+1 yıl💚Kakül
🖤Yüzünüzdeki çizgileri gizlerken, tüm dikkati de gözlerinize almış olacaksınız.
🖤Özellikle sürekli yoğun bir tempo içerisindeyseniz o zaman tek yapmanız gereken saçınızı yıkayıp, kakülünüzü kurutup çıkmak.
💚Katlı Kesim SaçKatlı kesim saçların daha enerjik ve havalı görünmesini sağlar.
🖤Dümdüz kesilmiş katsız bir saç sizi olduğunuzdan da olgun gösterebilir.
🖤Ya da aynaya baktığınızda dolgun yanaklarınız artık canınızı sıkmaya başladıysa katlı kesim bu konuda da hayat kurtarabilir.
💚Lob Model
🖤Lob model saç kesiminin yükselişi aslında geçtiğimiz kış aylarında başladı.
🖤Hollywood dünyasının ünlü isimlerinin bir bir kullandığı bu model, şimdilerde uzun saçtan sıkılan kadınların ilk tercihi.
🖤Yüzünüzü yavaşça çerçeve içine almanızı sağlayan bu model, saç illüzyonu yaratmak için en iyi yollardan.
🖤Üstelik sol ya da sağ profilinizin görüntüsüne göre saç ayrımınızı o tarafta kullanabilir, fotoğraflarda daha iyi çıkabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
moda denilen şeye hep karşıyımdır zaten herkes kendine yakışan şekilde giyinsin saçını başını yaptırsın yoksa bu haliyle moda=sürü psikolojisi
bir de kahkülün yakıştığı bir kız görmüştüm lisedeydim o zamanlar dersaneye giderken arada aynı minübüse binerdik falan bakışları gayet soğuk bir kızdı belki de o yüzden hiç konuşmaya bile kalkmamaşımdır ama hep de merak ettim o bakışların sebebini :)00 Yorumla
abla çok güzel birisin masallah ama ben sarı saçı hiç bir bayanın kullanmasını istemiyorum. hem yıpratıyor yakıyor saçı tiftik tiftik ediyor hemde yapılan araştırmalarda sarı saç tercih eden bayanların asabi sinir li hemen hemen sapsarı sevenlerin ise tam bir psikolojik bozukluk yaşayan insanlar oldu tesbiti yapılmış bu yüzden sarı saç kullanan bayanlardan uzak dururum ben.
12 Yorumla
+1 yılÖncelikle doğal olmalı ve düzenli olarak yıkanıp bakım yağları ile yağlanmalı :)) gelelim kesim şekline eğer kafa ve yüz şekline uygun olarak kesilmediyse ne olursa olsun itici bir görüntü ortaya çıkıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
439Cevap
+1 yılo fotograftaklıer katlı kesım olan saça yapılmış sanırım ama o saçı yıkadığında kuruttugunda o kadar güzel durmuyo arkadaşımda var yapıcaksan çok uzun kestırme perçemı maşa yapnca çok yakışıo ama upuzun düz saça yap güzel duruyo yap derim ben cesaret edemıom yoksa çoktan ypmıştım :D
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYap canım güzel durur :) benim saçım düz zaten düz saçta güzel durur
- +1 yıl
sadece saçının fotosuunu cekıp mesajdan gönderseene
Gizli Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
@_Signorina_ niye inandın ya erkeksin
- +1 yıl
Belki erkektir
+1 yılBence yakışmaz bir ara kestirmiştim bende güzel durdu uzadıkça daha çok hoşuma gitti
10 Yorumla
+1 yılHerkes aynı oldu artık bıktım doğal güzellik arıyorum
Herkes bal rengi veya adı herneyse bu sac tonu
Upuzun cekilen eyeliner
Göbeği açık kıyafet
Ve dudak büzme
Bu kriter 20 yas civarindaki kizlarin %70i kapsıyor o yuzden hic guzel gelmiyorsunuz bana10 Yorumla
+1 yılKahkulle verdiğin pozlar kötü olduğundan direkt insanlar kahkülsüze yöneliyor.
Normalde fotoğraf olarak 1. ve 3. fotodaki halin güzel ama biri kahküllü diğeri kahkülsüz :D İkinci fotoğraf berbat, kahküllü düzgün fotoğrafın olsa daha düzgün yorumlayabiliriz.02 Yorumla- +1 yıl
:P Normal bir foto çekmek 2. resmi çekmekten çok daha kolay :D
Bence yakışmaz ama şöyle genel bir algı var alnı geniş olanlara kahkül gider diyorlar bana yakışıyor önemli olan yüz güzelliği olana çoğu şey yakışıyor uzadı perçem oldu ama kahkül kadar hoş durmuyor.
