Konuşmanın henüz başlarında bunu soruyorsa bu zaten senin paranla fazlaca ilgili olduğunu kazandığın paraya göre seni değerlendirdiğini gösterir. Elbette kadın için senin kazandığın para önemlidir ama en başta bunu soruyorsa sana sadece para olarak baktığını gösterir. burada kızın gözünde senin hayatın ve duruşunla ilgili kazanman gereken başka argümanlar olduğu sonucu çıkıyor.
Öte yandan tabi ki özellikle fazla para kazanıyorsan sakın bunu kadınla paylaşma. Düşük bile olsa paylaşma.
ben sormam tip önemli olmadığı gibi maddiyat da çok önemli değil, yani bunu sormak yerine onu tanımak adına başka şeyler sorarım konuşurum. benim için zengin olup şerefsiz çıktıktan sonra dünya kadar zengin olsa ne olur. Bu konular en son sorulacak konular bence ne iş yaptığını sorarsın belki ama maaş sorulmaz, çok itici bir davranış bence. Yani zengin olup şerefsiz çıktıktan sonra dünya kadar zengin olsa ne olur.
Böyle ön yargılarınız olmasın. Bir erkek bana daha buluşmadan önce boy ve kilo sorabiliyorsa ben de maaşını sorabilirim. Ben açık açık tartıda gördüğümü söylüyorsam o da aldığı maaşı söylesin. Hem ne kadar fazla veya düşük olabilir ki en kötü asgari ücret der. Asgari ücretle çalışmayan mı var memlekette?
Ben sevgili olsak bile sevgilimin maaşını sormam ve bana sorulmasından da hoşlanmam ama mesleğimi söylersem zaten aşağı yukarı tahmin eder diye düşünüyorum onun haricinde gerçekten maaşı doğrudan sormak çok yanlış ben rahatsız olurum.
Bence sorulmaz. yani belki ileride sorulabilir. ama bu direk evlenecek miyiz gibi bir sorudur. ortada bir şey yokken bence kişiler maaşını ya da kaç kişi ile birlikte olduğunu değil karakterini sormalıdır
Ya niye sorulmasın sizde iyce abarttınız ha paran için senleyse zaten anlarsın merak etmiştir belki başka sektôrle kıyaslıyacaktır falan filan maaşını istemiyor ya soruyor sadece ne var yani bunda 😂 bu konunun fazla abartıldığını düşünüyorum
Meslek aşağı yukarı kazanc hakkinda bilgi verir. İlişki ciddi bir yola girerse gelecek planlari açısından sorulabilir. Sorulunca soylenmeyip sir gibi saklanmasida sinir bozucu olur. yoksa çokta önemli değil
konusu açılırken sorulabilir tutup da durduk yere "ne kadar maaş alıyorsun" denmez. eğer konuyla alakalı bir muhabbet geçiyorsa sorulur zaten aşağı yukarı maaşlar tahmin edilebilir
En İyi Cevap