5 yıllık evliyim ve iki oğlum var, biri henüz bir yaşında. Eşimle sorunlar yaşıyoruz hem maddi hem manevi. Çalıştığı iş kuruyor resmen, fuzuli harcama yapıyor, geçinemiyoruz, bana kötü davranıyor, çocuklarla ilgilenmiyor, haftada bir banyo zor yapıyorum, kendi isteyince sevişmek istiyor ben ise kadın gibi hissetmiyorum. Sırf ona inat biriyle olup mutlu olmak istiyorum ama buna fırsatım bile yok çünkü küçük çocuklarım var. Nefes almak kendime gelmek istiyorum.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılIlk işiniz bir terapiste gitmek olsun. Mutsuzluktan ölüyorsunuz buna aldatma çare olabilir mi hiç? Böyle bir şey vicdanen sizi nasıl hissettirir? Çocuklarıniz ve onlara karşı sorumluluklarınız var. Zor durumlara düseceginiz her durumdan sakının. Kadınlar ilgi ister bu yüzden bu hissi yaşıyorsunuz. Boşanmak emin olun daha kolay bir yol... Evlilik danışmanına gitmeniz size yol gösterici olacaktır.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Cumartesi günü başbaşa bir etkinliğe katılacağız bakalım nasıl geçecek. 🤗
- +1 yıl
Merak ettim nasıl geçti?
+1 yılÖncelikle onu aldatırsan sen haksız duruma düşersin başka erkelerle beraber olup mutlu olmak istiyorsan önce boşanmalısın aldatırsan çocuklarının belayetini bile kabedebilirsin o yüzden mutsuzsan sana ilgisi yoksa ilgi ve sevgi göstermiyorsa ondan ayrılmalısın boşan sonra hayatına devam et
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük sorun bunlar insan partnerini anlayıp ona göre davranmalı kendi kafana göre yaşayacaksın madem neden evlendin 2 tane çocuk yaptın kadının mutlu olmak hakkı değil mi ne iş yapıyordun eskiden? Maddi açıdan mı sıkıntı yaşadınız böyle oldu acaba?
13 Yorumla- +1 yıl
Cevabın nedir bir soru sordum ama
Soran+1 yılSeverek evlendim 3 sene görüştük zaten ben evlenmeyi istemiyordum o beni inandırdı. Her türlü sorunlar var.
- +1 yıl
Bana anlatabilirsin dinlemek isterim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
98Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde saba değer verecek birini bulacağına inanıyor musun gerçekten hemde iki çocugunla. Bacım kusura bakma ama seni kandırırlar s*kerler terkederler ya da öldürüp bir kenara atarlar. Haberleri filen takip etmiyorsun galiba neler neler oluyor. acı gerçek bu.önceligin çocukların olmalı. Herkes sorun yasiyor. ya boşan ya da eşinle orta yol bul
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ya belkide anlatmak. isteyip. anlatamadiklari var
Cevap sahibi+1 yıl@askadami3458 ben onun kötülüğü için ya da üzülsün diye demiyorum elbette değer görmeyi hak ediyor ama hayat pembe bir dizi değil ne yazık ki yağmurdan kaçarken doluya tutulabilir
- +1 yıl
Sende haklısın mantıklı bı karinwin ve hayatına Alican erkek bu kriterini yakaladığında senden vazgecmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada boş konuşan ve eminim sana sarkan birçok insan olacaktır. Ve birçoğu seni rencide edecektir. Ama eminim çoğu yaşadığın şeyin ne olduğunu bilmiyor o yüzden herkes ağzına geleni söylüyor. Bana gelecek olursak bu söylediğin şeyi bende yaşamak yapmak istiyorum evliyim ama artık günler geçtikçe ilgi alaka muhabbet azalıyor hep aynı şey sıkıyor heyecan istiyor insan.
111 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan mı bilmem ama kendim olmak istiyorum ben bu evde sadece anne ve bir eşim. Kendim olmak kadın olmak istiyorum sadece bunu eşim yapamaz artık.
Cevap sahibi+1 yılTamamen ilgisiz kalmışsın aynı şeylerden bahsediyoruz.
Cevap sahibi+1 yılArtık onu istemiyorsun dimi.
