İş görüsmesini ofiste değilde aksam yemeğine çıkalım otele gidelim senin evine çıkalım yok benim villama gel vs vs iğrenc seyler.
Hepinizin kanini s...
Hepinizin kanini s...
Ohoooo özel sektörde iğrençlikten başka hiçbir şey yok Ben de mesela şirket görüşmelerine gittiğimde almıyorlar hani orada çalışan çevrimi falan soruyorum niye Affedersin O tip olman lazım diyorlar
Gerçekten bak yani bilmiyorum sen oraya gelen kızları bir gör sanki böyle şeyden fırlamış gibiler o kadar ki kokoş Hani ben de düzgünce gidiyorum deneyimim var mesela işe de uygun biriyim Ama yok Adam almıyor almamak için de bana şey dedi bizim kriterlerimiz var Bunu sana söyleyemeyiz saçmalığa bakar mısın
Evet ta kendisi işe alım departmanı
Ve onlar yüzünden çalışamıyorum Ben derdiniz ne gıcık gitmek ne alaka
Gerçektente öyle millet işini biliyor aslinda
Yani ben daha ne diyim ki bir işe yalan girdi mi hayır gelmez zaten ben yalan konusamam
Maalesef böyle nahoş durumlarla karşılaşmak oldukça üzücü ve rahatsız edici 😔. Kimse böyle bir şeye maruz bırakılmamalı. Bu tür olaylar insanların güvenini sarsabiliyor. Eğer bir kişi böyle bir durumla karşılaşıyorsa mutlaka hayır deme ve sınır koyma hakkı var. Bu davranışlar insanların iş arayışı veya profesyonel kariyerlerini kötüye kullanmaya çalışmaktır. Bu yüzden böyle insanlar karşısında asla sessiz kalma ve gerekirse durumu paylaşman veya şikayette bulunman önemli. Herkesin sınırına saygı duyulduğu bir dünyayı hak ediyoruz 🌟.
Cevap
1Cevap
vardır öyle şeyler
Valla bizi direkt eliyorlar knk kapalıyız diye amaç belli
Senin gibileri tenzih ederek artık erkeklerin çoğu öyle maalesef
Var öyle adiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?