Bence erkek vermeli. Sizce?

Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erkek vermeli. Sizce?
Kadın karar vermelidir bence yani ben sevgilimin seçmesini isterdim. çünkü onun seveceği ya da mutlu olacağı yere gitmek benim için daha önemli olurdu tabi ki..
sıradan bir ülkede yaşıyor olsaydık erkek her şeyi organize edip yer ve saat bildirmeli derdim fakat Türkiye gerçeklerinden dolayı kadının karar vermesi daha doğru olacaktır. hırlısı hırsızı sapığı iti köpeği riske hiç girmeyin ilk randevuyu direkt kadınlar ayarlasın bence :)
Genelde erkekler. Şahsen hiç aşk tecrübem olmadığından dolayı karar vermem çok zor. Bir de harcama konusundaki takıntılarım kararımı iki kat etkiliyor. Bu konuda çok cahilim.
ilk buluşma (uzak mesafe aşkı yaşayanlar için) kızın şehrinde olacaksa kız belirler erkeğinse erkek belirler aynı şehirse ortak karar verilmeli
Cevap
35Cevap
Kesinlikle sevgilimin tercih yapmasından hoşlanırım ilk buluşmada, nett.
Bence ortak bir karar olması gerekiyor.
@Weapon101 erkek ödüyor kanka zaten
@Mert1718917 o zaman karar bizim?
@Weapon101 Dostum biz ödeyebiliriz belki ama hanım arkadaş doğru söylüyor illa biz ödedik diye bizim dediğimiz yere gitmek ne kadar mantıklı belki yanımdaki kız istemiyor bence ortak karar olması daha doğru ya da bazen erkeğin istediği yere bazen kadının istediği yere gitmek mantıklı yeterki gönül seyran bir olsun
Evet ilk buluşma ortak karar olması daha uygun
Kadın karar vermeli
Ortak karar alınabilir bunlar basit şeyler illa senin benim seçtiğim yer olsun diye bir şey yok. Zaten mekanın önemi yok önemli olan yanında ki
Kim buluşmak istiyorsa o burası uygun mu der karşıdakine, karşıdakide ya onaylar ya da o da kendi fikrini söyler.
Her iki taraf ortak karar vermeli ama ilk fikri bence kadın söylemeli. Kötü niyetli erkek çok, sonra eve de götürür, dağ bayira da...
Kadın verirse anlamlı bir yer olur, erkek sadece ucuz nasıl kurtarırız günü diye araştırma yapar
Erkek vermeli ama şimdiye kadar hep ben verdim 🙄 Gidecek yeri bile bilmiyorlar buradan anlamalıydım mallıklarını.
Ortak karar verilmeli ama kadının rahat etmesi açısından erkek kadına öncelik vermeli. Keyifli akşamlar..
Nerede rahat dokuncaksak sevisceksen oral yasanacaksa oraya gidilmemeli ortak karar verilmeli gunluk ev hotel
Erkek vermeli, kadın uyumlu olmalı. Kedicik misali...
erkeğe bırakırım. seçtiği maekan bir çok konuda fikir sahibi olmamı sağlar
Çok mantıklı hiç bu açıdan bakmamıştım
Erkek karar versin sonra ortak fikir paylaşılıp gidilsin 😂
C- Hiçbiri.
Ortak karar verilmeli ki herkes için kaliteli bir buluşma olsun.
Hesabı ödeyecek erkek o yüzden erkek diyorum 😂
Erkek vermeli.
Bütçesine neresi uygunsa. Benim için onunla olmak, sohbet edebilmek önemli
Erkek karar vermeli dersek, direk evine götürürse 😄 iyisi mi ortak karar olsun.
Birlikte karar verilir sohbet muhabbet tanisma olacak cafeye gidersin nereye gidicek
Birlikte karar verebiliriz.. anlamlı bi şey olsun isterim.. ilkler önemlidir.. :)
Erkek kadına sormalı gitmek istediğin bir yer var mı diye ama aklında da bir yer olmalı
En İyi Cevap