8 senedir evliyim bu evlilikten iki tane çocuğum oldu pariste yaşıyorum eşimi türkiyeden getirttim son bir senedir gece hayatı başladı gece cıkıp sbh eve geliyordu alkollü şekilde ilgisizlik sorumsuzluk dışarı cıkabilmek icin sebebsiz kavgalar üretmesi övmek gibi olmasın cokta bakımlı bir bayanım gören iki cocuk annesi olduğuma bile şaşırıyor beyfendi barlara diskolara gidiyormuş birkeresinde geldiğinde banyoya girmişti bende o banyodayken iç çamaşırını kontrol ettim baksırında sadece bir damla süt beyaz leke fark ettim böyle kireç gibi çitilense cıkacak türde sizce bu meni midir mezi midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tür bir sorunun yanıtlanması çok uygun değil. Ancak, bu tür bir sorunu bir cinsel sağlık uzmanına veya doktora sormanız önerilir. Doktor veya cinsel sağlık uzmanı size bu konuda daha fazla bilgi verebilir ve sorunun çözümü için size yardımcı olabilir.
Ayrıca, eşinizin sizinle ilgilenmemesi, sorumsuz davranması ve alkol kullanması gibi davranışlar ciddi ilişki sorunlarına işaret ediyor. Bu durumda, terapist veya evlilik danışmanı gibi bir uzmanla görüşmeniz önerilir. İlişkinizdeki sorunları ele almak ve çözmek için size yardımcı olabilirler.06 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız okdr caresizim ki fransadan nasıl bulabilirim türk sağlık uzmanı önerebileceğiniz birisi varsa cok ihtiyacım var gerçekten
- +1 yıl
Türkiyeden olursa kendimi daha iyi ifade ederim eğer görüntülü konuşabileceğim sağlık uzmanı
Cevap sahibi+1 yılTürkiye den biri ile de görüşebilirsiniz. FaceTime ile konusabilirsiniz..
- +1 yıl
Önerebileceğiniz birisi var mı bana ?
Cevap sahibi+1 yılÇok affedersiniz ama maalesef yok.. Ama sizin için dua ediyor olacağım tüm iyi dileklerim sizinle olsun.
- +1 yıl
Cok teşekkür ederim allah razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin inşallah 🙏🏻 hayırlı akşamlar
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Var mi bekar arkadaslarin cevrende? Vizem var benim 😉 sorunu yanitlayacak olursam suphen var bence bu konuyu konusarak cozmelisin. Yani ben yalniz basima gitmezdim esim varken cok ozgur birakmissin, guvendiginden tabi ki ama bence gece hayatina sinirlama getir.
014 Yorumla- +1 yıl
Niye sordun bekar arkadaşlarımı? Evet brz öyle oldu cnki güvendim evliliğede güven olduğu icin adım atmıyormuyuz
- +1 yıl
Turkiyeden gitmek icin sordum varsa diye..
yoksa buradaki hayatim guzel, Mercedesde calisiyorum sadece insanlarin cahilligine katlanamiyorum artik. İstanbul'da yoruyor. Konu disina cikmasin, Evlilik guvene dayali zaten ama esin senin niyetini kotuye kullaniyor olabilir. Birde o boxer da gordugun seyi cok kafana takma guzel bir kadin gordugumuzde bile islanabiliyoruz illa meni olacak diye bir sey yok. Sen konus once, evlilik bir anda bitirilebilecek bir durum degil. Cinsel hayatinizda bir problem yoksa kurtarilabilir. Gonlu baskasina aksa senden igrenirdi. - +1 yıl
Başkasıyla konuşmasını yakaladım belliki artık bana karşı duyguları bitmiş menfaati icin tutuyor
- +1 yıl
Dili yok herşeyi ben evirip ceviriyorum allah inandırsın traşa bile benle giden insandı şu an bana muhtaç ama taki hayatımıza o arkadaşını soktu ne olduysa ondan snra oldu yoksa iyiydik yani son bir senedir onla takılalı öyle
- +1 yıl
O arkadasiyla iletisimi kesmesi lazim o zaman. Doktora, kuafore bile seninle gidiyorsa sirf dil icin bence sirtinda bir suluk yapismis diyebilirim… insanin hayatta bir durusu olmali kadinina sahip cikmali abii sen burada problemini bir internet sitesinde ariyorsun. Senin gibi guclu bir kadini bu hale getiren erkege yaziklar olsun gercekten… Tamamen gozden cikarmani istemem cunku cocuklarin ve onlarin psikolijik sagligini dusun. O senin gibi bir nimeti bir daha bulamaz ama sen elini sallasan ellisi yani.. Evliligini kurtarmaya bak.
- +1 yıl
Ztn o arkadaşının ağzına sı*tım ogün bugün görüşmüyorlar psikolojikmen cok cöktüm ya bu hayatta hep şüphelerle gecermi evet cocuklarım var ama onlarla bile ilgilenmeyen birisi kendisi
- +1 yıl
Hemde ana okulu öğretmeniyim düştüğüm durumlara bak nalet gelsin evlendiğime cok pişmanım
- +1 yıl
Hayir oyle dusunup kotu enerjileri cekme kendine. O muhtac sana Esmer kiz.
Dolayisiyla senden baska secenegi yok. Tavsiyem bir kac kere oyle mekanlara (beraber gidebilirsiniz bu sart ile) onu iyi takip et bakalim ne yaptigina yoksa senin gibi bir kadin yalniz kalmamali ve ihmal edilmemeli.. Sen onun en buyuk sansisin. - +1 yıl
Hıı birkere çıtlattım öyle yerlere hayatta götürmez beni
- +1 yıl
Ben karimi baska kadinlarla kiskandirmam, diger kadinlari karim ile kiskandiririm… Alfa bir erkek olmak bunu gerektirir… Bosanmis olsan seninle iletisim kurmak kurmak cok isterdim ama evliligini kurtarmaya bak sonucta ortak noktaniz olan 2 cocuk var. umarim mutlu edebilir ve eskisi gibi olursunuz…
- +1 yıl
Ya benim eşim öyle ortamlara kendisi girer ama eşini sokmaz narsist bir erkek bu zamana kdr hep katlandım ama biz kadınlarda biriktiririz biriktirirz artık kafamızda değişmicemi anladımız an feriştahı gelse geri dönüşü olmaz şu anda annemlerdeyim ve cocuklarıyla ilgilenmeyen adam birden kıymete bindi cocuklar benden haber alabilmek icin onları kullanıyor
- +1 yıl
Yoksa hangi kadın yuvasının bozulmasını ister bz kadınlar bir günde küsmedik erkeklere
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen al adamı Türkiye'den Paris'e götür sonra görmediği, bilmediği, yaşamadığı şeyleri tattır bir de üstüne mutlu bir evlilik bekle. O adamın gözü açıldı artık bence sana bakmaz daha.
11 Yorumla- +1 yıl
Okadar pişmanımki okdr çabalarım çöp sanki burada erkek kökü kesildi gittim orlardan getirttim köyden indim şehire hesabı
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gereken telefonlarini kariştir, sonra al karsina adam gibi konuş! Deki utanmiyormusun 2 cocuk bababasisin haline bak utanman yok mu cocuklarin rizkini barda pavyonda yiyorsun hatt icip geldiginde videoya çek o haline facebook sayfasinda paylaş en cok hangi medyada takiliyorsa herkes görsünrezil olsun bak bakayim birdaha yapiyormu tüm sülale tüm akraba görsün
06 Yorumla- +1 yıl
Şu an yapmıyor cnki arkadaş ortamının hepsiyle iletişime geçmiştim o gün bugündür görüşmüyor ve konuşmayı defalarca denedim kavgaya dönüşüyor kendini haklıymış pozisyonuna koyuyor bu söylediğin herşeyi karşısında güzellikle konuştum haklı vıkarmak icin karşımda bağırıp cağırdı bende anneme geldim ili haftadır annemdeyim
- +1 yıl
Çicek alip kapina gelip özür dileyene kadar eve gitme sakin tamam mi bi bakmissin icmis kafasi yerinde olmaz Allah korusun sana zarar verebilir , kendine dikkat et tamam mı telefonuna kades uygulamasini indir ve giris yap konumunu açik bırak eger dişarida herhangi bir duruma maruz kalirsan kullanirsin hemen bulundugun noktaya polis gelir bunu unutma kendine iyi bal iyi geceler cocuklarinida yanina alsaydin keske
- +1 yıl
Iliskininizin duzelmesimi istiyorsan alkolu birakmasimi iste gitsin tedavi olsun ise girsin calissin
- +1 yıl
Cocuklarım yanımda ztn ben yurtdışında kalıyorum bizde kades uygulaması yok ama burada öyle olay yaşanmaz hemen polis damlar alkol içse bile kimseye zararı olmaz saldırmaz içtiği an gider yatar teşekkür ederim sizede iyi gcler
- +1 yıl
Dogrudur, ama insanların ne olcagı belli olmaz, kendine dikat et iyi bal iyi geceler🌹
- +1 yıl
Hayırlı günler dilerim ✋🏻✋🏻
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sorabilirsiniz ona
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi erkek ben seni aldattım der
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılişteeee malum türk erkeği sen al onu götür elin parisine adam et kılığını kıyafetini düzenle giydir yedir içir o tutsun sudan sebeplerle kavga çıkartıp barlarda eğlenceye dalsın donudna da mezi yakala lan bu millete neden rahat batar anlamam boşa kız görsün anasının hörekesini boşa bak keyfine
17 Yorumla- +1 yıl
Nankör insanoğlu şu anda da okde alıştıki buralara tr ye hayatta dönme tarafı değil
- +1 yıl
eşşek gibi dönecek yeter ki sen iste
- +1 yıl
Yok ya uğraşmam bile kıymetli vaktimi harcayamam onu geri yollamak icin ne halt yerse yesin yeterki benden uzak allaha yakın olsun o bana yeter
- +1 yıl
işte sorun da bu ya! senden uzak durmayacak şayet bir işi yoksa sana safra olacak arsız yüzsüz erkek müsvettesi
- +1 yıl
Benden gittiği an biter ztn çocuklarını evin önünden alır geri evin önüne bırakır ama okdr sorumsuzki onu da yapcanı sanmam
- +1 yıl
belkide haklısın orası türkiye değil :D kanunlar tam işliyor eminim
- +1 yıl
Elbette tabiki tr de adalet yok maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde şüphe doğrulardan doğar. Bende birçok kez yanlışını yakaladım ama konduramadım. Sonra 1 dakika sonrama yanarım diye postayı koydum. Genelde biz kadınlar ayrılıkta ve ayrılık sonrası süreçte çok zor anlar yaşarız fakat sonrası o kadar huzurlu oluyor ki. Özgürlük hissi gibisi yok gerçekten. Etrafında çıkarı için dolanan binbir türlü insandan sıyrılınca sana verilen ortalama 70 yıllık ömrün değerinin farkında varıp yaşamaya başlıyorsun bu hayatı. Ben de size bir tavsiye vermek isterim: Yaşayın bu hayatı, kırın zincirlerinizi. Güçlü kadınsınız, giyinin süslenin. 7 milyar insanız yahu, yanlış birine bağlı kalarak doğru kişiyle olacak anılarınızı dünyanın olması muhtemel ama olamayanlar rafına kaldırmayın❤️
23 Yorumla- +1 yıl
Seninle dertleşmek isterim bana cesaret verdin şu an okdr zorki bu sürecten geçmişsin heralde yani korkularım var bilmiyorum acaba pişman olurmuyum artı cocuklarımı düşünmek zorundayım ya daha kötüsüne düşersem kız cocuğum var nebilim gerçekten cok zor aşama içindeyim ya
Cevap sahibi+1 yılElbetteki dertleşebiliriz. Ama ben böyle şeylerde insanlara kulaklarını tıkamanı tavsiye ederim. Yok çocuğu var yok onca senelik ilişki bitirilir mi diye anca dedikodu malzemesi ararlar ama sen boşanıp hayatına yön verdiğin zaman fark edeceksin ki 2 güne unutmuşlar ve ağlarına yeni bir dedikodu malzemesi takılmış. Her ne kadar çevrenin ne dediği umrumda değil kafasında da olsak bir yerde, bilinçaltında onların söyleyeceklerinin korkusu yatıyor. Bir düşünmeni istiyorum, evladını kötü bir babayla birlikte yetiştirip, psikolojisini bozmak mı istersin yoksa senin gibi kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olma yolunda adım atmasını mı? Ben böyle kadınlarla gurur duyuyorum, zaten Türkiyede ne kadar evli varsa ya elinde mesleği olmadığı için ya da çocukları için tahammül ediyor pisliklere ama bundan daha kötüsü olamaz. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Kalıpları yıkmalısın güzel kardeşim. Kendini bi halt sanmasın, bırak çöplüğüne dönsün. Kanatlarını kırmasına izin verme.
- +1 yıl
Sana neden istek atamıyorum
Senin adam senin imkanların dahilinde başka biri ile görüşüyorsa nankörlük yapıyor sana. Emin isen imkanlarini çek üzerinden dünyanın sonu degil kendi hayatina bak. Böyle şüpheyle hayat geçmez hasta olursun. Bu durum çocuklarına da yansır.
06 Yorumla- +1 yıl
Evet bende bunu anlamıyorum ya madem aldatma niyetin var neden iki medeni insan gibi oturup boşanmak istediğini söylemezler sonuçta arada cocuklar var boşansak bile iletişim kopmucak yüzü olur en azından anlaşmalı boşanmak varken nedir bu gizli kacamaklı hayat yaşama bende insanım yani sevilmek ilgi görmek neden benim hakkım değil bu mantığı hayatta anlamıyorum
- +1 yıl
Benim için en önemlisi güven ve saygı evlilikte bu yoksa yürümez
- +1 yıl
Cok haklısın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan geldiği yere geri gönder. Senin sunduğun imkanlarla seni aldatacak kadar nankörse hiç düşünme bile.
24 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ses kaydı aldım emin olduktan snra defetcem
- +1 yıl
Ses dinleme cihazı yazcaktım
- +1 yıl
Boşuna kendini paranoya bağlama sen onun umrunda değilsen sana bunu yapabiliyorsa hak ediyor.
- +1 yıl
Şu an kıymete bindim peşimde cocukları bahane edip benden haber alma cabalarında
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İthal damat fransa barlarında ki güzel marakeşlileri görünce feleği şaşmış. İnşaallah imana gelir tövbe eder. yoksa geçmiş olsun
021 Yorumla- +1 yıl
Fransaya geldin mi daha önce çünki bar ortamını biliyomuşun gibime geldi
- +1 yıl
Daha önce gitmişliğin var mı peki bara ? Cnki ortamı bilmediğim icin yardımcı olabilirsin gibime geldi
- +1 yıl
Sana nasıl yardımcı olabilirim ki, damat keşfetmiş eğlence mekanlarını. Barlar içkili mekanlar ayna zamanda bar kızlarının odaları var, oralarda sevişirler. Seninki donuna akıttığı için yatmamış o gün. Muhtemelen odaya gitmeden barda sevişmiş koklaşmış oynaşmış. Diğer günleri bilemem.
- +1 yıl
Benden daha iyi bilmen şok etti beni odaları mı var şu an şok içindeyim o kdr gittim barlara ama öyle oda gibi ortamını dikkat etmedim enteresan
- +1 yıl
Hayır öyle ortamlara hiç girmedim nerden bilecem
- +1 yıl
Hayır alakası yok ben burada büyüdüm ondan kastım buydu hani benim aklıma bar denilince meyhane gibi geliyordu hani gittiğimden değil
- +1 yıl
gitmiş olabilirsin sen kınayacak değilim, avrupa ülkelerinde küçük yerler hariç büyük şehirlerdeki barlar birden fazla olaya hizmet eder. Türklerinde yerleri var ama odalara müsaade etmezler. orada tanışanlar dışarıda sevişirler. neyse sonuç ne oldu konuştun mu kendisiyle ne suç işlemiş
- +1 yıl
Konuştum yapmadım öyle bir şey olmadı palavralar diz boyu gelde inan yalanından anlarım cnki başka gün sorsam aynı şeyi demez denerim böyle böyle ve kafamda oturtmaya çalışırım bitakım şeyleri sadece yüzleşmek istiyorum ben
- +1 yıl
Eninde sonunda çıkar ortaya hayatta hiç bir şey gizli kalmıyor
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Okadar meraklıyım diyosun 😅
- +1 yıl
Sinema oynatmıyoruz ama altını çizeyim !
- +1 yıl
Tm sıkıntı yok
Deneyimlerim, “eğer aldatılma şüphesi varsa aldatılma vardır” şeklinde. Yanlış anlaşılmalar bir tek dizilerde, filmlerde oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Var işte maalesef 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMidem bulandı kınından keşke süt beyazs kadar detay vermeseydin 🤮🤮🤮
11 Yorumla- +1 yıl
Vermeliyimki neticeye ulaşabiliyim cok sayıda erkek yorumcular var bunu anca onlardan öğrenebilirim
Sorarak... aldatıyorsa yanlış bişi yaptığının farkına varıp bu işe bir son verir zaten 💡
11 Yorumla- +1 yıl
Tam terside olabilir şu an annemin evindeyim her yalnışa müsahit pozisyonda
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam Türkiye’de gençliğini belli ki yaşayamamış şimdi Paris’te ipini koparmış
117 Yorumla- +1 yıl
Ztn köyden gelme ne derler köyden indim şehire misali gibi ben her imkanı sağladım ve bunları hak etmedim haddinden fazla değer verdim cok sevdim
- +1 yıl
Eşeğe haddinden fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş …. Seninkinin durumu bu
- +1 yıl
Ya erken yaşta evlendim hayatıma ilk giren erkek herşeyi onunla yaşadım ve sonra cocuklarım oldu sekiz senem kocaman bir çöp ben bunamı yanayım iki tane cocuğum var onamı yanayım cok caresizim 😞
- +1 yıl
Fransa gibi ülkede nasıl çaresizsin? Kadin hakları korunur , kanun önünde de hakların bellidir
- +1 yıl
Evet koruyor ama hayatıma ilk giren erkek o olduğu için takıntı haline mi getirdim bilmiyorum ne yapcağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum halbuki ana okulu öğretmeniyim her şeyi ben evirip ceviriyorum o bana muhtaç ama nebilim ya kafam cok karışık somra pişman olurmuyum iki cocuğu babasız büyütme endişelerim var herşeyi düşünmek zorundayım
- +1 yıl
Eğer adama değer veriyorsan birlikte bir aile terapistine gitmeniz gerektiğini aksi takdirde ondan ayrılmak zorunda kalacağını söyleyebilirsin , zaten köylü kafasıysa bunu bunu kabul etmeyecek çünkü düzelmek de onun işine gelmeyecek , adam hem evde düzenini çocuklarını korumak hem de dışarda bekar gibi yaşamak istiyor , ama öyle bir dünya yok
- +1 yıl
Aynen öyle ben biryere gittiğimde cocuklar yanındamı tek gitme der ama kendisini sorguya cektikmi başlıyordu bzm kavgalar ya ztn bekar insan gibi girmediği delik kalmamış oyüzden napmalıyım bilmiyorum rabbim düşmanımın başına vermesin gerçekten bir kadının yaşamaması gerekn en zor durum
- +1 yıl
Önce şu aciz psikolojiden bir çık , kendine gel okumuş eğitimli kadınsın , erkek ya adam gibi kovalının gereklerini yapacak ya da defolup gidecek sen bunu çekmek zorunda değilsin , adam ya düzelir ya gider , rahatlığa bak ya sinir oldum herife
- +1 yıl
Şu an herşeyi düşünüyorum boşansam dul kalmaktan korkuyorum yaşım daha cok genç evlensem kız cocuğum var onuda düşünmek zorundayım kadın olmak cok zor ya gerçekten hele dul olunca maalesef toplum içerisinde adın kötü kadına bile cıkabiliyor 😢
- +1 yıl
Ancak kusura bakma sen Paris’te büyümüşsün ama senin kafanın da kocaninkinden bir farkı yok , dul kalmaktan neden korkuyorsun , bence senin şu anda yaşadığın hayat çok daha korkunc
- +1 yıl
Ailemin baskıda var altını çizeyim cnki yaşadıklarımın dörtte birini biliyor ailem bazı şeyler anlatılmıyor birkere anlattım ailemin bana tepkisi kendin kaçtın çek demesi oldu bu durumda herşeyden korkar oldum güvensizlik oluştu nebilim okdr cok caresizim ki şu an bn bile napmam gerektiğini bilmiyorum okdr cok yıprandım doğru dürüst düşünemiyorum bile
- +1 yıl
Ah be güzelim sen güzlü bir kadınsın gerekirse aileni de karşına al ve ayrıl bu adamdan , ailen de sonuçta senin mutluluğunu ister ama önce evliliğini kurtarmaya bak , kocan psikoloğa gitmeli , eğer gitmezse kendini güçlendir çalışmıyorsan hemen çalışmaya başla ve sonra da yol ver kocana
- +1 yıl
Ben ana okulu öğretmemiyim ona ihtiyacım yok o bana muhtaç
- +1 yıl
Şu an annemgildeyim bu süreçte benden haber alabilmek için ilgilenmediği cocuklarını arayıp benden haber alma cabasında
- +1 yıl
İyi yaptın biraz kendine gelsin ya adam gibi koca ve baba olur ya da tek başına kalır , ana okulu öğretmeni olduğunu biliyorum da çalışıyor musun diye sordum birçok kadin mesleği de olsa evde oturuyor çünkü
- +1 yıl
Yok çalışıyorum bırakmıştım cocuklar olunca iki haftadır tekrar geri işime başladım
- +1 yıl
Tebrik ediyorum
Yapılan her yanlış öyle ya da böyle gün yüzüne çıkar.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum hiç bir şeyin gizli kalmama gibi bir huyu var
- +1 yıl
Yanii haklısın
+1 yılOhaa adamin hayatini kurtarmissin resmen
Donuna kadar al bosa gitsin.03 Yorumla- +1 yıl
Emin olduktan sonra burnundan fitil fitil getirecem onun şu an zamanı var bazı takım şeyleri aydınlatma peşindeyim
- +1 yıl
Ne emin olmasi emine gerek yok
Ama donunu bile almadan birakma
Bizide haberdar et - +1 yıl
Normalde bunları yapmıcak karakterde bir insandı kendisi arkadaş ortamına girdi son bir senedir huzursuzuz yoksa iyiydik bende haliyle yüzleşmek istiyorum
Şüpheniz nasıl oluştu ona göre hareket etmeniz tavsiye edeceğim
011 Yorumla- +1 yıl
Cok kez şeyini yakaladım bende güvensizlik oluştu doğru da söylese güven yıkıldığı icin şüpheler oluşuyor
- +1 yıl
Var tr ye geldiğimizde izne pavyona gitmiş masaj salonuna gitmiş o numaraları yakaladım sonra arkadaşının bacısı dul onla konuşmasını yakaladım elimde deliller var faturasından gördüm cok kez bu şekilde güvenimi yıktı
- +1 yıl
Evet biz türkiyede evlendik yurtdışında boşanabilirmiyim bilmiyorum hiç bir bilgim yok
- +1 yıl
Evet avukat aracılığıyla süreç nasıl geçicek önce bilgi almam gerek
- +1 yıl
Önerebileceğiniz iyi bir avukat var mı ?
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤩
Bi kere aklını bulandırdıysa artık ne yapsa düzelmez bitirmek iyi oluyor bazen
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ama iki çocuk olunca bitsede o kişi ile hep iltibatt halinde kalmak cok zor
+1 yılİspatla askim belki biraz yükselmiş ve o da boxerına bulaşmış olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Evet oda olabilir veya yaptıysa kalan son damlada olabilir
Paketleyip gönderen kişi iyi seçmemiş belliki.. bi dahakine getirtme, kendin al
07 Yorumla- +1 yıl
Birdaha evlenmem evlenirsemde mantık evliliği yaparım anca
- +1 yıl
Hayır onunla severek evlendim kaçtım fransadan türkiyeye mantıktan kastım ailem onu istemedi öyle bir durumda birdahakine ailemin rızasına bakarım cnki büyükler yaşanacakları az cok bilebiliyorlar
- +1 yıl
Öyle ama şu an hala seviyormuyum sevmiyormuyum bundan da emin dğlm belkide takıntı haline getirdim
- +1 yıl
Aynen birde hayatıma ilk giren erkek başka biy yaşamadım ilklerde kolay kolay vazgeçilmiyor nebilim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside olabilir ama bu aldattığı anlamına gelmez
08 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle ortamlara bile girmesi arayışlarda olduğunun acıklaması bence
- +1 yıl
Emin olmak ickn görmelisin
- +1 yıl
Ses dinleme cihazı aldım emin olunca türkiyeye şutluyacam
- +1 yıl
Hahaha kolay mı o kadar
- +1 yıl
Neticede ötücek cevresine
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Arkadaş ortamında illaki konuşcak ses dinleme cihazından duycam bende
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı
+1 yılEşini türkiyeden mi getirttin😅😅😅😅😅gümrük işlemlerini kim yaptı😅😅
024 Yorumla- +1 yıl
Cokmu komik
- +1 yıl
Çok görmemiş tavırlar
- +1 yıl
Eşinden mal gibi bahsediyorsun
- +1 yıl
Evet gözümde şu an öyle beni görsen bunları söylemezdin aldatılacak kadın dğlm cnki
- +1 yıl
Ben hakim değilim mutlaka bir sebep vardır
- +1 yıl
Ben kendimde hiç bir sebeb göremiyorum onun kendisiyle alakalı sorunu var bence
- +1 yıl
Bence olgun bir insan suçu önce kendinde aramalı, karşı tarafı suçlanak en kolayı
- +1 yıl
Sende haklısın ya yaşadıklarımı yaşamadığın icin öyle yorumlamak cok kolay
- +1 yıl
Bak kocamı türkiyeden getirttim demek bence büyük bir aşağılama, ama ya farketmiyorsun ya da bilerek böyle söylüyorsun
- +1 yıl
Yani ına mal muamelesi yapıyor ve hakir görüyorsun
- +1 yıl
Hayır ben cok fedakarlıklar yaptım buna karşılık ben ondan sadece sevgi ilgi bekledim aşşalamak bahbında söylemedim kalbimi cok kırdı haketmedim cnki kimse kimseye bu devirde bnmyaptıklarımı yapmaz emin ol bundan
- +1 yıl
Kendimi şu an enayi yerine konulmuş hissiyatı var anlayamazsın
- +1 yıl
Kimse yaşamadan anlayamaz
- +1 yıl
O zaman bu kadar dertliysen yeni bir sayfa aç hayatında
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay emin olmadan karar vermicem
- +1 yıl
Detektif tut
- +1 yıl
Tutmama gerek yok ses dinleme cihazı aldım
- +1 yıl
😅😅😅o iş zor, paraya kıy adam iki güne yakalar
- +1 yıl
Yok ya ztn dedektifin kendisi benim tr de pavyonu basmıştım 😅
- +1 yıl
😅😅😅sen tut birini işi profosyonele bırak
- +1 yıl
Cok meraklısın seni tutayım
- +1 yıl
Yok benim mesleğim o işlere bakmıyor😅😅😅ama teşekkür ederim
- +1 yıl
Borunu ilerde öttür konuyla alakalı konuşmucaksan hiçte komik dğlsin
- +1 yıl
Konu yok ortada, borumu da kime üflettireceğimi kimseye sormam, sen kocanın borusunu kim üflüyor onunka ilgilen
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılen güzel olanı peşine dedektif yani belge kanıt bulman olacak değilse seni yer bitirir
014 Yorumla- +1 yıl
İlişkiye girdiğinin kanıtını bulamam tabiki ama pavyondur masaj salonudur bardır diskodur bu ortamlara gittiğini öğrendim
- +1 yıl
buralara gitmesi hani değilde aldattığının kanıtı dersen elbette bulamazsın ama hani eviyle seninle kocalık görevi vs yapmadığı evin ihtiyaçlarını almayarak bunları buralarda yediği gb şeyler
- +1 yıl
Yani şöyle söylim cocuklarla ilgilenmiyor bende annemin evinden getirmedim ikimizin cocukları ben ne kdr annelik görevimi yapıyorsam onunda babalık görevini yapması gerek benmi yalnışım ? Birgünden birgüne cocuklarını alıp ğarka veya okula götürmüş insan dğl
- +1 yıl
evet yapması gerek sadece parasal anlamda babalık olmaz, yuh dedim nasıl vicdanı var yavrusunu alıp gezmez mi yan ya da eşini
- +1 yıl
Bize gelince inşaatta cok yoruldum arkadaşı aradığında o yorgunluk kalmıyordu bile gerçekten psikolojik şiddet yaşattı bana bazen kendimi suçluyordum acaba bende mi bir hata var diye ama hayır ben üzerine düşen tüm annelik görevi olsun eşlik görevi olsun hepsini yapıyordum
- +1 yıl
sorun sende değilmiş sen trahat olmalısın vicdanen hani belli ki bu vasfı yapamayacak bir adammış
- +1 yıl
Ben cok sevdim ya tuttum fransadan ona kaçtım maddi yönden yardımcı oldum ehliyetini aldırdım bunları biz cıkarken yaptım hani bunlar dile getirimez ama karşılığında o bana hiç bşy yapmadı üstelik sevgime layık bile olmak istemedi
- +1 yıl
tek kelime ile senin sevgini duygularını kullanmış desene ya
- +1 yıl
Aynen öyle gerçekler acıtır maalesef ki şu an okdr pişmanımki evlendiğime ve bazı şeylerin geri dönüşü yok
- +1 yıl
geri dönüş yoksa olayı artık kendine çevirmen gerek boşamak ve kendini kurtarmak da çaredir sen ona değil o sana muhtaç belli ki
- +1 yıl
Evet her şey bana bakıyor mesleğimde var bu memleketin herşeyini bilirim kendisinin dilide yok beni sadece bu yüzden bırakmıyor belkide ama gözüm açıldı bu saatten snra etkiye tepki
- +1 yıl
eyvallahın olmasın bence
- +1 yıl
Endişelerim korkularım var nebilim anlamlandıramadığım şeyler
- +1 yıl
endişeler korkular her zaman vardır ki bu hangi alanda olursa olsun yeni bir şeyler olunca çıkar
+1 yılAklını çelmek gibi olmasın ama nedense biz kadınların şüphelendiği, hissettiği ne varsa gerçek oluyor. Bence otur konuş yüzüne vur şüphelerini tepkilerini tart. Baktın kesinleşti koy tekmeyi gitsin emin ol senden sonra per perişan olur.
09 Yorumla- +1 yıl
Baskın karakterli hemen suçu sana atıyo ben ona bşy dediğimde ee sende böylesin diye kavga başlıyo evet şüphelerim var ama eminim burdan gitmek istemiyor tr nin durumu belli gelirmi sanki
- +1 yıl
Manipüle ediyor resmen. Çok garip gelebilir ama ben olsam takip ederdim bir gün.
- +1 yıl
Ztn şu an annemlerdeyim onun haberi olmadan yaşadığımız eve gidip saklancam kimle konuşuyo napıyo öğrenmek icin
- +1 yıl
İyi fikir. Hatta annenlerde olduğunu kanıtla atıyorum fotoğraf at onlarla. Biz de oturuyoruz şunu bunu yapıyoruz sen napıyorsun diye mesela... İyice inansın ki acaba evde mi şüphesi olmasın rahat davransın. Sonucu belli olur ama umarım yanılırız. Üzülmeni istemem.
- +1 yıl
Ne ile karşılaşmaktan yanada korkularım var ev şu an müsahit olduğu için o andada kadın atıyormu eve kıyameti koparırım şu an oldr güvenim kırıkkı bunlarda geliyor aklıma acaba ne ile karşılaşırım korkuları
- +1 yıl
Çok haklısın. İki ucu b*klu değnek gerçekten. Kalbinin sesini dinle ne yapmak istiyorsan onu yap kendi üzerine de çok gitme.
- +1 yıl
Bir yanım boşan diyo bir yanım kararsız çaresiz pişmanlık yaşarmıyım korkusu sonuçta hayatıma giren ilk erkekle evlendim değişik bir duygu
- +1 yıl
Akışına bırak. Yaşayıp görülecek maalesef. Duruma, olana göre en iyi kararı verirsin. Moralini hiç bozma ve unutma her zaman daha iyisi vardır.
- +1 yıl
👍👍👍
Evlilik aşkı öldürüyor yanındaki çok güzel kadında olsa ulaşabildiğin için tutku seviyesi iniyor fakat bunu bence evlilik hayatınıza fantezi koyarak canlandırabilirsiniz
018 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani fantezi derken ?
- +1 yıl
Cinsel hayatınıza renk diyelim evlilik çocuklar derken isterse yanınızda ki çok yakışıklı ya da çok güzel kadın bile olsa sorumluluklar insanı monotonlaştırıyor bunun için eşiniz ya da sizin aranızda ki cinsel bağ ne durumda ya da neden hoşlandığınızı bilmediğim için bi fantezi öneremiycem ama çocukları bi gece bi yere bırakıp giyinip süslenip gece önce güzel bi yemek sexsi bi kıyafet daha sonrasından o geceyide otelde geçirirseniz aranızda ki frekansı sağlamış olursunuz işte orada hangi fanteziyi sevdiğinizi anlarsınız
- +1 yıl
Aklıma gelebilecek tüm cinsel şeyleri yaptım sırf gözü dışarı gitmesin diye ama bu dediklerini haliyle iki cocuk olunca yapmak tabiki cok zor
- +1 yıl
Bende aynı şekilde atamadım 😅
- +1 yıl
Bilemedim valla yeniyim bende
- +1 yıl
Tm olur ekliyorum
- +1 yıl
Kırmızı arabamı var profilde attım yalnış kişi dğlse
- +1 yıl
Şimdi bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana karşı ilgisi alakası nasıl? Cinsel hayatınız nasıl?
05 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz sorumsuz
Cevap sahibi+1 yılBu kadar alımlı bir eşi olmasına rağmen, sen ona yanaşıp bişeyler yaptırmaya çalıştığındada mı yapmıyor?
- +1 yıl
Ozmn yapıyor ama bn yanaşmadığım sürece yanaşmıyor
Cevap sahibi+1 yılOda çok sinir bozar, karşındakinin seni arzulamasını, istemesini ister insan
- +1 yıl
Yani neler yapmadım ya sırf gözü dışarı gitmesin diye güzelde bayanım
+1 yılBöyle güzelliklerin nankör ellerde ziyan olması çok üzücü
02 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
😊🙏
+1 yılTek başına oralara gitmesine neden izin veriyorsunuz ki? Hem de onun yabancı olduğu bir ülkede. Evli insan tek başına oralara gidemez.
11 Yorumla- +1 yıl
Bn bilmiyordum gittiğini sonradan öğrendim ztn öğrendikten sonra kavgalar başladı arkadaşıyla kaçamaklar yapıp bana yalan attım orlara gidiyormuş
anlamana gerek yok seni aldatıyor. evli bir insan otür mekenlara gitmez eğer gidecekse eşiyle gider. bence boşa. türkiyeye sepetle. yazık valla
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kelimeye başka bir şey daha eklenilmez okdr haklısın ki pişman olucak sepetlicem heleki bazı takım araştırmalarım var neticeye kavuşturayım ondan snra gerekeni yapcam
Erkeği tatmin etmezsen o da tatmin olcak başkasını bulur
11 Yorumla- +1 yıl
Emin ol benim libidonum cok yüksek bnmde anlamlandıramadığım bu ztn cok seksi bir bayanım
süphen varsa dogrudur... yasanildi.. hemde tahmin ettigimle
01 Yorumla- +1 yıl
Evet şüphem var maalesef
+1 yılEşini kargoyla geri gönder yenisini yollayalim. belkide fransayi turklestiriyo 🇹🇷
02 Yorumla- +1 yıl
Hı çok komiksin 🤮🤮
- +1 yıl
Teşekkürler sende öyle 😁
+1 yılOk yaydan çıkmış yani. yol ver gitsin zorlama sende
04 Yorumla- +1 yıl
Emin olduktan sonra şutluyacam ztn
- +1 yıl
İspat zor... ya göz yumacaksın.. ya da hislerine ve gördüğüne inanacaksin. bu iş zaten çoktan bitmiş.. yakiniz seninle... konusalimmi biraz ne dersin...
- +1 yıl
Yakınız derken
- +1 yıl
Yazdim
+1 yılTürkiye'den getirttim ne demek yahu Ali Expresten plastik oyuncak alır gibi 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Plastik oyuncağa bile kurban olsun kan kusturdu bana
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin ne deyim bilemedim
- +1 yıl
Eyv sağolasın
+1 yılYani düzenli cinsel birliktelik yaşamıyorsanız bu ihtimal olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
İki üç güne bir yapıyoruz hep ben istekliyim
- +1 yıl
Onun da seni arzulamasına izin ver Yasemin yağı falan sür genital bölgene göğsüne söyleme birsey o geri sana bağlanır ve seni arzular 😁 Esra ezmeci yazıp bakabilirsin
- +1 yıl
Aklına gelebilecek herşeyi uyguluyorum ztn daha napim hadi ordan gitsin ozmn ne yapabilirim
+1 yılEvet sperm olabilir sizin cinsel hayatınız nasıl peki
017 Yorumla- +1 yıl
Ama sadece bir damla ve süt beyaz rengindeydi kireç gibi bzm cinsel ilişkimiz ben yaklaşmadığım sürece yanaşmıyordu
- +1 yıl
Peki haftada kac kere oluyor ve onun her istediğini yapıyormusun
- +1 yıl
Aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum sırf gözü dışarı kaymasın diye
- +1 yıl
Anal oral oluyormu peki
- +1 yıl
Fazla detaya girmek istemiyorum sonuçta özelim
- +1 yıl
Evet ama ona göre yorum yapacam detay vermezsen nasıl çözüm sunayım
- +1 yıl
Esra ezmecinin kitaplarını okudum ve şöyle söylim p*rno eşinizle birlikte bakın aynı fantezileri uygulayın diye yazıyor kitabında o şekilde yapıyorduk p*rno kadınlar gibi giyiniyordum yani demek istediğim bende bulamayıpta başka aradığı nedir acaba bir erkek olarak size soruyorum üstelik benim libidonum cok yüksek hep ben yaklaşımda bulunuyorum ve cokta güzel bir bayanım çokta bakımlıyım
- +1 yıl
İyide anal yoksa başkasına gider anal yapmak için
- +1 yıl
Ben sana bunu söylerken ne kastettim acaba hepsini yapıyoruz diyorum
- +1 yıl
Peki arkadan ne sıklıkla oluyor ve ilk ne zaman yaptınız arkadan
- +1 yıl
İki üc güne yapıyorduk
- +1 yıl
Peki en cok öndenmi arkadan mı oluyordu
- +1 yıl
Ve ilk ne zaman yapmaya başladınız arkadan
- +1 yıl
Kardeşim sende başşak geçiyosun benimle bazı şeyleri açıkladıkca ileriye kacıyosun tövbe ya 😡
- +1 yıl
Alakası yok cinsel hayatınız nasıl olduğuna bakıyorum bence sorun sizde
- +1 yıl
Hyr kendisi erken boşalıyor ve ikinciyi yapmakta zorlanıyor ve ben buna rağmen üç ve dördüncüyü bile yapma taraftarıyım o derece istekliyim
- +1 yıl
Anladım peki dier sorumada cevap versene bi
+1 yılAdam seni aldatyor gözünü açmış demekki
013 Yorumla- +1 yıl
Evet sanırım 😢
- +1 yıl
Sende popona depik vurbo imkanın yoksa sende hayatını yaşa gülüm 🌹
- +1 yıl
Öyle edicem zaten o bir kesin
- +1 yıl
Bari boşa gitme gel bu heyecanı berabee yasayilim önce sanal bir dene nedeesin gülüm 🌹
- +1 yıl
Hassss sie derim
- +1 yıl
Adam iyi etmiş güzel kazık atmış derimmm 🥰🥰
- +1 yıl
Üzülüyorum sana ya bunu dememiş olsaydım asıl ben sana öyle bir kazık atardım ki 😜
- +1 yıl
Senin kazigina oturmak şereftir antuhanin kazığı gibi 🤣🤣 gülüm ama iş işten geçti adam sana kazık atti
- +1 yıl
Bende ona atcam nafakayla merak etme sen 😉
- +1 yıl
Kralsın yani kraliçe olacaksın.. yemede yanında yat der gibi kraliçe
- +1 yıl
O iş bende sen rahat uyu 😉
- +1 yıl
Şimdi seni tanıdım balkona çıktım intiharı düşündüm odaya geçtim aşmayı düşündüm en sonunda uyumayı düşündüm olmadı ve gülüm 🌹 ben burada yatamadimsa sebebi deprem değil sensin 🤣🤣
- +1 yıl
Bende yedim saçmalığın daniskası 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonunu gizlece karıştır
08 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi eve gelmeden paklıyor
- +1 yıl
İlla ki unuttuğu bişey olur bir gün, sen onun telefonunu sık sık karıştır ya da birgün takip et, nereye gidiyor diye
- +1 yıl
Yapıcam onun haberi olmadan eve gidicem çnki şu an annemlerdeyim habersiz eve geçip napıyor neydiyor illaki acıklık vercek diye düşünüyorum
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Ya da direkt yüzüne söyle, biri var mı diye dürüst ol de böyle bişey varsa söyle boşanalım de
- +1 yıl
Hayır birisi yok sadece gece hayatında birgünlük takıldığı bayanlar var bar ortamı veya disko ortamı gibi ve defalarca konuşmayı denedim kavgaya dönüşüyor
- +1 yıl
Anladımm, kolaylık diliyorum
- +1 yıl
Eyv sağol
Maymun gözünü açmış...
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBen bilseydim eşim bilmezdi
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bilmezdi detaya gir
+1 yılSpermdir mezi o kadar katılaşmaş kuruyunca
05 Yorumla- +1 yıl
Tm da spermde bir avuç kadar olur bir damla olması saçma değilmi ?
- +1 yıl
Boşalma sonrası sperm tam akmak bir kısmı içerde kalır o da kendini 1-2 dk içinde akıntı olarak akıtır
- +1 yıl
Anladım evet oda olabilir eninde sonunda öğrenicem yüzleşmeye sanırım hazırım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Eyv sağolasın
+1 yılGece eve gelmeyen kocadan koca olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben cok göz yumdum güvendim cnki 😓
Şüphe varsa gerçektir.
03 Yorumla- +1 yıl
Şüphe her zmn vardı ztn 😢
- +1 yıl
Son bir senedir böyle oldu ne zmnki burdan bir arkadaşıyla takıldı gece hayatı alkol tüketip eve geç gelme sabahlara kdr yolunu gözlüyordum her gün cocukların yanında kavga cok zor bir durum gerçekten rabbim kimsenin başına vermesin
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Her türlü b. ku yiyodur o
01 Yorumla- +1 yıl
Şu an peşimde kıvranıyor geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye miseali
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside olabilir ne anlıyolarki diskoda felan
019 Yorumla- +1 yıl
Halbuki ordakilere taş cıkarırım anlam veremediğimde bu ztn 🙁
- +1 yıl
İşte biz insan oglu helal dururken harama bakıyoruz ve haram daha tatlı oluyo
- +1 yıl
Peki ne zevk veriyor gercekten ?
- +1 yıl
Dedim ya bazı erkekler helalınden sıkılıyo gözü dısarda ve onu istiyo diretiyo onu elde etmek için görünüşü fatklı geliyo kadının cilvesi bakısı ama sen ondan daha iyisini yapıyodun ama daha gözü dısarda farklı şeyler düşünüyo farklı tatlar almak istiyo ama sacma bence
- +1 yıl
Ya öyle birisi değildi son zamanlar o arkadaşına takıldı girmediği delik kalmamış pavyondur masaj salonudur disko bar arkadaş canlısı kendisi yoksa cok cekingen birisi alkolüde içince cesaret mi geldi ne anlamıyorum
- +1 yıl
Bakın hanfendi arkadas cevresi cok önemli kimi arkadas vardır batırır insanı kimi arkadas vardır yükseltir insanı onun için arkadasını iyi secmesi o arkadası hayatından cıkardıgı an hayatı düzelir
- +1 yıl
Şu an görüşmüyorlar cnki ben o arkadaşının ağzına sı*tım o günden bu yana görüşmüyorlar sanki böyle pişmanlık hissiyatı var gibi kendisinde birdaha cıkmıcam benim icin arkadaş falan boş gibi cümleler kurdu ondan buyana cıkmıyor ama ben öğrenmek istiyorum aldattıysa boşanmak istiyorum bir saniye bile soyadını taşımak istemiyorum eğer öyle bir şey yaptıysa
- +1 yıl
Arastırmayı iyi yapman lazım Şu an sana sezdirmiyodur ve biraz ortalık sogusun dıye görüşmüyodur ama takıp et bence
- +1 yıl
Ses dinleme cihazı aldım uygulamak kaldı emin olduğum noktada boşanma dilekcelerimi kanıtlarıyla koyacam
- +1 yıl
Nereye koycaksın peki dinleme cihazını
- +1 yıl
Ya arabaya ya da çeketinin içine
- +1 yıl
Ceketinin içi daha mantıklı küçük bişeymi
- +1 yıl
Evet cok kücük ama inşaatta calışıyor ve üstünü inşaatta değiştiriyor o elbiselerini de eve getirmiyor orada bırakıyor bu durumda brz imkansız gibi düşürme riskide var anca arabaya koyabilirim
- +1 yıl
Üzerine koyarsan ne konustugunu anlmazsın ta degiştirene kadar üstünü arabaya koy dene koltugun altına işe yarıycakmı
- +1 yıl
Yok aldığım cihaz odali bir ev düşün mutfağa koysam cihazı diğer odada konuşulan tam net bir şekilde duyuluyor birde buna para döktüm ya düştüğüm durumlara bak allahım nelerle uğraştırıyo beni 🤧
- +1 yıl
Üç odalı
- +1 yıl
İnşallah sonuc alırsın esmer kız geniş kapsamlı bi cıhaz demekki size takip istegi attim ama sakıncası yoktur insallah
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Tskler
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet menidir.
05 Yorumla- +1 yıl
En cok detaycı birisiyimdir hatta şöyle söylim ilişki sonrası prezervatiften bir damla aynı baksırına döktüm aynı neticeye ulaşamadım
- +1 yıl
Cok araştırdım kimileri siz gibi diyor kimileri vedide olabilir dediler cnki kaba inşatta calışıyor ağır şeyler taşıyor ama gecenin geç saatinde de o lekenin gelmesi 😞
- +1 yıl
Ben daha önce hiç öyle ortamlara gitmediğim icin bilmiyorum kız tavlanıp ilişkiye içkili kafayla girmesi nebilim zor olmazmı sizce
+1 yılaklına düştükten sonra işin zor
030 Yorumla- +1 yıl
Hep düşünceler içindeyim 😢
- +1 yıl
niye böyle
- +1 yıl
Arkadaş ortamı yoksa dili falan yok türkiyeden getirteli beş sene oldu
- +1 yıl
aranız neden soğuk. problem nedir
- +1 yıl
Soğuk değildi aslında bi arkadaşına takıldı onun fransızcasıda var heryere o peşine takıp onunla gidiyordu her akşam içki içiyorlardı eve geç geliyordu yoksa aramızda hiç bir sıkıntı yoktu
- +1 yıl
o arkadaşından uzak tut. yazık günah
- +1 yıl
Ztn türkiyeye izne gittiğimizde türkiyedeki takıldığı yakın arkadaşı bana demişti fransadaki takıldığı arkadaşından uzak tut diye ben yazın cok üstüne düşmemiştim sonra buraya döndük türkiyede pavyona falan gittini öğrendim cnki numara yakaladım telefonunda o türkiyedeki arkadaşını aradım yazın ne demek istedin diye zorlayınca işte anlattı arabaya kadın attıklarını burdaki arkadaşıyla aynı kadınla birlikte olduklarını anlattı
- +1 yıl
sen de sineye mi çektin
- +1 yıl
Hayır burdaki arkadaşını aradım ağzına sı*tım ondan bu yana görüşmüyorlar gece hayatı bitti şu an bizimle ilgilenmeye calışıyor ama ben artık soğudum boşanma ile boşanmama arasında gel gitlerim var ama iki cocuğuma kıyamıyorum
- +1 yıl
ben de babayım. çocukların zorlama huzursuz bir aile ortamında büyüyeceklerine , gürültüsüz anne babanın kısmen birbirlerine saygılarını yitirmedikleri ortamda büyüsünler.
- +1 yıl
Bende yuvamı bozma taraftarı dğlm daha cok gencim bir ömür geçmez böyle hangi kadın ister bunları yaşamayı biz erkeklere bir günde küsmedik maalesef :/
- +1 yıl
eşin kadınlığınla ilgilenmiyor mu
- +1 yıl
Sorumsuz bi tip maalesef arkadaş canlısı onlara bizden daha cok değer veriyor
- +1 yıl
Anlattığın şey arkadaş mevzusundan öte bir şey ama. Bir erkek neden başka kadınlara tenezzül etsin
- +1 yıl
Ya girdiği ortamda bozar bence insanı öyle birisi değildi sekiz senedir bişeyini yakalamadım taki takıldığı bir erkek arkadaşı var ne olduysa onla takıldıktan snra başladı
- +1 yıl
Adamın gözü açmış demek ki 😊 cinsel hayatınız yolunda mı? Eşini tatmin edebiliyor musun
- +1 yıl
Son bir senedir böyle oldu ne zmnki arkadaşıyla takıldı ne olduysa ondan snra oldu
- +1 yıl
Eşin seninle cinsel hayatında başarısız ise başka kadınlara kaçıyor olabilir? Performansı kötü mü
- +1 yıl
Erken boşalıyor ve öyle her zmn istekli birisi dğl kendisi
- +1 yıl
Erken boşalan erkek kötü etkilenir. Seni tatmin edemediğini düşünüyorsa hırsından başka hatunlara sarabilir.
- +1 yıl
Ama kendiside bunun farkında hep dile getiriyor ztn
- +1 yıl
Neyi dile getiriyor
- +1 yıl
Erken boşalmasından cok şikayetci
- +1 yıl
Çok mu erken
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Senlik sorun var diyordum. Değilmiş.
- +1 yıl
Hayır tam tersi ben daha cok istekliyim
- +1 yıl
Yatakta bencil mi? Senin için uğraşır mı
- +1 yıl
Bencil
- +1 yıl
Yazık sana
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Adam herşeyi yapıyordur
020 Yorumla- +1 yıl
Biz erkeklere bir günde küsmedik 😏
- +1 yıl
Hayır etmiyorum tabiki sadece emin olmak istiyorum yapıp yapmadığına ses dinleme cihazı aldım onu uygulayacam gerceklerle yüzleşmek istiyorum ve yüzleşincede eğer öyle bşy varsa boşanmak istiyorum daha cok gencim birkere yapan bidaha yapar güvenimi cok defa zedeledi
- +1 yıl
Diğer yorumları oku belirttim orada
- +1 yıl
Ya işte diyorum ya cok seksi güzel bir bayanım hani bende bulamadığı şey nede dışarlara gidiyor anlam veremiyorum
- +1 yıl
Afedersin delik aynı delik birtek vücut değişikliği var bende bunu anlamıyorum biz kadınlardamı öyle düşünsek acaba bizde değişik tatlar arayışınamı girsek bilemedim bence seven hiç bir zmn aldatmaya yeltenmez bn ne olursa olsun yuvamı hep kurtarma peşindeydim yoksa bende bilirdim onun yaptıklarının aynısını yapmayı
- +1 yıl
Defalarca olay kavgaya dönüştü hep bidaha aynı şeyler olursa ayrıl dedi ve şu an gece hayatı bitti içkiyi içersede evde içiyor insanında birkere güveni kırıldığı zmn hep şüpheye giriyor bilmiyorum napsam cok caresizim ya
- +1 yıl
Ses dinleme cihazı aldım aldattığından emin olunca ayrılcam
- +1 yıl
Evet hemde cok sonuçta erkeğini doyurmazsan başkasına gider derlerya ben bunu yapmama rağmen arayışlarda adam daha napim napmalıyım başkası böyle ister buda değerini bilmez
- +1 yıl
Detaylı derken ?
- +1 yıl
Oldumu
ayril aldatiyodur
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılBenle konuşarak
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel espri 😅
- +1 yıl
Sadece espri olarak kalmasın
+1 yılFırlat at abla
01 Yorumla- +1 yıl
Emin olduktan snra onuda yapcam
+1 yılTakip et. Dedektif tut. Ne bileyim yap bişeyler
01 Yorumla- +1 yıl
Yapcam 🧐
+1 yılŞüphelerin boş olabilir her kadın şüpheli
04 Yorumla- +1 yıl
Yaşantılar tecrübeye sabit rahat ol
- +1 yıl
Yinede şuphelenme
- +1 yıl
Sendemi yoksa böyle şeyler yapıyosun vicdanın sızlıyor 😉
- +1 yıl
Hee napim :)
+1 yılGerçekler er ya da geç çıkıyor ortaya bi şekilde
01 Yorumla- +1 yıl
Ses dinleme cihazı aldım öğrencem ve şutluyacam
Bu soruyu soruyorsan zaten aldatıyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Emin olmak istiyorum
- +1 yıl
Evet kullanıyor ama hesapları bende de açık
+1 yılAh ya senin gibi kadınlara uzuyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef biz bir günde erkeklere küsmedik 🫠
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mezi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla eşinin penisi kaç cm?
05 Yorumla- +1 yıl
Sorumla ne alaka 🤔
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma benim 14 de evlilikte sorun çıkar diye endişeleniyorum
- +1 yıl
Buna cvp veremicem
Cevap sahibi+1 yıltamam sorun değil zaten saçma soru haklısın kusura bakma
- +1 yıl
🙌🏻🙌🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılPasaportunu kimligini alıp şutla derhal
07 Yorumla- +1 yıl
Emin olduktan snra hepsini yapcam
- +1 yıl
Süründürcem beni kaybettiğine okdr pişman etcemli mumla arıyacak
Cevap sahibi+1 yılKöpek gibi süründür
- +1 yıl
Herkes yaşattığını yaşamadan ölmez o iş bende
Cevap sahibi+1 yılSana güveniyorum canım yaparsın sen👍🏼
- +1 yıl
Eyvallah teşekkür ederim bunu bir bayandan duymak dahada cesarete getiriyor beni sğlsn
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence net aldatıyor seni
022 Yorumla- +1 yıl
Şu an anneme küs geldim peşimde kıvranıyor
Cevap sahibi+1 yılben sana diyorum bak it gibide pişman kesin bir şeyler var
- +1 yıl
Aramayıp sormayan kişi günde yüz defa arıyor bir insan elindeyken neden kıymetini bilmez elinden gidince kıymete biner ?
Cevap sahibi+1 yılhaklısın kendi kaybeder boş ver
- +1 yıl
İşte öyle kolay dğl benim sekiz sene çöpmü olcak cok fedakarlık yaptım arada iki cocuk var sonradan pişman olmak istemiyorum hani derlerya gelen gideni aratır daha cok gencim illaki hayatıma birisi girer ama benim kız cocuğum var onlarıda düşünmek zorundayım devir maalesef cok kötü
Cevap sahibi+1 yılbence fevri davranma ama kalıp evliliğe devam edeceksin diye o da yüz almasın o mesafeyi koru
- +1 yıl
Ben cok deger veriyordum buyüzden cepte görüyrdu beni şu an cepte olmadığımı hissettirdim peşimde kıvranıyor
Cevap sahibi+1 yıliyi farkına vardıysa ama böyle devam et burnu sürtsün iyice
- +1 yıl
Ya bilmiyorum birkere yapan birdaha yapcak bı ömür böyle gecermi cok caresizim 😏
- +1 yıl
Hayır girmiyordum hatta şöyle söylim cok yeniyim burada oyüzden pek anlamıyorum yavaş yavaş anlamaya calışıyorum.. evet ama bunu onunda düşünmesi gerekmezmi sence
Cevap sahibi+1 yıltabii ki gerekiyor ama herkes anlayışlı olamaz umarım bundan sonra akıllanır
- +1 yıl
Ses dinleme cihazı aldım yüzleşmek istiyorum gerçeklerle ben bşy öğrendiğimde dibine kdr inerim öğrenince boşancam bu hayat böyle sürmez sonuçta daha cok gencim kendimi yıpratmak istemem cokta güzel bir bayanım kendisi bilir
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle o kaybeder hanımefendi🧨
- +1 yıl
Herkes yaşattığını yaşamadan ölmez öyle bir durumda hakından gelicem benim bir göz yaşımı döktürdüya burnundan getircem şimdide cocukları bahane edip aramalara kalkışıyor cocuklar evdeyken yüzlerine bakmayan adam şu an cocukları bahane edip benden haber alabilme cabalarında sürünsün
Cevap sahibi+1 yılyinede beddua etme boş ver hanımefend
- +1 yıl
Yooo daha bu anlattıklarım dörtte birisi hak ediyor yoksa ben kimseye beddua etmem
- +1 yıl
Valla roman olur inanki parmaklarım ağrıdı 🤣
- +1 yıl
Okdr cıldırttı sağolsun
Cevap sahibi+1 yılaha komandolar geldi işler karıştı ben aşağıda kaldım😄
Cevap sahibi+1 yılneyse size guru’nuzla mutluluklar..
- +1 yıl
Nasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yılyok bir şey hanımefendi siz devam edin
Olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Diyosun
+1 yılMeni
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 8 senelik evliliğimde aldatılma şüphelerim var, nasıl öğrenirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler