Güncellemeler
3 gü
Göl tarafına gidelim demesi de kafede utanıyor olmasıymış...
Daha hiç Yüzyüze görüşmedik beni göle kenarına götürmeyi teklif etti. Ben de kafede ısrar ettim kabul etti ama görüşmeye son dk sanki bahane gibi bişry söyledi gelmedi. Bugün de yemek yiyorum demiştim bana yok mu demiş ben de çağırdım gelmedin.. Yemek için çağırmadın dedi bende sen çağırsaydın fa gelseydim dedim.. O zaman gel bizim eve kendi ellerimle yemek yapayım sana dedi...
Bu cocugun niyetini anladım zaten bundan bişey beklemiyorum sizin yorumunuz nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Normal bir teklif gelmedi bana öldürüp göle bile atabilir😀
Herşeyi yapabilir kimseye güvenmem
Utangaçlık 🤔 Neyden veya kimden utanacak? Özgüven eksikligi.
Parasi yok🤔 Her bütçeye uygun bir yer illaki vardir, ki çay parasını karsilayamacak biriyle görüşme, üç kuruşu bile olmayan birisinin özgüven eksikliği vardir.
Göl kenarı 🤔 ben birisini göl kenarina götürmek istiyorsam yalniz kalmak istiyorumdur. Masumane değilimdir. Ön yargili olmayip düşünmek istersem göl kenarina götürme sebebim insanlardan gizlemek olabilir. Ya evliyimdir ya da koparmak istemedigim istemeyecegim bir ilişkim vardir seninle de heyecan arayışındayimdir. Tehlikeli. Ki bide eve davet etmiş 😁
Kaç kızım.
Zaten dediklerini kabul etmeyince kendi benden kaçıyor 😂 yok niyetini açıkca gördüm güvenmiyorum görüşmücem
Evet niyetinin hiç iyi olduğunu bende düşünmüyorum 😁
Hislerimi dinlemek daha iyi olucak 😄
Evlenirsen evi köye yaptirir. İse de gitmez utaniyorum der 😂 Sen en iyisi hislerini dinle aynen 😁😁
Ön yargılı yaklaşmak istemem ama isteklerine bakılırsa senle yalnız kalmak istiyor ve pek de masum düşünmüyor gibi. Dışarda görüşmeyi teklif et ve bence evine gitme hem daha ilk buluşmaymış. Güven olmuyor kimseye artık maalesef, temkinli olmakta fayda var.
İmalarda bulundu bende masum düşündüm sonradan dank etti bana da kendi canımı tehlikeye atamam
Seni daha yakından tanımak istiyor aşırı yakından mesafe tanımadan, erkekler öyle aşık olur. Kadınlar gibi uzaktan sevemez, bu sebepten hoşlandığınız erkeklerin sizi sevmedini istiyorsanız göl manzaralı yerler makul fakat emin değilseniz hoslanip hoşlanmadığınizdan sakın gitmeyin derim vesselam.
Bana saygı duyması gerekiyordu bence kendisi bilir
Nezamdannbei görüsüorsunuz?
Parası yoktur ya da Para harcamak istemıyordur.
Bunu bulusunca anlarsın demek istemiyorum.. cok güvenilir gelmedı bana
Görüşmüyoruz instadan konuşuyoruz sadece aybı memleketteyiz ve ilk defa görüşcez ya şu zamana kadar kafeye zor ikna oldu ona da son dk bahane cıkardı gelmedi
boş ver sen onu..
Dünyadaki en büyük yalanlardan birisidir. Dışarıda insan içinde buluşmaya utanıp hep tenha ya da evde buluşmanın tek bir amacı vardır onu da sen anlamışsın zaten
Evet iyi niyetli düşündüm belki parası yok belki utanıyor falan aklıma sonradan dank etti
Dışarıda her bütçeye uygun bir yer var. Ultra lüks bir cafeye değil de çay bahçesine bile gidilebilir yeter ki insan istesin
Evet öyle ya amacı farklı bunun belli ki istediği olmayınca da görüşmüyor
salla geç ya ne uğraşacaksın böyle insanlarla
Aynen öyle valla ya
Göl kenarı mı, direkt ormana çağırsaydın kral ya.
