Her kadın benim gibi mi?

2 tane çocuğum var biri 1 buçuk yaşında biri 3 aylık herşeyle ben uğraşıyorum evin bütün yükü bende gece saat 3:00 işe gidiyor öğle 12:00 eve geliyor geldiğinde yemek yeyip hemen uyuyor bazen 1 saat sonra beni uyandır ekstra işe gideceğim diyor dışarı çıkalım dediğimde işim var çocukları al çık gez diyor ama 2 çocukla tek başıma nasıl çıkayım elbette yanımda biri olması lazım herşeye ben koşturuyorum o evde hiç bir şey yapmak istemiyor bazen diyorum çocuklara biraz sen bak ben uyuyayım hayır diyor (büyük olan anaokuluna gidiyor öğlene kadar ) o yokken neden uyumuyorsun diyor nasıl uyuyayım evi kim toplayacak yemek kim yapacak ki çoğunlukla yapamıyorum küçük olanı ağlıyor emmek istiyor eşim bana hiç bir şeyde yârdım etmiyor kendisi yardım etmediği gibi annemden de yardım almama izin vermiyor kavgalı oldukları için annene haftada bir kere gitmeme izin veriyor geçen hafta tartıştık bir öfkeyle ben ayrılmak istiyorum dedim ayrıl dedi hadi ordan git ananın evine bende eşyalarını toplayıp annemin eşini aradım gelsin beni alsın diye (babamla annem ayrıldı) çünkü eşim arabayı almama izin vermedi sanki bensiz bir hiçsin dercesine annemin eşini aradım ana açmadı kocam da bana gidersen bir daha geri gelmeyeceksin seni almaya gelmeyeceğim dedi neyse ben vazgeçtim gitmekten pazartesi günü dışarı çıkıyoruz bu pazartesi de her hafta oldugu gibi uyandık ben çocuklarla ilgilenirken kendi telefonda video izliyor çocuklar uyudu saat 11:00 yemek yiyecektim sabah yemediğim için küçüğü uyandı hadi dedi hızlı ye çocuğu al ne var dedim sen alsan 5 dk ben bakmayacağım dedi sabah niye yemedin diye yine tartıştık neyse eşim yine uyudu uyandıktan sonra hazırlanıp çıktık yemek falan yedik akşamına yine tartıştık ben çok değişmişim dedi bana göre ise o degişti neyse tekrardan konu tatlıya bağlandı dün heşrey iyiydi akşam üstü kuryelik yapıyo bende evde salçalı makarna yaptım e yedim haliyle telefonda beni arayıp yedin mi dedi evet dedim hep kendi bogazını düşünüyorsun beni niye beklemedin diye kızdı tamam dedim sen gelince de beraber yeriz dedim neyse geldi o yedi ben biraz yedim üzülmesin diye sabah da iş tişörtlerini yıkayıp astım tişört çıkarttın mı dedi hayır dedim hepsi dışarda asılı kurudu mu dedi bilmiyorum dedim hem hep ben mi tişört çıkartıyorum dedim geçen gün çıkarttın dedi tamam dedim çıkıp alırım ama kendi çıktı ve tişört biraz ıslaktı E bu ıslak dedim evet ıslak dedi niye güneşe asmadın dedi yine biraz kızdı gibi oldu neyse çocukları yine ben uyuttum o da odaya getirdi yanına gitmemi bekledi biliyorum ama bende o enerjiyi o isteği brakmıyor hep tartışacak bir şey buluyor sonra da yapmadığım c.. İ girmediğim için darılıyor sabah aradığımda yine dargın olacak biliyorum ama ona olan bütün sevgimi ilgimi bitiriyor sonra da geçimsiz ben oluyorum ben 21 yaşındayım eşim 30 bende gezmek eğlenmek istiyorum biraz yardım etse her şey düzelecek ama gel de anlat ona karşı duygusal bir çekim hissetmiyorum bir arzu hissetmiyorum onun yaptıkları ya da yapmadıkları yüzünden ve kendisi bir narsist hep beni suçlu görüyor bazen düşünüyorum acaba gerçekten ben mi abartıyorum diye ama hayır tamamen geçimsiz olan o evet istediğim herşeyi alıyor dışardan yemek olsun elbise olsun ama her şey bu değil tartıştığımızda istediğin herşeyi alıyorum diyor daha ne ama anlamıyor ki her şey bu değil bende ilgi istiyorum 2 tatlı sohbet etmek istiyorum ama onu bile başaramıyor

siz ne düşünüyorsunuz

Her kadın benim gibi mi?