Hayatım çok zor ne yapayım?

Ben tek çocuğum güzelim başarılıyım 3 okul bitirdim ama torpilim olmadığı için iyi iş bulamıyorum. Birçok yere girdim çalıştım ettim ama hep mobbing zorbalık görüp sömürüldüm çıktım. Yine iş arıyorum ediyorum. Annemle yaşıyorum annem babam kağıt üstündenevli. Babam sapık bir adam annemle sadece seks için hizmetçi olsun diye evlenmiş. Bir gün kocalık babalık yapmadı sadece zorla para verdi. O da az. Annem desen tembel bağımlı çalışmayan sadece mal mülk derdinde evde para yiyen bana üç kuruş vermeyen bir kadın. Arkadaş sevgili her şeyimi karşı çıkıp laf soktu. Hiç düzgün ilişkiler yaşayamadım. Tüm sevgili ve arkadaşlarıma iğrenç davrandı kaçırdı. Akrabalara da öyle zaten kimseyi eve sokmaz beni bile eve sokmak istemiyor hep git ev tut birini bul birlikte yaşa diyip durdu yıllarca. Onun yüzünden bin tane taciz zor durum dolandırılma vs yaşadım. Şuanda da bir aydır işsizim ve birçok yere iş başvurusu yapıyorum bana ben sana hizmet ediyorum benim evimde kalıyorsun diyip duruyor. Çocukken bile böyle başıma kalkardı verdiği yemeği bile. Herkes şaşırıyor ne istiyor senden parası var zaten diye. Doğurduğu emzirdiğini bile başıma kakan bir Kadın. En son çalıştığım yerde patron zorba mafya çıktı paramı vermedi ben tekim ailem ilgisiz diye evimi basıp beni korkuttu ben adama bela okudum diye. Bunu yaşayınca korkup biraz neyse evde otur işte oturamıyorsun ki diyor. Ne alaka. Evde yüzüme bile bakmıyor hep aşağılıyor. Sohbet edip yemek yiyelim kahve içelim mi desem tersliyor. Küçükken de böyleydi hep tv önünde bırakır odaya kapatır ya da kurslara yazdırır komşuya akrabaya bırakırdı. Hiç ilgilenmezdi. Çok bunaldım. Çok yalnızım. Arkadaşlarım var arada konuşup görüşüyorum ama yetmiyor. Terapistler de çözüm bulamıyor. Yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni zorla mastera yurtdışına yolladılar hiç arayıp sormadı ilgilenmediler yıllarca. Ben okul bitip iş bulamayınca dönmek isteyince gelme diye istemediler. Geldim hep surat yaptılar kötü davrandılar taciz ettiler.
Hayatım çok zor ne yapayım?