Kadın desen pahalı veya lüks bir yeri seçer mesela gösterişli havalı bir yer ister... Erkek desen ucuz bir yer seçer masrafı aşmayacak derdine düşer en mantıklısı ortak karar ne ucuz, nede pahalı bütçesine uygun biryer seçilmeli ikisinin de dengi olsun
Kadına bırakmalı :) Diğer buluşmalarda zaten kadın için çok sıkıntılı bir yer olmadığı sürece erkeğin karar vermesi daha iyi olacaktır. *Gecen bol olsun.*
İki tarafın da fikri alınmalı ve uygun olan yer seçilmeli. O değil de görünmez adam değildik belki ama biz de sevdiğimizin gözlerine bakarak kaybolmak istedik. Bugün de buna yakıyorum uberim😏
Erkek karar verirse patavatsızca evine çağırır. Ama eğer adam karar verirse önce karşısındakinin fikrini sorar. Bence siz önce erkeklere sorun bir yoklayın bakalım nedir, ne değildir?
Erkek tabiki, sen bilirsin nereye gidelim... Olurmu yakismaz biz seceriz ki kalitemiz belli olsun hem yemek yerken hem hesap oderken puhahaha 😂😂😂 Nasil bir izdiraptir o abuuuu ellerim aaaklarim titredi bak simdi
Iliskide ilk zamanlar kızlar karar vermeli erkekte bu şekilde onun hakkında bilgi sahibi olmalı ve nasıl ilerleyeceğini o şekilde belirlemeli. Bir birini çözmesi acısından zaman zaman diğerinin fikirlerini almalı.
Erkek çünkü kız erkeğin düşüncesini hareketlerini ve romantik mi değilmi bana karşı hangi yolda yürücek diye öğrenmek için kız kendi değil erkeğin karar vermesini bekler
Kötü çocuk pideciye de götürse bayılan kadınlar efendi adam en romantik yere götürse de beğenmeyeceği için foyaları meydana çıkmasın diye kadınlar karar vermeli...
İlk buluşmadan itibaren gidilecek yere BİRLİKTE karar verilebilirse eğer, o ilişki tadından yenmez. Her konuda birlikte karar alabileceğiniz bir sevgiliniz/eşiniz olsun İnş. hepinizin!
İki gün önce bir kadın ile buluştum onun istediği yerr giderken yolda fikirler drgişti ve başka yere gittik önemli olan uyumlu ve eğlenceli olmak ilk buluşma güzel geçti.
@Deren22 sende onu anlayabilecek yapıda bir insan olduğun için ve seni önceden tanıdığı için sana bu şekilde yani merhamet duygusuyla yaklaşmıştır. ben, hiç tanımadığın birisiyle olan ilk buluşmadan bahsediyorum
Genelde erkeğe bırakılıyor bu durum. Lakin bunun Sebebi hesabı davet eden öder durumu oluyor. Kendine güvenen kadınlar aslında yeri belirler. Bence ortak karar verilmeli
Ortak arkadaşınız karar vermeli ikiniz buluşacaksınız sonuçta sizin birinizin ya da ikinizin vermesi doğru olmaz 3. Bir kişi seçmeli mekanı en mantıklısı 😂
Erkek karar vermeli. Öyle bana sormasını falan hiç sevmem. Görmüş yaşamış bilgili olgun olmalı. Sıkkın anım sa ona göre bir ortama. Neşeliysem ona göre bir yere götürmeli. Ne bileyim ben maddi durumunu o anda. O kendıne hem bana göre ayarlamalı.
En İyi Cevaplar