Benim gibi olan kadınlar var mı?

38 yaşındayım. Cinselligi yaşadığım tek erkek oldu o da ilkimdi yani. Aşık olmasaydım yaşar mıydım bilmiyorum. Çünkü baya kafa olarak evlendigim adamla ilk anı yaşayıp, yatagında buyuyecegime inanıyordum. Çok buyuk laflar ettim asla ' yapmam dedim yaşadım. Ayrıldık. 32 yaşındaydım bunu yaşadığımda. Sonrasında kendimi kapattım. Narsist kisilik sorunları olan biriydi. Beni kendine bağladı bulutların uzerine çıkardı ve bıraktı. O kadar kotu duyguyu ust uste yaşadım ki.. sonrasında kimseyi hayatıma guvenip alamadım. Hevesim kalmamıştı kırgın yorgundum. Yıllar geçti hicbir erkekle el ele dahi tutuşmadım. Konuştum yazıştım sadece bununla sınirlı kaldı. Bazılarına gore kadınligimi yaşamalıyım , git yat der gibi laflar ogütler veriyorlar. Bazıları ise yatmasaydın korusaydın kendini gibi ahlak bekçiliği peşinde. Zaten yaşama taraftarı degildim ama olabiliyor işre insansın asla desigin şeyi yaşiyorsun... bu sıkışmışlıklar icinde kalan, benzer seyleri yaşayan kadınları dinlemek isterim. Nasıl aştıniz özüne donebildiniz? Ben unutmaya çalışıyorum yaşadıklarımı ama eski ben yok... tekrar birine kalbimi açıp sevebilecek hevesim var mı bilmiyorum.

Benim gibi olan kadınlar var mı?