Başka kadinlarda da böyle bir istegi var mı acaba?

KENDİMİ İFADE ETMEK İÇİN UZUN YAZICAM.
Ben 26-30 yaşımda olayım (aslında 21 yaşındayım) karşımdaki erke k 20-22. Bence bunu 3 şeyden dolayı istiyorum.
1. Genç görünüm daha çok hoşuma gidiyor
2. Genelde erke k geç evlenir kadin ise erken , kadin için bazı şeyler yeniyken erke k için değil. Bu beni sinir ediyo
3. Erkegin olgunlugunun ve gücünün kendinden kaynaklanması hoşuma gidiyor , yaşından değil.
İliskimizin zorak i olmasını isterdim. Ben onun peşinden koşarsam kendimi kötü hiss ederim çünki, başaramam da sanırım.
Her ikimizin bir-birimiz için ilk olmasını isterdim.
Hatta ev li olalım. İliskimizde çenemi , kolumu sıkması , tehditkar davranışları olmasını ne kadar dirensem de gücümün yetmesin.. şöyle diyaloglar olmasını:
İlla bunu mu yapmalıyım? Başka adamlarla samimi olmaman ve Anlaman için seni hayvan gibi mi bece rmeliyim? Kaderine razı gelsen nolurdu? Kabul etseydin? Seninle geçirmek istiyorum tüm ömrümü. Erke gin olarak kabul edeceksin beni. Çocuklarmı doguracaksın , şu goguslerinle besleyevceksin. Sonra yine benim yatagıma geleceksin ( yani çocukları mız olsa bile daha çok bana ait sin) aramızdaki şu saçma yaş olayınım ne anlamı var ( yaşın büyük olsa bile senden daha güçlü, daha akıllıyım , bir erkegim işte)
Böye zora ki davranmasının sebebinin uzun süre istegip elde edememe ve kendi rızamla da teslim olmayacağımı düşünmesinden dolayı yapmasını (yoksa kendi ihtiyaçını gidermek için değil) ya dışarda kadınlara sapık lık yapan , hayvanları inciten birinden bahs etmiyorum. Aslında tüm insanlara yardım etmeği seven biri olmasını , merhametli biri , ağzı bozuk falan da değil. Diğer taraftan hiç bir iyi insanın teca vu edeceğini düşünmüyorum ama bu zora ki durum çok hoşuma gidiyor. Gerçek haytta gözümde böyle bir şey en insafsızca şey ve küçük düşürücü fakat hayal olarak yata ta hoşuma giden biri tarafından olması çok hoşuma gidiyor.
Ondan korkma fikri bana çok tah rik edici geliyor, mesela eli kemer ine gitdiğinde gerilmek.. iliski sırasında pantalonunu çıkarmaması sadece gömleğini çıkarması ( sanki bak karşımda çırılcıplaksın ben ise gerek bile duymuyorum)
Fiziken uzun boylu yapılı aynı zamanda biraz zarif gibi, incecik elleri , uzun boynu , keskin ve zayıf yüzü olan biri. Genelde sakalsız canlandırım beynimde.
Hem fiziken hem de karakter olarak çok güçlü olması, aynı zamanda. da yaşının getirdiği bir şapşal ve masum halleri.
Bu yazdıklarımın wattpad kitaplarıyla bir ilgisi yok o kitapları hakkımda hiç bir şey bilmeden önce de kendimi bildim bileli böyle bir şey var kafamda
Başka kadinlarda da böyle bir istegi var mı acaba?