değil öncelikle eminim çocuk baya yakışıklıdır yoksa yanına falan gitmezsiniz ama neyse konu o değil şimdi bunu anlatmaya çekiniyorsundur ama öncelikle bunu bişekilde git terapi gör ve psikologa git anlat hem birine anlattıgın için rahatlamış olacaksın hem de sana profesyonel olarak yardım edecektir
Soran+1 yılOnun yaptığı nolcak hiçbir şey olmamış gibi hayatını yaşıyor en çokta bu kanıma dokunuyor
Cevap sahibi+1 yılinsanlara güven olmaz...
+1 yılBakirelini bozdumu
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet bacaklarıma kadar kan aktı çok aktı hemde baya zor durdurdum
- +1 yıl
Ohaa yaa peki kan gelince durmadı mı
- +1 yıl
Kac kere yaptı
Soran+1 yılDurdu kendi de korktu böyle olduğunu bilseydim yapmazdım gibi şeyler söyledi
- +1 yıl
Bakire olduğunu bilmiyormuydu
Soran+1 yılBilmiyordu ama yapma dedim ben bırak dedim ittirdim yinede yaptı
- +1 yıl
Keske bastan söyleseydin o seni bakire deilsin diye yapmış niye söylemedin ki
- +1 yıl
Ne kadar süredir sevgilisiniz
Soran+1 yılAma sonuçta zorla yaptı. Bakireyim veya değilim yapma dedim bırak dedim zorla soktu ya bu da suç tecavüz değil mi
- +1 yıl
Suç da bilseydi zaten yapmazdı genelde bütün kızlar yapma der ama yapmaya başlayınca çatır çatır seks yapar
Soran+1 yılİstesem niye iteleyim niye bırak deyim ben hiçbir zaman istemedim oda bunu biliyordu ben istemedikçe dokunmayacağını söyledi ama davranışları tam tersi çıktı. Resmen ben istemediğim halde sokmaya çalıştı
Soran+1 yılDoğru değil mi
+1 yılCahilsin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Milli oldun milli olmak her kiza nasip olmuyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerde oldu
068 Yorumla
Soran+1 yılEvde
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılŞikayetçi ol
Soran+1 yılKorkuyorum hemde elimde istemediğimin kaniti da yok mesajlar var ama hep seni seviyorum sen istemedikçe sana dokunmam tarzında mesajlar yani ne bı tehdit ne de zorlama var
Cevap sahibi+1 yılSonuçta birleşti, nasıl kanıt yok
Soran+1 yılOnu nasıl kanitlayacam iste
Cevap sahibi+1 yılBelli olur DNA testinde, ne kadar süre durdu
Soran+1 yılNe bileyim o psikolojiyle çok degil ama ittirdim durdum
Cevap sahibi+1 yılİçine falan geldi mi
Soran+1 yılBiraz girdi tabi kızlık gitti diyorum
Cevap sahibi+1 yılYahu bağırıp cagirmadin mi
Soran+1 yılBagirdim tabi acıyor yapma diye ittirdim diyorum ya ama zorla yaptı
Cevap sahibi+1 yılO işini halledip mi bıraktı sen mi kaçtın ne yaptın
Soran+1 yılKanadigini görünce kendi de kötü oldu direkt isim var çok aramışlar deyip gitti
Cevap sahibi+1 yılTekrar denemeyi düşünüyor musun peki
Soran+1 yılAlla alla benim psikoloji bozulmuş hayatim bitmiş şu sorduğun soruya bak ya
Cevap sahibi+1 yılSakin ol lütfen, nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılNapacaksin nerde yaşiyorsam yasiyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım istedim
Soran+1 yılKıyafetlerim de delil yerine geçer mi kıyafetimde de kan vardı
Cevap sahibi+1 yılOlur ama dna bile yeter git şikayetçi ol sen
Soran+1 yılDNA yeter de zorla olduğunu nerden bilecekler işte onu ispatlayamazsam diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHım o var bi de di mi
Soran+1 yılAma durumu anlatacam illaki anlayacaklardır ve yol göstereceklerdir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılElbette elbette
Soran+1 yılya da şey yapsam olur mu bu kişi kendi başına yaşıyor evine gitsem hesap sorsam o sirada ses kaydı alsam olur mu yoksa hiç mi gitmeyim
Cevap sahibi+1 yılGitme bence tekrar dener
Soran+1 yılOndan bende korktum ama mesaj attım birkaç defa hesap sormak için ama hiç cevsp vermiyor direkt engelliyor
Cevap sahibi+1 yılEvine giden sende de çok büyük suç var haberin olsun
Soran+1 yılNiye bende suç var ben güvendim inandım dokunmayacam dedi bende o yüzden gittim
Cevap sahibi+1 yılYalnız birinin evine niye gidiyorsun? Sence niye çağırır
Soran+1 yılYa ama güvendim sevdiğine inandım o kadar inandim ki yapmaz dedim vallahi böyle yapacagini düsünemedim bilseydim zaten gitmezdim
Cevap sahibi+1 yılNe giyinip gittin
Soran+1 yılNormal giyindim gittim
Cevap sahibi+1 yılNiye evde buluşmak istemiş düşünmedin mi?
Soran+1 yılDüsünemedim analmiyor musun ya güvendim inandım diyorum yapmaz diye gittim
Soran+1 yılBen ne psikoloji içindeyim senin sorduğun sorulara bak ya
Cevap sahibi+1 yılNiye kızıyosun? Konuşalım işte
Soran+1 yılSaçma sapan sorular sorma o zaman sen tecavüze uğramak nedir o psikolojiyle yaşamak nedir biliyor musun benim hayatim bitti diyorum ölmek istiyorum diyorum
Cevap sahibi+1 yılHayatın falan bitmedi, saçma sapan konuşma. Devam edeceksin hayatına
Soran+1 yılDemesi kolay ama içime sor bide sadece ölmek istiyorum başka bir şey düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır deme şunları, benim olsana sen ya
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma
Cevap sahibi+1 yılNe dedim, isteyemez miyim seni
Soran+1 yılBak işine git benim psikolojim ne durumda senin dediğine bak işine git
Cevap sahibi+1 yılDinler misin?
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılBeni
Soran+1 yılNeyini dinleyecem senin bu psikolojiyle yardimci olacagina dalga geçer gibi saçma sapan konusuyorsun
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmedim asla, sadece mümkün mü ve mümkün olabilir mi bunu sordum
Soran+1 yılHayır tabiki de ben tecavüze uğramışım tabikide hayirrrrr
Cevap sahibi+1 yılNiye hayır niye
Cevap sahibi+1 yılSon durum nedir
Soran+1 yılYarın evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormak ve sonrada ölmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan konuşma, evine gitme asla ve kendine de zarar verme. Şikayetçi ol git
Soran+1 yılEvine niye gitmeyim
Cevap sahibi+1 yılGene içeri alır işini görür
Soran+1 yılYapamaz artık korktu o da engelledi çünkü ama benim karnımın alt kısmı kasığım bıçak batar gibi sancı oluyor ağrı oluyor. Kötü bir şey yoktur demi korkmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılİçine mi attı veya oldu mu hatırlıyor musun
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılBoşaldı mı yani illa açık açık yazdiracaksin her şeyi
Soran+1 yılBoşalmadı diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süre durdu içinde
Cevap sahibi+1 yılVe biz de deneyecek miyiz
Soran+1 yılAllah uzun ömür versin ya ben ne haldeyim sen ne diyorsun Allah bin belanı versin
Cevap sahibi+1 yılBela okuma ne dedim ben sana
Soran+1 yılVe bizde deneyecek miyiz ne demek ya önce yazdiğina bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelnomzumda agla
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke biraz vicadaniniz olsa hala böyle bir durumda da dalga geçiyorsunuz ya diyecek birseyim yok
Cevap sahibi+1 yılGerçek diyorum dinleye bilirimnseninistersen
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem