Yardımınıza ihtiyacım var ben hiç iyi değilim?

erkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık açık açık anlatıcam olayı yorumlarınız ve fikirleriniz benim için önemli. haftasonu iş çıkışı arkadaşlarımla yarım saatliğine bir kahve içmeye gittik askerden eski iş arkadaşımız gelmişti o davet etti gelin görüşelim diye iş yerinden başka bir erkek arkadaşımla onun yanına gittik benim başka bir işim olduğu için yarım saat durup kalktım bunu erkek arkadaşımada söyledim haber verdim tripli bir şekilde tamm dedi ama ben anlamadım bu kadar takacağını ertesi günün akşamı bitirdi ayrıldı benden erkeklerin içinde ne işim varmış benim ailemden biri seni görüp beni arasa sen nasıl bir erkeksin sevgilin orada erkeklerle oturuyor dese ne diyeceğim dedi böyle diyince sanki kötü birşey yapmışım gibi hissettim o psikolojiye girdim ama evet oraya gitmekle hatalıyım bunu kabul ediyorum ama bir ilişkiyi bitirecek kadar büyük bir olay olmadığını düşünüyorum tabi ayrılma nedeni sadece bununla bitmiyor ben dikbaşlı inatçı bir kadınımdır bunlar onun gözüne çok batmış öyle olmamam gerektiğini falan söylüyor belki evet haklıdır ama ben kendini ezdirmeyi seven başkasının sözüyle iş yapan biri değilim yapım bu benim ama bu yüzden de sevdiğim adamı kaybettim kendimi değiştirmek istiyorum onu sevdiğim için biraz zor olacak ama yapabilirim diye düşünüyorum biz bu adamla evlenme aşamasındaydık aileler biliyor bir isteme olayı kalmıştı aralıkta isteme olacaktı hayallerim planlarım suya düştü ben şuna hiç iyi değilim elimi kolumu beynimi hissetmiyorum acı çekiyorum onu istiyorum onu yeniden kazanmak istiyorum araya ortak arkadaşlarımızı soktum ben bütün kapılarımı kapattım demiş ama seviyor onuda biliyorum oda acı çekiyormuş sabahlara kadar alkol almış vs. vs. akıl verin bana ben sevdiğim adamı nasıl kazanabilirim araya fazla zaman girmeden kazanmam lazım lütfen yardım edin lütfen :/
Yardımınıza ihtiyacım var ben hiç iyi değilim?