10 Yorumlanaapsan boş gel sen bunu genç göster asıl o kadar iddalıysan
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-a82e-1eb16254cdfa.jpg00 Yorumla
+1 yılAhaha lise 1de yapmıştım o hatayi :D o zamanlar kendimi güzel görürdüm bir de. Simdi fotolarıma bakıyorum da ben napmısım nasıl böyle insan içine çıkmışım diyorum :D kahkul pismanlıktır-kamu spotu
20 Yorumla
+1 yılYakışanda fena duruyor. Sokakta dolaşan zibidilerdeki gibi olunca olmaz ama. Ben daha çok üst kısım genel olarak uzun kullanıyorum zaten. Temiz ve modern bir hava kattığını düşünüyorum. Yüz sert değilse çocuksu durduğu doğru ama.
00 YorumlaBir kere yaptırmıştım, kendime yakıştığını düşünüyorum. Yüz şeklime uygun bence
10 Yorumla
+1 yılPaspal halin diğer resimlerden daha güzelmiş ;)
Saçınagelince bu şekli güzel ama fazla kabarık kuaförüne ara makasla saçını biraz daha kafaya yapıştırmasını söyle o anlar ;)10 Yorumla
+1 yılbana kahkul yakismiyor sahsen alnim o kadar genis degil. bir percem kestirdim bin pisman oldum zaten. koyu renkler her daim genc gosterir bu da not olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer dalgalı saçsa aşırı iyi bence. Ben perçemi çok beğeniyorum her iki cinsiyette de.
00 YorumlaGecen otobüste siyah küt sacli kahküllü bir kizla kesismistim of Allah im hala unutamıyorum bu kadar mi cekici olabilir bu insan bide siyah sürme rimel falan ama cesaret edipte bisey diyemedim o gundur dua ediyorum birdaha rastlasalil diye :(
00 YorumlaVAlla gösterdiğin fotoğraftaki kadına kellik bile yakışır :D
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kısa saç ve küt bir kesin ince uzun bir yüz hattı süper bir model olur sende bunu kesin yapmalısın kesin 💇♀️💇♀️💇♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bu değişimi görmek istiyorum ve gerçekten ben bu işi biliyorum demek istiyorum saçlarını kestikten sonraki resminin altına ☺️
+1 yılBence böyle daha güzelsin. Doğal ol ve doğal kal.. en alttaki resmin çok güzel. Bence böyle kalmalısin.
10 YorumlaGayet güzel ama eğer değişiklik yapmak istiyorsan saçını lob kesebilir ve rengini birkaç ton açabilirsin
10 YorumlaEski hali daha güzel ve havalıymış şimdiki biraz daha büyük göstermiş ama güzel yine de yakışmış kahküldee alnın geniş yakışır
10 YorumlaBir ton koyultmak lazım. Evet, evet, biraz daha koyultmalısın, ya da boşver bir tonu iki tonu, direkt koyu kestane, emin ol çok diri görünecek.
10 Yorumla
+1 yılBen de beğendim saçın güzel renk konusunda da koyu kahve yapıp uclarina bak rengi attira bilirsin ten renge de gider cok ta doğal durur ama genel olarak güzelsin:)
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, işte dediğim gibi yapabilirsin bir danis kuaforune de. uclara bal rengi atmakta moda bu sene:)
+1 yılGenelde yüz güzelliği olanlara daha çok yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılValla şu fotoğraftakilerden ilki dışında hiç birine yakışmamış. Öyle her erkeğe yakışabilcek bişey değil bence
00 Yorumla
+1 yılPerçemle yakışıklı görünebilen, çekici havası olan erkek her şekilde iyi görünebilir. Bence zorlamayalım. Kadınlarda güzel işte.
00 YorumlaBen de emin olamadım
Sonra kimseye söylemeden gittim kestirdim
kullanması çok zor ama hoşuma gidiyor00 Yorumla
+1 yılKendimi bildim bileli kahkülüm var.
Sadece geçen sene uzatmıştım bu sene dayanamayıp yine kestirdim.
Yakışıyor.00 Yorumlabu kızlar akıl yok :D :D :D kahkül modası diye hepsi kahkül yaptırıyo ve %10 kadarına anca yakısıyo gerisi komedi tipsizlik çirkinlik eğlencelik :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılKahkül bence sende pek hoş durmaz. Kestirdiğin modelde sana yakışmış ama eğer 18-24 arasıysan bence seni yaşça daha olgun göstermiş. Kestirmeden önceki halin daha genç ve tatlı görünüyor bence.
10 YorumlaSonunda karar vermişsiniz saçlarınızı nasıl yaptıracağınıza... Yakışmış yakışmış...
10 Yorumla
+1 yılGüzel olmuş dünyada perçem kestirip pişman olmayacak 3 kişiden birisin heralde :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kestim 🤣🤣
- +1 yıl
:D Başarılı
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılKaşlara bak hay maşallah
Malabadi köprüsü gibi
Gayet güzel12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİncelteyim mi? Ama sıradan oluyor öyle de, herkesin kaşları ince
- +1 yıl
Yok yok
Kadına kalın kaş yakışır
Senin ki tam ölçüsünde
Kahküllü olsa yeter bence ha bir de çilleri varsa tamam
10 Yorumla
+1 yılYakışama yakışıyor. Şekli ve duruşu önemli. Tabi yüz şekline uyması.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum ben. Ama kendi tercihin kullanması da zor olur. Uzasa toplanana kadar rahatsız eder. Habire önüne gekir falan.
00 Yorumla
+1 yılAmannn sağlıklı olsun da.. O çocuktaydı pardon acemilik işte :)
10 Yorumla
+1 yılAynen güzel olmus bu kis gununde t-shirt ile gezip gunesi goren arkadasim ;)
10 Yorumla
+1 yıl4. resmin neresinde perçem var anlamadım =(
Perçem değil de, kahkül güzel duruyor..13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılVar işte sergencim karıştırma orasını =/
Kahkül de iyidir- +1 yıl
Ne kadar ünlüyüm öyle afs
Gizli Soran+1 yılAsdfgh egoist şey
Sadece üçüncü resimdeki perçemler güzel diğerlerini beğenmedim
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHer kuaförün kesimi farklı tabii :) bence de güzel 3. Resimdeki perçemler yaptırmayı düşünüyorum ben de
Gizli Soran+1 yılAynen canım :) sevgilim de beğenir inşallah :)
arada bir değişiklik için güzel oluyor sürekli değil
10 YorumlaHangi ilde ki hangi köy la orası?
Valla olgun duruyorsun ama saçtan çok renginden sanırım?10 YorumlaYakışmış kahkülde kestirmelisin bence ayrıca fotoğrafda ki kadının saç rengi yakışabilir:)
12 Yorumla
+1 yılSon hali iyi şu anda :)
Ve son fotoğrafta ki tarzda uygundur.
cut.12 Yorumla- +1 yıl
Evet, güzel olur.
+1 yılFutbol topla mı oynanır gibi gereksiz ve saçma bir soru olmuş bu.
Damacana zikiyor bizim insanımız. O bahsettiğin hanım ablayı havada karada 255465897 farklı pozisyonda tokatlarlar00 Yorumla
+1 yılKahkül favorimdir... ama fotoğraflarda ikisi de kötü durmuş.
10 YorumlaÇin çan çon hugolera kagawa nagatomo oramakomaburamako
00 YorumlaBiraz daha uzaktan çeksen daha iyi yorum yapabilirdim ama yakışmış gibi
00 Yorumla
+1 yılKakül, katlı kesim ve lob kesimler daha genç gösterir. 😊
00 Yorumlaßir kadını genç gösteren şey saçları değil ruhudur içtenliğidir :)
00 YorumlaDoğal renginde, temiz ve örgülü olması genç gösterir. Modasal akımlara uymak gereksiz ve saçma.
00 YorumlaBir keloglan olarak dunyaya geldigim icin bu konuda hic bir fikrim yok be dostum
00 YorumlaKekolara benzetiyorum erkeklerinde kezbani bu modellermis gibi geliyo 😉
00 YorumlaErkeklerde biraz besleme havası uyandırıyor. Kadında güzel.
00 Yorumla
+1 yılTipine göre değişir ama fotoğraftakilerin hiç birisine yakışmamış
00 YorumlaYüz şeklin uygun sac yapında kestırmlısın bence guzel hava hatar
00 YorumlaDaha önce yaptırmadıysan güzel durur ama alışana kadar baya garip gelecektir.
00 YorumlaHerkese yakismiyor, riskli birsey bu yuzden. Sacin guzel bence.
00 YorumlaValla burda kalbi atmayana yürüyecek insan tanıyorum soruya gelirsek de ben daha çok ufak tefek esmer kız severim kıvırcık saclı falan
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltercihlerr :D
Gizli Soran+1 yılyok senin için dedim zaten dedigin gibi o türler nefes alsın yeter modunda takılıyo hatta artık nefes almasada olur modundalar :d
Gizli Soran+1 yılSenin boyun kaç
Gizli Soran+1 yılgenelde bu boyda olanlar daha kısa ister ama tabi zevk senin. merak ettim sadece 😊
+1 yılSana kahkül yakışmıyor liseli. Bazı kadınlara tanınan şu eşsiz imtiyazı kirletmeyin.
00 YorumlaSeverim :) Bana kimi yakıştırıyo kimi yakıştırmıyo :)
Ben seviyorum ama :)00 YorumlaYakışanda gerçekten çokta güzel duruyor. Hatta hanımefendilik katıyor.
00 Yorumla
+1 yılBende yeni kullanmaya başladım alnım geniş kahkül şart saçlarımı toplayamıyordum...
00 Yorumla- Devamını Gör (588)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat