1 aydır ayrı oldugum sevgilim bir kere barsmk istedi bazı seyler knstu istemedm baslamadn btti 2 oldu yne ona benzer oldu üzdü beni btrdi bayram günü o kadar aradı yazdı cevap vermedm ama ben 3 gunu bayramını kutladm snra knstk barıstık güzel sohbet ettk benden yana skntı yok artk eskisi gbi olacaz dedi braz özel knstk snra telefonu sarja takcm dedi yattı aksam 7 gbi daha da yazmadı ertesi sabah günaydn dedi dün askm bekledm ama cevap yok gelmedn dedm snra anladm dedi snra sana ne dyecem dedi ve bana bunları dedi: Yok abi ben. De naptımı bilmiyorum tamam sen artık bak kendı yoluna bu da sondu zaten
[: Sen bişey yapmadın herk3z yoluna artık bunkadsr engellicem de zaten sende bak yoluna daha artık
Benım bişey yaptım yok sni yok düşünüyorum yok olmuyo yok yani ilerisi yok bnde duygularm yüzündendir yazdm ettm cok üzüldüm belkide ergenceydi ama tutamadm
[: Sen bişey yapmadın herk3z yoluna artık bunkadsr engellicem de zaten sende bak yoluna daha artık
Benım bişey yaptım yok sni yok düşünüyorum yok olmuyo yok yani ilerisi yok bnde duygularm yüzündendir yazdm ettm cok üzüldüm belkide ergenceydi ama tutamadm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer