- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen hep derim evlilik kaldırılsın. Çünkü insanoğlu tek eşli değil. Zaten doğada bir kaç kuş türü dışında tek eşli hayvan yok. İlişkiler cinsellik, tatmin ve zevk odaklı. Herkes zevkine, tatminine, heyecanına bakıyor. Aynı adamla, aynı kadınla ilk günkü heyecan, tatmin olmuyor. Bu yüzden önerim. Cinsel kafeler açılsın. Kadınlar ve erkekler bu kafede beğendiklerini seçsin. Arkada kabinler olsun. Tuvalet ihtiyacını giderir gibi. İşini gören çıksın. Sonra bir tur daha dönmek isteyen. İçeriden yine birini bulsun falan. Çünkü ilişkiler tuvalet ihtiyacını giderir düzeyinde. Aşkmış, sevgiymiş bunlar lafta. Seçenekler çok olunca. Dur şunun da tadına bakayım. Şu daha güzelmiş, yakışıklıymış. Şu daha seksiymiş. Doyumsuzluk var.
00 Yorumla
1 yılKendine sormalısın bence insanların çoğunluğu yap derse yapacak yapma derlerse yapmayacak mısın? Yaşam tarzında seni rahatsız etmeyecekse sadece gören olur mu anlayan olur mu eşimin bilgisi olur mu korkuların varsa ki bence yok bu da ilk olmayacaktır burdan mı seçmeyi düşünüyorsun :) iyi konuşan kendinden emin şakacı sempatik adaylar arasından okuma ve yazma yeteneğine göre eleme ye tabi tutulacaktır :) vicdanın rahatsız ederse aklını kurcalarsa tüh keşke yapmasaydım falan diyeceksen yapma banyo ya gir lavabonun musluğuna sürtün 😁 bayanlar olarak daha iyi bilirsiniz neresi o hazzı verir😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemek ki kocan yetersiz kalıyor sana seninle yeteri kadar ilgilenmiyor dedi seni tatmin edemiyor yaşamak istediğin duygularım var o sebeple ya psikoloğa gideceksin ya da kocamla konuşup farklı şeyler istediğini söyleyeceksin ya da boşanıp başka biriyle yol alacaksın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Of, bu bayağı karışık bir durum. 😥 Öncelikle şunu anlaman lazım: Neden böyle hissediyorsun? Evliliğinle ilgili eksik hissettiğin bir şeyler mi var, monotonluk mu sıkıyor seni yoksa tamamen anlık bir his mi? Kendine dürüst ol, duygularını sorgula. Aldatma geçici bir heyecan olabilir ama sonrasında oluşacak pişmanlık da ağır olabilir. Hissettiklerini eşinle paylaşmayı düşündün mü? Belki birlikte çözebilirsiniz. Kendinle yüzleş, çünkü gerçekten dürüstlük iyi gelir. 🙏
Sen nasıl değerlendiriyorsun bunu? 🧐00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda psikolojik bir destek alabilirsiniz çünkü aldatmanın affı bahanesi isteği vs söz konusu olamaz..
81 Yorumla- 1 yıl
Kafaya koymuş yapacak sadece masum görünmeye çalışıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
1 yılKarmaya inanıyorum eğer ki sen yaparsan bir gün şu anki evli olduğun kişi ya da ileride sevgili olacağın kişi de seni aldatır buna inan çünkü gerçekten düzen böyle işliyor yaptığını yaşıyorsun aynısını.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanacaksın
00 Yorumla
1 yılO zaman kendine geleceksin nefsini bir kenara bırakacaksın rabb'ine yöneleceksin tövbe edeceksin ve seni örnek veriyorum buna sevk eden buna götüren duygulardan uzak duracaksın yani seni zinaya götürecek duygulardan işlerden uzak duracaksın evine eşine kocana sahip çıkacaksın bu işlerin sonu yok hadi diyelim eşini aldattın hadi diyelim böyle bir hata yaptın ne olacak belki belli bir zaman sonra pişmanlığını yaşayacaksın belki eşine yakalanacaksın bak kadınların öldürülmesine şiddet görmesini doğru bulmuyorum ama bunların meşhur ulaştırarak topluma gitgide daha fazla bozuyorsunuz kendinize gelin ölümlü dünyada yaşıyoruz 50 yıl 100 yıl kaç yıl olursa olsun belli bir zaman sonra ölüp gideceğiz gençlik güzellik mal mülk hiçbir şey bizde kalmayacak o yüzden aklınızı başınızı alın gerekirse bir aile terapisti bir psikolog olarak durumunuzu izah edin ve güzel fikirler alın yanlış şeyler yapmayın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Empati yap. "Acaba eşim benimle aynı düşüncede olsaydı, ben ne düşünürdüm?" diye bir sor kendine. O zaman ne yapman gerektiğini bulurdun. "Adam haklı. Hep benimle mi seks yapacak? Tabi ki arada kaçamaklar da olabilir." diye düşünüyorsan, gidip bunu ona söyle. Sen de vicdanın rahat bir şekilde onu aldatabilirsiniz o zaman.
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
1 yıleşini mi beğenmiyorsun soğudun. önce bunu tespit et. sonra boşanma masraflarını tespit et.
sonra istersen bi süre ayrılmayı ayrı kalmak istediğini söyle ona.
ama aldatmadan sorunu çöz. çünkü karma diye bişey var yaşayacağın tramvayı hayal bile edemezsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılayrılmak istemiyorsan muhtemelen sırf yasak olduğu için aldatma isteği oluşuyor eşinin seni terk ettiğini bir düşün bu düşünce seni rahatlatıyorsa ayrılığı düşünebilirsin ama eğer seni üzüyorsa demekki istediğin herkesle beraber olma isteğin eşine duyduğun istekten fazla değil eşine ne kadar değer verdiğini fark et
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu bende istiyorum aldatmak değil amacım ama çok istediğim arzuladıgım bir erkek var ona kalsa olurdu ama duygularımı bastırıyorum evli olduğumu bunun yanlış olduğunu kendime hatırlatıyorum
71 YorumlaFarklı heyecan ve haz yaşama isteği var fazlasıyla sanırım
76 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılİnsan içindeki arzuların esiridir aldat gitsin ozaman
71 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bi tavsiye vermek 🤣 @ZeynepBirinci27
Gizli Üye(30-35)1 yılEşine saygın kalmamış anlamı taşır bu. Sevgiyi hormon baskılar dürtü ile eyleme geçersin. ancak vicdan duyuyor olsaydın bu soruyu da sormazdın.
Boşanıcaksın - aldatacaksın olması gereken bu.
ya da adamın ilişiki de direksiyonu ele alması kendini düzeltmesi gerektiğini ima edeceksin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde çünkü eşimden soğudum istegime engel oluyorum
113 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Canımsıkıldıyabnm hayir
1 yılNeden ama şiddet aldatma kumar ne var tabikide bunlar bi sebep değil olamaz siz haklıyken haksız duruma düşmeye çabalamak istiyorsunuz eğer ki anlaşamıyorsan konuşursun yolları ayırırsınız ve sonra ne istiyorsan yaparsın hiç hoş olmaz kendinize bir saygınız olduğunu düşünüyorum bu kendinize olan saygınızı kaybetmeyin lütfen bir yanlış bin doğruyu götürür unutmayın terapi destek alın hobiler edinin vesaire yanlış yapmayın
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nefsine hakim olup şeytana uymayacaksın kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındaki insana da yapma
40 Yorumla
1 yılAldatma durumunda sen kötü duruma düşersin. Sen damgayı yersin. Eğer eşin seni mutlu etmiyorsa, bunu ona söylemelisin. Kendini kötü konuma düşürme
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Psikoloğa git bence. Psikolojik bir rahatsızlık olabilir.
Ayrıca kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!
40 Yorumla
1 yılBen artık evlilik aşk meşk sevgililik bu işlerin en son 2020de kaldığını düşünüyorum. Artık herkes hayvanlar gibi canının istediğiyle çiftleşme peşinde sanki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ne yapmak istediğine kendin karar ver sonuçta belli bir yaşa gelmiş insansın ve burada kimse sana akıl verecek konumda değil danışma olarak diyorsan benim fikrim aldatma ama iç durumunu bilmediğim için net bir şey diyemem yolunda gitmeyen neler var buna göre de değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılSadece heyecan arayışındaysan, eyleme geçmeden önce bu düşünceni (ya da merakını, arayışını) kocanla paylaş... Yani kocana karşı açık ve dürüst ol. Bunu yapacak cesaretin varsa, öncesinde kocana itiraf edecek cesaretin de olmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Kocana bunu anlatıyorsun. Sonrada ben seni aldatacak kadar karaktersiz bir insan değilim o yüzden boşandıktan sonra başkalarına yar olacağım diyeceksin. Karaktersizliğini böyle bir bahane ile örtüp tereyağından kıl çeker gibi sıyrılacaksın
00 Yorumla
1 yılAyrıl bari adamdan aldatmis olmazsın en azından bunu kimseye yaşatma hakkın yok
50 Yorumla
1 yılDemekki aradığın heyecanı veremiyor eşin birşeyler eksik pişman olursan geri dönüşü olmaz ama ya eşinden iste buna ihtiyacım var de tabi eşini kaybetmek istemiyorsan ya da ayrıl git ne yaşamak istiyorsan yaşa ahiretide düşünmek lazım bide şu açıdan bak eşin yapsa sen ne hissedersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sosyal medyadan uzak dur aldatma negerek var aldatacaksanda ayrıl git kimle naparsan yap mesela sosyal agda durdukca aldatırsın kendini baska işlere ver
10 YorumlaHeyecan arayıp böyle bir yola başvurursan kendine olan saygını yitirirsin. Heyecan arıyorsan bunu eşinle konuş. Hayatınıza heyecan getirecek şeyler yapın. Ha yok bu benim ruhuma işlemiş diyorsan yine de aldatma. Git boşan sonra istediğin zaman istediğin kişiyle yaparsın. Ama dikkat et özbenliğini yitirip onlyfans gibi bir çukura düşme ihtimalinde var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı. Bence en doğru karar eşine söyle olmadı birini alırsınız aranıza emin olamadım ama gizli bir şey yapmak doğru değil . Bilinçaltın zarar görücek hiç unutmayacaksın.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılSana bir tavsiye o istegi geri cevir ha yok icime isledi artık habire baska sey arzuluyorum diyorsan o zaman durum ayrı ama kaliteli birini bulman zor bu sefer de...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bu durumdayım kendimi tek sanardım de değilmişim 😂 çok zor ya
