Eşimle aramız da 15 yaş var. Benden 15 yaş büyük. Bu zamana kadar bizim aramızda bu konu ne de dert oldu ne engel hiç sorun etmedik hiç bir zaman. Ilk çocuğumuz oldu 5 yaşında. Her şey gayet güzel gidiyor derken 2. Ye hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür onu da sağ salim kucağımıza aldık. Neyse biz esimin ailesinin yanında kalmak zorunda kaldık belli bi dönem esim onlara ev yapıyordu bizde orada kalıyordum. Bi zaman çok sıkıldım beni kendi ailemin yanına götürdü. Bi süre çocuklar ile orada kaldık. O zaman maddi manevi sıkıntılar söz konusuydu. Sözde bir şey olmuş ailesi ters yapmış beni aramış bende ters yapmışım ve o kişiye mesaj atmış aylarca konuşmuşlar biz bi zaman sonra eve döndük. Normalde alıp bakmam telefonuna ama Allah gösterecek işte aldim tabi bi panik atak kriz vs. bu kaçtı konuşmadı sallandırdı. Gitmeyi çok istedim gidemedim. 2 çocuk nereye gidiyorsun. Ailem arkamda durur durmasına ama onların da Şu an maddi manevi zorluklar yaşadığı ağır bi dönem bi de böyle bir şeyi söyleyip üzemedim onları. Kaldım. Ama ne kalmaa. Ne bi özür ne bi pişmanlık. Bitti o iş bi daha böyle bir şey olmayacak dedi ve konuyu bi kapattı bi daha açmıyor. Oysa benim konuşmam lazım. İçimi sogutmam lazım. O istiyor ki oyle dedi diye ben ona hiç bir şey olmamış gibi davranayım içim huzur doluyor. Huzur alamayan nasıl huzur verecek. Ben hala gidemedim gidemiyorum ailem için bu olay kaldırılabilir değil. Ve ben çok korkuyorum. Neden derseniz? Aramızda 15 yas var ve sorun edenler çok oldu ve ben herkesi arkama aldim her şeyi bırakıp ona geldim. Bu olmamalıydı karşılığı. Şimdi gitmek demek onca lafı yutmak demek bu muydu tercih ettiğin dediklerinde ne yapacağım bilmiyorum içimde kocaman bi boşluk var. Çok çaresizim. Gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum. En kötüsü de yapmaz dediğim adamın gözümün içine baka baka bana yalan söylemesi ve bi başkasını düşünüp ona yazması. En çok da ona nasıl bu kadar güvendim kendime kızıyorum..
Lütfen kırıcı olmadan yorum yapar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer