Aşk İlişkileri 2 ay Sevdiğinizle kavga ettikten sonra hemen barışır mısınız yoksa birkaç gün konuşmaz mısınız? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Birkaç gün konuşmam ama o kadar uzatmam :D Barışırım Birkaç gün konuşmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevdiğinizle kavga ettikten sonra hemen barışır mısınız yoksa birkaç gün konuşmaz mısınız? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 49% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birkaç gün değil, kendisi aylarca konuşmaz. Ben de konusmadiği sürece onu aramam mesaj yazmam. Bu da böyle bir çeşit.. 0 1 Yorumla ButcherBlaviken 2 ay O kadar uzun sürer yani vay b Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Küs kalmam. O an icimizdekileri dökeriz konuşur ve çözeriz 0 0 Yorumla
ezgielzem Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay ben barışırım sonuçda sevdiğim insan dayanamam yaa 0 0 Yorumla
aşkın_olayımm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 2 ay Kavganın sebebini bağlı ama genelde küsüp konuşmayan biri değilim. Hemen konuyu masaya yatırıp çözme taraftarıyım. 0 0 Yorumla
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Konuya ve tartışmanın büyüklüğüne baglı 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Küs kalmak isterim ama kalamam. 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birkaç gün değil, kendisi aylarca konuşmaz. Ben de konusmadiği sürece onu aramam mesaj yazmam. Bu da böyle bir çeşit..
O kadar uzun sürer yani vay b
Küs kalmam. O an icimizdekileri dökeriz konuşur ve çözeriz
ben barışırım sonuçda sevdiğim insan dayanamam yaa
Kavganın sebebini bağlı ama genelde küsüp konuşmayan biri değilim. Hemen konuyu masaya yatırıp çözme taraftarıyım.
Konuya ve tartışmanın büyüklüğüne baglı
Küs kalmak isterim ama kalamam. 😂
Neden kavga ettiğimize bağlı.
2 ay oldu konuşmuyoruz
Küs kalamam, barışırım. 🙄
Barışırım kin tutamıyorum
Bir kaç gün konuşmam.
Konuya göre değişir
Barışırım.