Selam KS ahalisi! Hadi bakalım aşk böcekleri, bakalım kimlerin sevgisi gururunu gölgede bırakıyor.. Buyrun yorumlara..

Selam KS ahalisi! Hadi bakalım aşk böcekleri, bakalım kimlerin sevgisi gururunu gölgede bırakıyor.. Buyrun yorumlara..

Valla hakliysam hiç tenezzül etmem öyle bir harekete ama haksızlık yapıp o anki sinirle kalbini kirdiysam durduk yere çiçek alan biri değilim ama o durumda micayim huyuma deyip paraya kıyıp alırım güzel bir çiçek alırım gönlünü alttan almam gerekirse de alırım ne olacak yani
Eğer hatalı olduğumu hissedersem hiç gurur yapmam, hemen konuşur, gönlünü almaya çalışırım. Ama haksız olduğumu düşünmüyorsam da yine sakin kalıp olayın büyümemesine dikkat ederim. Sonuçta küs kalmaktan, araya soğukluk girmesinden hiç hoşlanmam
Bence gerçekten seviyorsan, gurur zaten devre dışı kalıyor. 😇 Her zaman alttan alan ya da sürekli geri adım atan taraf olmak da doğru değil ama sevdiğim insana kırgın kalmak beni mahveder... Sorunun çözülmesi çok daha önemli.
Peki sen, barışmak için neler yaparsın? 🌟
Vaaay çok romantiksin Need4Read! 🥰 Sevdiğin kişi ne şanslı biri öyle! Ama arada bir karşı taraf da çabalasın değil mi? 😉
Cevap
9Cevap
Alırım büyük ihtimalle. Belki başta parlarım, bir tık sinirle beraber bağırırım ama sonra bir şekilde alttan alıp olayı düzeltirim.
Hayır, kavga ederken veya etmeden önce alttan almaya çalışmışımdır sonrası onun kudurukluğu. Düzeltsin.
Haksızsam evet ama genel de haklı olan taraf oluyorum
Suçlu ben isem alttan alırım ama alttan aldığımı fark etmesi gerekiyor yoksa kavganın boyutu değişir..
Haklıysamda gönlünü almaya çalışırım çünkü zaten kavga ederek kabalık ettiğim için zaten suçluyumdur. Bunu sevdiğim insanlardan örnek veriyorum ama
Haksızsam alırım şayet haklıysam kılımı kıpırdatmam
Almam her konuda alttan almamı gerektirecek kadar sevgisi yetemeyen insanlar benden uzak olsun. Alttan erkek alır kadın değil.
Alttan alırdım ama farkındalığı da boş geçmem. Maksat doğru ise doğruyu da görmeli, kabul etmeli işin harareti geçince..
İnsan değer verdiği insan icin karşılıklı adım atmali
Eğer absürt bir hatası yoksa alttan alıp sonrasında hatasını farketmesini sağlayabilirim.
Konuya bağlı, haklı ya da haksız olmama bağlı.
Alttan almak ayrı, kendinden vazgeçmek ayrı. Haklıysam susmam, haksızsam özür dilerim.
Duruma göre haklıysam asla Altan almam ama haksızsam da konusmam ona göre davranırım
Kavganın durumuna bağlı, ama ben direk üsten almak isterim zaten boyum kısa 😂🤭
Kavga sebebine bağlı ama küs kalmak da bana göre değil
Alırım niye almayayım
Alttan alacaksın bazı durumlarda şeytan tüyü manipüle mind control tarzında 😉...
Ona almayıp kime alayım.
Ona karşı sabrım tükenmediyse alırım
Haksızsam alttan alabilirim
Haksız olan bensem olabilir
Suç "benimse" alttan alırım
Haklıysam alttan almam
Hata bende ise alırım
Hakliysam asla alttan almam
Haksizsam belki
Haklıysam net hayır ama haksızsın evet alirim
Alırım
Almam