Birkaç aydır biri var. “bu şirkette oldugum sürece seni korurum, ofiste senle ilginenen birini görsem kıskanırım, hayatın hep böyle geçmez sana destek olucak bir eşin olur” gibi bir ilgili bir arkadaş ayağı yapması usandırdı ve canımı yaktı.“Niye hala aynı şekilde canımı yakıyorsun, buraya geldiğime çok pişmanım “dedim, kendimi tutamayıp ağladım. Yanaklarımı tutmaya callıstı, sarıldı ittirdim. Başka bir şirketten iş teklifi aldım, oraya geçicem dedim. Çıkısta oturup konusalım kaybolma dedi, beklemeden kaçtım eve geldim. Mesaj attı. Biliyorum çünkü hiçbir şey düzelmicek. “Seni kırdıgım için özür dilerim hem de çok özür dilerim” yazdı. Bana yakın davrandın sonra arkadaş ayagı cektin oynadın benle dedim, agzıma geleni saydırdım, küfür de ettim. Oynamadım, saçma sapan konuşma diyor bi de hala. Ertesi gün, ilginç bir şekilde mesajdan halimi hatrımı sordu. Ailemi sordu nasıllar diye. Hala düşünceli hareket ediyor sevmiyorsa niye bu kadar ince düşünüyor?
2 ay
Seviyorum demek, sorumluluk almak, sahip çıkmak neden bu kadar zor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmiyor seninle gönül eğlendirmeye çalışıyor bu dengesiz hareketleri bunu gösterir. Aileni falan sorması bunların hepsi göz boyamak seven insan neden birlikte olmasın ki neden seni üzdüğünü bile bile bu şekilde davranmaya devam etsin adını koyardı çoktan.
Hem yardım etmeye çalısıyor, hem haftasonu dısarı cıksam arkadaslarla trip atıyor kimle geziyorsun diye, ama sevgili olmaya geldi mi yok
Arkadaşça yaklaştığını sanmıyorum ciddi düşünüyor gibi görünüyor.
Neden muallakta bırakıyor hala sevgilim bile değil ki sence?
Eger sevgili olmayı bilmiyorsa seni tanımaya çalışıyordur. Erkeklerin çoğu ilk sevgilisiyle evlenir.
Az önce aradı özür diledi yine, sen yeter ki gül dedi
Sahip çıkarsan sahip çıkılırsın. Her şey kaşılıklı...
Yani? Benim be yapmam lazım buna daha?
Cevap yazma eğer işi bıraktıysan... Çünkü bu işin sonu yok. Zaten aynı işyerinden bir ilişki de yanlış. Etik değil...
İşi bırakmadım henüz, teklifi kabul edicegimi söyledim geldi dil döktü gitme diye. Görmek istemiyorum seni bu bana zarar veriyor dedim
duygularından emin değildir belkide zamana bırak kimseye de kolay bağlanma kimse öyle birini sevmez
Ciddi düşündüğünü zannetmiyorum seninle vakit geçirmek istiyor
Bize bir adım gelene biz koşarız bir ömür
Korkagin ödelgin teki ya birak onu
*Ödlegin
Böyle karaktersizlere zor tabi
Sevmiyordur ama heyecan arıyordur..
Yoruluyolar
Seni yollu saniyor serefsiz
Bu adamdan olmaz
saçmalama
Açıkca yüzüne de dedim, önce ilgili gibi hareket ettin sonra arkadaş ayağı çektin diye ama saçmalıyorsun oynamadım dedi adam. Ertesi gün nasılsın diye mesaj attı. Hem yardım etmeye çalısıyor, hem haftasonu dısarı cıksam arkadaslarla trip atıyor kimle geziyorsun diye, ama sevgili olmaya geldi mi yok.
Az önce aradı özür diledi sen yeter ki gül dedi
Eee sen ne yaptın