Bu bir kere onunla beraber alınacak bir ortak kararla belirlenmeli. Eğer kendisi bu seçeneği bana bırakıyorsa, ben ona yeri ve adresi zaten önceden belirtirim nasıl bir yer olduğu konusunda. Ama ben bu kararı ortak almak isterim. Kimsenin tekeline bırakmak olmaz çünkü.
Merhaba 🎈 Yani birinin tekeline bırakılmış bi karar olmaz. Belki konuşulup ortak bi yer belirlemek daha doğru olur. Normalde de erkek kadının tercihine bırakır, kendi belirlediği yere gitmeyi uygun buluyor. Bu da bana kalırsa erkeğin en başta yapacağı ince bi hareket.
Yerin bir önemi yok zaten. Yer belirleme kısmının bir önemi var. Yani ben kadın olarak öyle düşünüyorum. Kendimi güvende hissedeceğim bir yer olmalı. İlk kez bukusmaktan bahsediyoruz çünkü.
Ben belirlerim ztn erkekler secimi kadina birakir sanirim boyle bir kural var 😅 Sen nerde rahat olursun nereye gidelim diye ayak uydururlar o yuzden kadin secer cogu zmn.
Kadın belirlemeli çünkü sevişmeyecez zaten ilk kez buluştuğumuz için. Gönül ilk seferde olsun istiyor da kızlar genelde 2. Seferi falan bekliyorlar. Bu sebeple erkekler 2. Buluşmayı belirlesin.
Haklısın. Aslında soru; ilk buluşmada yeri kadın mı erkek mi belirlemeli? olacaktı. Neden bunu yaptım bende bilmiyorum. Uyardigin için teşekkür ederim. Adminime yazdım düzeltilmesi için.
Ben hatunun tercihine riayet etmeyi tercih ederim. Lakin , bunu bana bırakırsa sorun olmaz. Nihayetinde , karşılıklı anlaşarak buluşma olacaktır ki öncesinde mutlaka bir fikir edinilmiş olur. :)
En İyi Görüş