Soran+1 yılHayır yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
Cevap sahibi+1 yılMesela baksana yorumlara dolmuş taşmış yetişemiyorsun tahmin ettiğim gibi :)
Cevap sahibi+1 yılSenin için sorun değilse özele geçelim mi burası doldu taştı
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın :)
Soran+1 yılEvet anca yazıyorum çocuklar uyurken yoksa yazamam girmiyorum bile siteye. 😊
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum bekliyorum mesajını o zaman :)
Soran+1 yılYaşın benden genç o yüzden konuşmasak daha iyi. İlgin için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıl29 :) ama sen bilirsin
iş ortamında herkes sorun yaşar ister istemez de bunu sana yansıtır seninde anlayış göstermen lazım kazandığı para yetersiz geliyorsa ona arka çık yardım et gerekiyorsa çocuklarınıza anneniz baksın sende çalış herşeyi erkekten beklemeyin zaten sende ona arka çıkarsan maddi sıkıntı kalmaz bu seferde kafası rahat olduğu için seninle ilgilenir
aldatmak nedir ya madem aldatacaksın neden 2 çocuk yapıyorsun 1 tane yap geç aldatırken yakalasa seni sonra kadına şiddet uyguluyorlar diyeceksiniz hatayı birazda kendinizde arayın00 Yorumla
+1 yılBiriyle olmak istersen sana sahiplenmez senle yatakta olur işine bakıp sonra hayatına bakar. Sen seninle ilgilenen birini istiyorsan boşanıp sana sahip olan birini bulmalısın. Ha kocana kızgın olup aldatıp gidip birileri ile yatmak istiyorsan en kolayı o
14 Yorumla
Soran+1 yılYeni birini aramıyorum ben kadınlığımı geri istiyorum.
- +1 yıl
Bunu kocanda ara o zaman
Soran+1 yılOrtada bir koca yok
- +1 yıl
O zaman adamı boşan ortada olabilecek biriyle birlikte ol sen de
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sacma ve pismanlik olur... biraz mantikli dusunelim, evet anliyorum bunalima girmissin biraz ayri kalmaniza ihtiyac vardir biraz annende ve ya ayri bir evde ayri kalin hatasini anlar.. ama aldatmak yakismaz sana... onu sen aldatsaydi sen nasil hisedersin? bir adim yapmadan once karsidaki insanin yerine koymalisinz kendinizi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sürekli bu düşüncelere giriyorum hatta son bir ayda 4 5 kez ilişkiye girdik çok istekliyim ben ama asla ama asla yapma eşinle uygun bir dille konuş benim de sürekli aldatma Fikri var ama buna değmez deyip her zaman kendimi frenliyorum severek mi evlendin mantık evliliği mi yaptın 😡
19 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik 3 sene de öncesi var yani 8 senedir hayatımda. Evlendikten sonra değil ama ben işi bıraktıktan sonra değişti. Sonra ilk bebeğim dünyaya geldi tam çalışmayı düşünüyordum diğerine hamile kaldım.
Cevap sahibi+1 yılAnladım Zor bir durum eskiden hemen yargılar idim ama şimdi öyle değilim maalesef sevgin bitti mi beğenmiyor musun peki
Cevap sahibi+1 yılNick ne gizliden çıkayım mı hemen?
Soran+1 yılBeğenmemek değil ama evlendiğim kişi değil artık. Ben de öyle değilim. Boşanmak istediğimi söyledim kaç ay önce niye diye bile sormadı. Tamam istemiyorsan artık ayrılalım dedi başka hiç bir şey konuşmadı.
Cevap sahibi+1 yılHadi ya çok üzüldüm geçmiş olsun iki çocuk var ama
Soran+1 yılHala gizli
Cevap sahibi+1 yılşu an açtım
Cevap sahibi+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılGörüş kaldırıldı diyor anlamadım
Bu tarz kötü günler evlilikte illaki olacaktır. İnişli çıkışlı bir evlilik normaldir. Ancak bugünki sıkıntılarda ona ihanet etmek yarına daha kötü yansır. O yüzden bir hata mı olacak yoksa tamamen kendi isteğin mi buna karar ver. sonrası senin hayatın istediğin her neyse onu yaşamakta özgürsün. Aldatmak doğru bir hareket değil diyebilirim sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılHayatına bak çocukların var ama mutluluk seninde hakkın en güzel kararın doğrusunu verirsin sen konuşmak istersen ne zaman istersen yazabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBoşanma davası bu konunun çözümü.. aksi düşünülemez.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdan bende sıkıntıdayım eşimle durmadan tartışıyor 2 gün iyisek 5 gün kavgaliyiz ne yapacagimi bende bilmiyorum ama burada derdimi anlatıp rahatlıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılÇok sıkıntılı durun
Cevap sahibi+1 yılDertlesmek isterdim sizede uygunsa
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman
İnsan anne/baba olunca önceliği çocuklar olmalı. Mutsuz bir evliliğin varsa adam akıllı boşanırsın, karaktersiz biri gibi davranmana gerek yok. İki tane çocuğunuz var evliliğin ilk yılı gibi seks rutininiz olamaz zaten.
10 Yorumla
+1 yılBu içgüdü normal ama yapmamalısın. Önce boşan sonra istediğini yap, mutlu ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçinden ne geliyorsa yap. Dünyaya bir defa geliyorsun ve mutlu olmaya hakkın var. Unutma seni bu yola atan sebeb olan eşin. Adam olsunda karısına baksın ilgilensin. Bir kadını anlamayan his etmeyen erkek o kadını hal etmiyordur. Nokta
20 Yorumla
+1 yılBi evin içerisinde huzur yoksa hiç bir şeyin normal olması normal değildirki bu her anlamda böyledir yatakta yemekte evin her köşesinde daha doğrusu bu hayatınızın her yerine yansıyacaktır Allah yardımcınız olsun gercekten çok zor bi durum
11 Yorumla- +1 yıl
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
+1 yıl6 yıllık evliyim konuşmak tanışmak istersen yazabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Benzer problemlerimiz bizin de var. Hem arkadaşlık dostluk hemde kafa dağıtmak için görüşebiliriz. Çok ciddiyim. Ben teşekkür ederim. Böyle güzel bir ilişki fırsatını yakalamış oluruz.
Soran+1 yılÇok isterdim belki yazarım
- +1 yıl
İnanın bende çok isterim. Buradayım vakit kaybetmeyelim. Tanışmış oluruz. Ne kaybederiz ki? İkimizin eşi de anlaşılan yetersiz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradan yıllar da geçse degismeyecek bu durum sadece çocuklar büyüyecek ve sıkıntıların iki katına çıkacak
22 Yorumla
Soran+1 yıl😑🙄 evet
- +1 yıl
Aynen öyle
Sakın aldatma diyelimki ortaya çıktı boşanacaksınız
1-aşırı para kaybedersin
2-çocuklarını kaybedersin
3-itibarını kaybedersin
4-arkadaşlarının arkadaşlığını kaybedersin
Ha bunları göze alabiliyorsan git aldat
Ben eski sevgilim beni aldattı inan bana asla yaşamak istemiyeceğin bir duygu.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılZor günlerden ve büyük zorluklarla yaşayarak geçiyoruz. Eminki haklı olduğunuz pek çok konu var. Bence haklı iken haksız konuma düşmeyin ayrılmayı deneyin.
10 Yorumla
+1 yılsonradan pişman olacağınız şeyi yapmak fitili ateşler aslında sizin düşünceniz çoğu kadında var bu size ilgisizliğinin intikamı hatta elinizden gelse eşinizin gözüne soka soka aldatmak istersiniz fakat bu doğru bir davranış biçimi deyil mutlu deyilim diyosun habire çocuk yapıyosun hiç kimse hayatını başkasına feda etmemeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNefes almak için aldatmanmi gerekiyo illa
Hadi yaptın diyelim hem dünyanı hem ahiretini hemde çocuklarının gözünde kirlenmiş olacaksın.
Değermi bir nefis için
Nefes almak istiyorsan çocuklarına çok iyi anne ol20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes atıp tutmus terapist git falan yap filan yap hepsi hikaye.
Kadin maddi dururmumuz yok diyor o terapist diyor ne yaparsan yap düzelmeyecek.
Buradaki hata boyle bir adamdan 2 çocuk yapman onun haberi bile olmasaydı korunsaydin. Bunun. Mazereti yok.
Boyleleri herseyi hak ediyor kendi hayatını yaşa keyfine bak10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni zor bir durum duyguların körelmiş kendini yanlız hissediyorsun değil mi
16 Yorumla
Soran+1 yılYalnız, çaresiz, muhtaç, anneyim sadece
- +1 yıl
Kolay bir şey değil biliyorum kalabalıklar içinde yalnızlık insan bir ses bir nefes arıyor
- +1 yıl
İçini dökebileceği sevincini üzüntüsünü paylaşmak istiyor
- +1 yıl
İstediğin zaman yazabilirsin dinlerim dilim döndüğünce bir şeyler söylerim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne zaman isterseniz
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz kalan kadınların çoğu ya sizin gibi düşünüyor. Ya da düşündünüzü uyguluyor. Nefes almaya ihtiyacınız var
10 Yorumla
+1 yıldüzgün düşünemiyorsun aldatınca çocuklarında affetmeyecek seni ileride.. sürdüğü yere kadar sürer sonra boşanırsın..
