Kadınlar bana çok sinsi geliyor?

Öncelikle hayatımda hiç sevgilim olmadı zaten çok çekingen bir insanım. Ancak birçok insanın öyle hikayeleri varki kadınlara olan umudum sıfıra indi.

Mesela birden fazla erkekle kucaktan kucağa girip temiz ayakları çekerek hiç ilişkiye gimemiş erkekle evlenip kurtaranlar. Sudan sebeplerle kavga çıkarıp ayrıldıktan sonra karşındaki depresyona soktuktan sonra yeni erkek arkadaşıyla eğlenmeler. Gençlik yıllarında her haltı yiyip belirli yaştan sonra sosyal hayatı az olmuş karoyer kasan erkekle evlenip hayata devam etmeler. Üniversite döneminde kadınlığını kullanıp daha rahat mezun olmak. Erkeklerden daha az bilgi ile kurumsal firmalara rahat girmeler. Erkek arkadaşını sponsor gibi kullanırken diğeriyle kucağa atlamalar.

Bu modern dünyada en dezavantajlı grup maalesef erkekler. Sanki erkek olarak doğdugum için herseyin en kötusunu hakediyorum.

Belkı tüm kızlar böyle değildir hatta erkeklerin de suçu da erkekte bir duyuyorsam kadında on tane duyuyorum.

Kızlar özellikle sizin görüşünüzü merak ediyorum neden böylesiniz değilseniz ne yaşadınız da böyle oldunuz? bazıları erkekleri yerin dibine sokar da sokar, aşağilar gaddarca ama kendisine toz koparmazlar.

Bakın kimseyi kırmak istemem bunlar duyduklarim, tanık olduklarim. Bana sorarsanız hayatımda bir kadın ile saf sevgi ilişkisi isterim. Birbirimize bağlanıp tek parça gibi olmayı isterim.

Kadınlar bana çok sinsi geliyor?