Dostlar 23 yaşındayım ve evlenerek hayatımı yoluna sokmayı düşünüyorum, sıkıldım genç hayatından sizce haddinden fazla sorumluluk almak bu yaşta yorar mi yaslandirir mi 😄
Ben 5 yıldır evli 2 çocuk babasiyim bazen çok zorlanıyorum ama yinede kafaya takmıyorum ve pişman değilim çok şükür Allah bana 2 evlat nasip etti. Yeterki kendine güvenin olsun
Allah bağışlasın kral, sen o olgunluğa çoktan adımını atmışsın su cümlen bile o kadar omuzlarındaki yükü fark ettiriyor ki. İyi bir baba olduğuna da eminim
Bence erken evlenme belki yaşadığın hayattan sıkılmış olabilirsin ama evlilik kolay değil yıllarca evli olacaksın gençliğini evli olarak geçirsen bile hayattın daha kısıtlayıcı olacak ve pişman olabilirsin. Farklı şeyler dene dil öğren, yeni yerler öğren farklı hobiler kazan.
Yirmi üç yaşında kendi işini yapan ve yasitlarimin her hafta loca açtığı dönemde ben tirci oldum eyvallah kendi işim çokta seviyorum ama hayatın bir yerinden tutmak gerekiyor
Bunu diyenler genelde bu platformda neden sevgilim yok neden yalnızımm diye soru soranlar oluyor ama yine de kişisel algılamayin genelleme …🙏 insanın bu dünyada Allahtan başka en yakın olduğu kişi eşidir. Allah, hz. Adem sıkılmasın diye onun için hz. Havva annemizi yaratmıştır