62 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Sakın bu aklındaki şeytanın vesvesesine ehemmiyet verme bu düşünce şeytandandır sakın ama sakın ehemmiyet verme yani önemseme
10 Yorumla
1 yılÖfff Allah belanızı versin ya bitmiyorsunuz bi türlü ya nesliniz tükensin
21 YorumlaKendi ilişkine heyecan katmayı dene. Böyle bir şey yaparsan elindekinden de olursun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBunun en temel sebebi doyum alamamak. Eşinizle bu konuyu konuşmazsanız eninde sonunda aldatacaksınız zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. yardımsever KS erkekleri anlık 😂😂
10 YorumlaO bir istek değil süreçtir! Yeterli ilgi görememek, kıymet duygusunun yoknolması bunu tetikler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. Sanal yap olmadi nude at olmadi flort et aldatma en son secenek olsun en az olandan yukari dogru dozu arttir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok iyi anlıyorum seni ergenlikten veya küçüklukten kalan travma olabilir
51 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka ki
1 yılNeden öyle Bi isteğin var ikili ilişkilerinizde problem mi var ilgi mi göstermiyo ya da ne biliyim yatakta mı iyi değil sebep ne yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılAdamın sana bir yanlışı yoksa cinsel yönden maddi manevi yönden seni mutlu ediyorsa aldatman çakallık olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGaripmis acaba aldatildigin için bir his mi var ya da aldatildigin için mi böyle bir öfke var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki kocan yetersiz kalıyor konuş düzeltmeyi dene belki olur
41 Yorumla- 1 yıl
Dimi ilk bunlar yapılmalı
Aldatma aq neden her idegini yapmak isderki insan kaşınma yuvani bozma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılYapma öyle bir düşüncr varsa önce boşan sonra yap yapıyorsan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBende de heyecan arayışı çok var bazen kontrol edemiyorum kendimi 😅
00 Yorumla Hepinizden var sadece sende değilki o yüzden evlenmeyin esc olun 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumlaişte kadın dediğin budur :D heyecan güzel olur korkma :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
1 yılbiz evliler zaten heyecan olsun diye flörtleşiyoruz :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle oluyor peki ne zamandır evlisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun için tabii ki belirli sebeplerin vardır elbet
00 Yorumla
1 yılHiçbir kadın kötü bir adamı iyi bilr adamla aldatmaz ama iyi adamı kötü adamla aldatır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Sen değişiklik istiyorsun ama antrenör bunu duyduğunda seni kadro dışı bırakır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kendini frenlemelisin. Hayat her zaman dört dörtlük imkanlar sunmuyor.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAl bi trol soru daha 😁 boyle boyle topluyorlar milleti buraya
01 Yorumla- 1 yıl
He he tabi tabi. 14 yasinda omrunde yyyyrk gormemis biri yazdi bunu. Muhtemelen harun dayilardan birisin 😁
1 yılBunu duşunduren ne onu bulmalısın eşindeki yetersizlik ne sence
00 Yorumla
1 yılNiyetin tam olrak ne anlamadım seni açık konuşmak gerek 🤔
01 Yorumla- 1 yıl
Genç mi senin yaşın kaç ki 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
1 yılYakalanmayacak kadar profesyonel yalancıysan aldat gitsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aldatmadaki kastınız cinsel açlık mı, sohbet muhabettmi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Al işte. Sonra kadınlara niye güvenmiyor erkekler dersiniz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılAldat sonrada o içindeki duyguyla yaşa pişmanlık hissiyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yetersiz ilgi falan görüyorsan yönelten durumlar var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAldat, içindeki hayvanı neden bastırıyorsun?
1012 Yorumla- 1 yıl
@Efe2362 teşekkürler 😀
- 1 yıl
@Burak6162 hemcinsime destek oldum sadece.
- 1 yıl
@Burak6162 aldatabilir bize ne
- 1 yıl
@Burak6162 sana ne bundan?
- 1 yıl
@Burak6162 benim normalimin nasıl nasıl bir fayda sağladığını ben de merak ediyorum?
- 1 yıl
@Burak6162 O halde gerçek fikrimi hiçbir zaman öğrenemeyeceksin 😅
Ben de ayni duygular var hep kötüye yorumla inanc olsun kendi prensiplerin olsun neyden cekiniyorsan
00 Yorumla- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat