Aşk İlişkileri İlk buluşma için buluşma mekanını kim seçer? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliyle ilk buluşmayı kim belirler? ya da kim belirlemeli? Güncellemeler+1 yıl İlk buluşma mekanını kimin seçmesi lazım? İlk buluşma için buluşma mekanını kim seçer? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Ortak seçilmeli bence her iki kişiye de orta noktada olan bir yer 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Benim için kadın seçer, çünkü sevgilimin istediği yer daha önemli 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Kadın genelde kararsiz olur erkeğin seçmesi daha mantıklı ama kadinin aklında bir yer varsa erkek içinde uygunsa oda olabilir 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadın belirlemeli. Erkek belirlediğinde, "Neden burası?" sorusu akla gelir her zaman. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Demir666 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genellikle AVM tercih edilir. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Masaalsıı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İkisi de fikir sunar sonra hangisi daha çekici ve mantıklı gelirse orası olur. 2 0 Yorumla
BMWciMühendiS Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Tabiki elit güzel bir mekan olur da şeyGörselde ki hatunn efsane ya offfyyggfd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ortak seçilmeli bence her iki kişiye de orta noktada olan bir yer
😊👍
Benim için kadın seçer, çünkü sevgilimin istediği yer daha önemli
😎👍
Kadın genelde kararsiz olur erkeğin seçmesi daha mantıklı ama kadinin aklında bir yer varsa erkek içinde uygunsa oda olabilir
😎👍
Kadın belirlemeli. Erkek belirlediğinde, "Neden burası?" sorusu akla gelir her zaman.
😎👍
Genellikle AVM tercih edilir.
😎👍
İkisi de fikir sunar sonra hangisi daha çekici ve mantıklı gelirse orası olur.
Tabiki elit güzel bir mekan olur da şey
Görselde ki hatunn efsane ya offfyyggfd
En yakın kankanız
Kim çağırıyorsa o seçer
buluşmuyom ben
Kadın seçmeli