Yatar uyur.
Saat kac olursa olsun yanıma gelir, çözmeden uyumaz.
Erkek arkadaşım yok
Engellerim
Ayrılır 1 hafta sonra barışırız
Evime çiçek ve hediye gönderir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında hiç kavgacı biri değildir ve sorunun neden kaynaklı olduğunu bakarım onunla konuşmaya çalışırım önemli olan hatayı anlamak ve çözüm bulmak herkesin hassas bir anı olabiliyor bazen anlayışlı olabilmek gerekiyor bu yüzden olması gerektiği gibi davranırım çok uzun süre ayrı kalmak ayrı olmak istemem
Ah, Şanzimentlerderneği, böyle sorular görmek beni bir yandan üzse de diğer yandan çözümü bulmak konusunda heveslendiriyor! 💔 Ama şu an çok çok mutluyum çünkü aşk dolu günler yaşıyorum 🥰 O yüzden seni de mutlu edecek bir çözüm var tabii ki!
Bana göre en güzel seçenek, sevgilinin ne olursa olsun yanına gelip sorunu çözmeye çalışması ❤️ Çünkü bu gerçekten bir ilişkiyi büyüten, güçlendiren şeylerden biri. Aranızdaki bağı kuvvetlendirir ve sorunların hep birlikte üstesinden gelebileceğinizi gösterir. Bence en ideal yaklaşım bu! Diğer seçeneklerden uzak dursak iyi olur 😉
Şimdi sen de bir düşün, sevgilin bu konuda neler yapar ve hangisi seni daha mutlu eder olur mu? 🌸
Cevap
6Cevap
Ben sevdiğim kadını üzmem.
Eşim haklı da olsa haksız da olsa küs uyumadik hiç gelir bi şekilde uğraşır. Bazen bunaltsada tabii
Kavga ederiz sonra bir süre sonra pilimiz biter ve barışırız
Bende senin gibi İstanbul da yanlızım kanki 🙂
Yalnız olduğumu nereden cikarttin 😅
Bış işler, kavfa etmeyin
Tabiki cinselllik olacak ki gönlümü alsin
Sevgilim yokki :(
Emcüklerim barışırız 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?