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir kafa anlamıyorum. Aldatmak istiyorum ama imkanım yok demek ne kadar basit sizin için niye evlendiniz madem? Mutlu değilsen boşan yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar baskı bu kadar üzüntü napsan yeridir insanlıktan çıkartır böylesi herşey için zaman bulunur yeterki sen istediklerinden emin ol kendini iyi hissettirecek mutlu edecek illaki birisi çıkar karşına
20 Yorumla Ayrılmayı düşündünmü aldatmak yerine ayrılsan daha doğru olmazmı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılne olursa olsun lütfen sakın aldatmayı aklınıza getirmeyin.
bu intikam şekli değildir.
diyelim aldattınız kimi cezalandırmış olacaksınız?
şimdiki eşinizi mi? hayır !
kendinizi...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. kadınlıgını unutturması kotu ama acısını cıkartmak ıcın mı yapacaksın gercekten?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkıntı yaşıyor isen
Boşan
Ondan sonra ne yaparsan yap10 Yorumla
+1 yılsakın ters bişey yapma evli çocuklu birisin ayrılıp napacan başkası daha mı iyi olacak?
10 Yorumla
+1 yılBoşluğa düşersin piskolojik sıkıntılı durumlar konuşmak istermisin
10 Yorumla
+1 yılsaçmalama asla bır bunalım yaşıyorsun aldatma ıhanet kötü konuuş duzgunce onunla bu konuları
10 YorumlaAldat gitsin boşver. Yalnız, buradaki çakal sürüsüne dikkat et. Bunlardan bir cacık olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak için mutsuzluzlugu bahane ediyosun.. icinde varsa bahane cok olur
10 Yorumla Bunu aldatarakmı yaparsın bilmem ama bunaldığın kesin ayrıl bu kadar sorun varsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlik kizginlik ile buyuk posmanliklar yapma eşin ilgisiz ise onunla konusmayi dene bunalmissin evde is guc cocuklar yazik gunah olan onlara oluyo
20 Yorumla
+1 yılBunu normal goren normalliginden süphe etmelidir, Boyle bir istegim olmasi veya olusmasi evlendigin kisiyle dogru bir yolda olmadiginin bir kaniti, ve egerki boyle birsey yaparsan belkide hakliyken haksiz olabilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe 🙄yanlışa düşme bence bazı durumlarda olgun davranmak gerekir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar aldatmak için bir sebep değil, aldatmak için bahane arama, mutsuzdan gidip boşanırsın, gizli kapaklı işler çevirme
10 Yorumla
+1 yılBu konuda bir şey söylesem olur mu ama yorumda olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
İstersen para da ayarlarım
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
İster misin para
Soran+1 yılSağolun ailem destek olmaya çalışıyor.
- +1 yıl
Ben isterim para snsjsjsjsms
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle düşünceye girdin anlamadım yazılarından. Biz çocuk değiliz, herkesin milyonlarca problemi var. Dünya da cennet değil. Yani problemlerin varlığı normal. Sen şükret bence ailen var çocukların var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Iki cocuk annesi olarak onceligin cocuklarin olmali , heveslerin degil. Ilgi gormuyorsan konusun , uzlasin gerekirse ayrilin. Ondan sonra askm mesk düsünürsün.
00 Yorumla
+1 yılTamam da niye aldatma? Konuş eger ise yaramıyorsa ayril yani niye aldatiyorsunuz..
10 Yorumla
+1 yılArkanda duracak bir ailen varsa bosan ya da kendi ayaklarının üstün de duracaksan ayrıca o sana kötü davranıyorsa sen de ona kötü davran
00 Yorumla
+1 yılBunu düşünmen bile çok acı. Yaparsan ona ceza vermiş olmayacaksın kendini karaktersiz ilan edeceksin.
30 Yorumla
+1 yılkesinlikle bir psikoloğa/psikyatriste gitmenizde fayda var. sakın eşinizle boşanmadıkça biriyle birlikte olmayı düşünmeyin bile. çocuklarınza da zarar verir bu. eşinizle konuşmayı deneyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziken birisi ile buluşmayı düşündün mu peki hiç netten falan tanıştığın?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap yok mu
Cevap sahibi+1 yılNe yaptin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce boşanma davası aç da gerisi kimseyi ilgilendirmez, tabi çocuklarını unutmamak şartıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin çok büyük haksızlıklar yapmış sana soguman normal istersen dertleşelim
10 Yorumla
+1 yılMutsuzsan madem ayrıl. Mutsuz olman, evliyken aldatmanın bir nedeni olamaz.
10 Yorumla
+1 yılasla aldatma asla !!!
boşan ve ne istiyorsan ondan sonra yap.
1 hafta önce aldatılmış biri olarak söylüyorum. kimse bunu haketmez...20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin o zaman aldatmaya ne gerek var
23 Yorumla
Soran+1 yılAldatacak vaktim olsa çoktan yapmıştım. Boşanacağım zaten.
- +1 yıl
Senden korkulur aldatmak ne ya çocuklarının yüzüne nasıl bakarsın sonra
- +1 yıl
ya sen neden her yerde karşıma çıkıyorsun deli şeyy :)
ayrıl o zaman haklı iken haksız duruma düşme
24 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma kararı aldım ve aylar önce söyledim kendisine. Küçük çocuğumuzun biraz büyümesini ve benim bir işte çalışır hale gelmemi bekliyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılEvet normal umduğunu evde bulamiyorsan dışarda ararsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu ne saçma soru ya? böyle kadınlar oldukça kimse kimseye güvenemez oldu. kızlar erkeklere, erkekler kızlara. bu sıruyu sorduğun için ben utandım. aldatma. ayrıl.
çocuklara da üzüldüm açıkçası. böyle bir soru yazdığını görseler utanırlardı herhalde.00 YorumlaMutsuzlukla alakası yok için kasar. Kocan trilyoner bin zenci gücünde seks te yapsa6önüne gelene vermen için bahane arama yine yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun troll olduğuna adım gibi eminim ve x2 alacağınada. Neyse troll olmadığını varsayıyorum, bu kadar şikayetçiysen eşinden onu aldatmak yerine boşamak daha sağlıklı olur. Daha sonra eşin öğrenirse hiç iyi şeyler olmaz bunuda göz önünde bulundur, trolcüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılTroll değilim birçok evde bunlar zaten yaşanıyor eminim tek benim başıma gelmiyor. Maalesef kadınlar her şeyi çekmek zorunda. Erkek çalışıp para getirecek onu bile yapamayacak ama kendini bir şey sanacak öyle mi?
Boşanma kararı aldım ve aylar önce söyledim kendisine. Küçük çocuğumuzun biraz büyümesini ve benim bir işte çalışır hale gelmemi bekliyorum
Bak istersen ayrıl, istersen git ona söv ama sakın aldatma. Bu çok yanlış bişey 1 tane de oğlun var sen o büyüyünce onun yüzüne nasıl bakacaksın?
10 YorumlaDogru söylüyosun sana kadınlığını yaşatacak biri olmalı böyle olmayınca insan kendini stresli gergin isseder düşünürsen sana yardimci olurum
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Evlilik insan hayatının önemli bir kurumu. Orada yaşanan mutsuzluk, tüm bir yaşamı etkiliyor ve kişi evliliğinde mutsuz ise eşine karşı öfke dolu olup onun canını acıtmak isteyebiliyor. Aldatma burada hem öfke duyduğu eşinden hınç almaya hem de evlilikte bulamadığı ilgi ve alakayı bir başka insanda bularak ruhunu tatmin etmeye yönelik bir davranıştır ancak bu çok tehlikeli bir davranış olup geri dönüşü yoktur.
Kişi haklı iken aldattığı için haksız olabildiği gibi bir daha artık eski hayatına, eski yaşantısına dönemeyecektir. Yapabiliyorsa boşanır istediği hayatı yaşar ama bunu yapamıyorsa yaşadığı hayatta tadacağı mutluluk çok daha büyük mutsuzluk olarak geri dönecektir çünkü cinsellik insanları birbirine bağlar. Artık evinde duramayacak, daha çok o insan ile zaman geçirmek isteyecek ve tehlikelere atılacak giderek hayatını geri dönemez bir yere getirecektir. Bu yüzden ben psikiyatrist olarak meslek hayatımda, ruhu evden uçtuktan sonra bir daha geri dönen ve mutlu olan bir kişiyi görmediğimi paylaşmak istiyorum. Karar kişiye kalmış.