Hiç iyi değilim?

merhabalar, ben çocukluğu ailevi, maddi problemlerle geçmiş gençliğini istediği gibi yaşayamamış bir kadınım. bir akrabamızın yardımıyla okudum ve öğretmen oldum. ailem atandığım yere de peşimden geldi hem de bana hiç danışmadan. o kadar cahilmişim ki bir şey de diyemedim ilk meslek yıllarım istediğim gibi geçmedi bu yüzden. bir an önce bu durumdan kurtulmak istedim. okuldan bir arkadaş birisiyle tanıştırdı ailem şok oldu ve uzatamayınca süreci 2 yıl içinde evlendik. çok bir beklentim yoktu o da memur. çok merhametli düzgün birisi çıktı eşim. beni dinledi anladı arkadaş oldu. evimize geçtiğimizde yazlık kışlık her şey dahil sadece 1 valizle gittim eşim şaşırdı sen öğretmensin başka eşyan yok mu dedi hemen hazırlanıp beni alışverişe götürdü. bütün zor günlerimi onunla telafi ettik yedirdi gezdirdi beni A dan Z ye bambaşka biri yaptı aradan yıllar geçti beni gören tanıyamıyor. kendime olan güvenim geldi güzelleştim. eşim beni çok seviyor aşık. ben çok çektirdim ona. bozuk bir psikolojiyle evlendim. sevdim ama aşık olamadım. hep olmayan birini hayal ettim. hikaye uzunda son zamanlarda çok kötüyüm olmayan birini oluşturdum kafamda onunla yatıp kalkıyorum uyuyamıyorum devamlı düşünüyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor. çok mu hastayım ben. bir tek derste kendimi iyi hissediyorum ve düşünmeye ara verebiliyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.

Hiç iyi değilim?