Lütfen bana akıl verin ben hiç iyi değilim?

Benim 3 yıldır sevdiğim biri vardı askere gitti bekledim onu şu an gelmesine 1 hafta var ve bende Turkcell hesabı vardı dakikam bittikçe faturama yansıt diye bana söylüyordu bende de Turkcell hesabı vardı neyse dün gine dakikasi bitti ben ordan yansittim filan neyse orada benim gözüme interneti takıldı bende alla alla dedim 20 GB 18 GB nasıl kalmış ya sorun şu tuşlu telefon kullanıyordu inceledim aradim dedi ben nerden bulucam telefonu vsvsvsvsv neyse ben zorladım dedi arkadaşım istimaya vs gidince bana telefonu verdi saklamak için onun yeri daha rahat o esnada bı iki kez gece 3,4 5,6 gibi hattını takip kullanmis dedim beni neden aramadın uyuyorum bide beni yanlış anlarsın dedi o yüzden demek istemedim bı anlık hevesle aldim giirdim ondan önce de aradım Turkcell'i turkcel bana dedi ki Wp ve instegrama youtbe vs giriş yapılmıs görüntülü veya sesli sohbet gözüküyor denildi Turkcell bunu bilir mi? Ve daha detaylı nerden öğrenirim konuştuğu başka biricmi var ben napicam ben çok çaresizim ayrilmalimiyim lütfen ciddi yanitlyn
Lütfen bana akıl verin ben hiç iyi değilim?