Evine bile çağırdı
evlidir. ilişkisi vardır. toplumda görünmek istemiyordur.
Olabilir
Art niyetli bir arkadaş belli ki uzak durman senin yararına olacak
Uzak duruyorum görüşmğcem kesinlikle
Allahın sevdiği kuluymuşsun , niyetini erkenden göstermiş sana. Bazıları çok geç farkına varıyor.
Çok şükür
Amacı kesinlikle göl kenarına götürüp tenha bir ortamda seninle sevişmek
Ben cok iyi niyetli düşünmüşüm demekki
Bunlar da kendilerini akıllı sanıyorlar eve kız atacak aklınca
Aynısını söyledim bende
Seni kullanmak istiyor fırsatını yakalayıp altına alacak
Bi bokluk var zaten
hadi ordan et bundan sana hayır gelmez tekin birine benzemiyor bu
Bi insan kafede ye utanır ya yalana bak hele
Neden göl kenarı veya ev başka bir yer yok mu illa yanlız kalacağınız yerleri istiyor
Yani cok ısrar ettim bide kafe olsun diye
boş ver ya onun dediğini yapmamışsin sen ona bak gerisi boş
Sevişelim dese daha direk söylemiş olurmuş niye uzatmış ki göl kenarı falan
Öyle dese engellerim biliyor
E demis ama sadece üstü kapalı söylemiş
Valla anlamadım ilk başta ya cok masumum
Ama ayrılma çocuktan seviyor seni
Bana köpek gibi aşıık
Yorumlarını da okuyorum da birbiriyle tutarsiz bir sürü cevap vermişsin. Birinde aylardır sevgili gibi birinde ilk buluşma. Çocuk sana aşık masik değil ben dalga geçiyorum buda ciddiye aliyo 😂 seni gondikleyip bırakacak haberin yok.
Bende dalga geçiyorum sen farkedememişsin 😉
Farkettim ben senin dalga geçtiğini de yorum yazanlara üzüldüm yazık.
Niyet zaten ortada belli demekki bambaşka düşünceleri var insan önce karşısındaki hanımefendiye bir güven izlenimi oluşturur ben seni kullanmak istiyorum diye bas bas bagirmaz. Ama şanslısın daha buluşmadan kendini güzel ispat etmiş.
Evet eve davet etmesinden cok bariz belliydi bende ona oyun oynarım belki
Hiç uğraşma bence kaliteni düşürürsün sakin şu utanma mevzusu kafanı karistirmasin erkek utaniyorsa niye erkek? Yani karı derim o adama 😂
Utanmak güzel bişey ama oturup konuşmaktan insan bu kadar Utanmaz saçma
Hayatım utandığı için cafeye gitmeyelim demiyor ki insan cafede oturmaktan niye utanacak yani
Evet işte bende diyorum destek olurum sana falan niyeti başka oldugu acık belli
merhaba sizin dusunceniz dogru niyeti ni belli etmis tabi insna yuzunu bile gormedigi kisiyi evine cagarmasindan cikan anlam bellidir diye dusunuyorum iyi gunler diliyorum...
Teşekkür ederim yerini önceden gördüm iyi ki
Kafede utaniyor ama evde yemek yapıyor. Yemege bir sey katacakken de utanmayacak gibi.
Heh evet mantığa bak ya anlamıyom kendilerini ne zannediyorlar
Sapik bir zihniyet. İşin üzücü tarafi kosa kosa gidip tecavuze ugrayan kızlarımız var o itlerin elinde...
Kalabalık ortamlar çekinebilir ama göle gitmek çok saçma tenha yerler amacı düşündüğün gibi olabilir
Ya bide evine çağırdı dışarda yemek yiyelim dediğim de de beni geçiştirdi
Bunun iki amacı olabilir bir herkesin düşündüğü yakınlaşmak için 2. de fakir veya pinti olabilir
Evet ikisine de tahammül edemem
Hadi 3 4 buluşma olsa neyse de ilk buluşmaysa amacı hali belli seni kullanacak ondan hadi ordan çek gitsin
Aynen öyle
Niyeti çok belli değil mi? Belini kirar valla. Dikkat et kendine