Selamlar. Size bir askerin beni kandırdığı söylemiştim. Bana boşandığını söylemişti. Üçüncü buluşmadan sonra evli olduğunu söyledi. Görüşmeyi gizli tutalım filan demişti. Hatta buluştuğumuz günün akşamı başka bir araba kendini jandarma personeliyim sizi evinize bırakayım demişti. Bende hayır dedim. Büyük ihtimal arkadaşı. Dün gece yürüyüşe çıkmıştım. Peşimde yine ikinci olan kişi. Çok ikna edici arkadaşlar. Yürürken konuştuk. Hatta ben ismini vererek böyle bir arkadaşınızı tanıyor musunuz dedim. Hayır öyle isimde birini duymadım dedi. Tesadüf olamaz dedim. Bence tesadüf dedi bana. Konuştuk arkadaşlar. Sizce birbirlerini tanıyorlar mı arkadaşlar? İkinci olan kişi bana Maraş lı olduğunu filan söyledi. Depremden kadın cesedi çıkarmış. Bir de onun cenazesini yıkamış. Onu anlatıyor. Gösteriyor bir de. Tam sapık dedim içimden.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayatının hatasını yapmak üzeresin biran önce kurtul onlardan. Baktın olmuyor sikayet edeceğim ikinizi de deyip uzaklaş
Zaten ikisinide engelledim. Birincisi ile buluştuğumuz akşam ikincisi araba ile rast geldi. İkiside asker bunlar tesadüf olamaz. İkisi haberleşiyorlar. İletişimi kestim ikisi ilede.
Ekonomiden korkmuş dışarıda kahveye para vermek istememiş. Cimri diye yorumladım. İşine de gelmiş eve atmak için. Kahve için evde buluşulur mu be
Evet ilk görüştüğüm kişi ikinciyi tanıyor bence.
Tahmin ettiğim gibi olmuş hiç şaşırmadım. Güzel taktik bu işin sonunda sen o şehirde yaşayamaz olacaksın eminim. Sürekli peşinde bir sapık olacaktır
Bence ikisi antlaşmalı gibi. Çünkü ilk görüştüğümün kişiyle eve dönerken ikinci kişi rast geliyor bana jandarma personeliyim diye kart gösterip arabayla evine bırakıyım dedi. Kesin antlaşmalı.
Ulan bunları anlattım sana zaten daha ne sorguluyor bide muhatap oluyorsun
Bence senle çok iyi oynuyorlar erkekler kandirikcidir nokta vuruşlu
Belki evde başka birileri daha var.
Aynn erkekler aslında Müslümanlığı savunan namusu bastıra bastıra şiddetle kafamıza vura vura öğreten erkek toplumu ama nedense eşeğe köpege kediye ve vs bebeğe nedense hep erkekler sapıklık yapıyorlar ama YouTube da kadın çıkmıyor ama bu çok konuşulmuyor aile içinde konu açılır açılmaz hemen kapatılıyor ama mahallede bir kadın bir adamla zina yaptimi o laflar hiç evden eksik olmuyor bu zoruma gidiyor artık yaşlı adamlarada saygım yok küçük kızlara ve hayvanlara yaşına bakmadan sapıklık yapıyor ama yaşlı nine yapmıyor ve yaşlı ninemiz genc erkekten sapıklık gorebiliyor
Bu çoğunlukla böyle kadın bence daha temiz bence erkekler çok tehlikeli çok dikkat et
tamam ederim.
Derhal onlardan uzaklaş. Anlattıklarına göre hiç de iyi niyetli değiller
Bencede. İkinci kişiye birincinin ismini sordum. Yok öyle birini tanımıyorum dedi.
Paslamış seni arkadaşına ben yedim biraz da sen ye demiştir awk erkekler klasik şaşmaz
Bencede paslamış. Çünkü onunla yani ilkinkiyle görüştüğümüz günün akşamı ikincisi karşıma çıktı. Jandarma personeliyim dedi. Evine bırakıyım seni diyor. Tesadüf olamaz hiçbir şey.
E heralde olm hangi ilde gerçekleşti bu olay
Kahve içecek yer mi kalmadı, evde içmek nedir. Niyeti kötü, iyi olamaz. 😃
Tabikide.
Böyleleriyle ne işin var ya... uzaklaş kaç git direkt
Dışarıda kahve içme yasağı getirildi, ondan evine çağırıyor.
Falına bakarken seni götürmek
Sen Erzurum'da mısın ya da Erzurumlu muydun Öyle birisiyle konuştuğumu hatırlıyor gibiyim ama
Gitme turnam vuracaklar kanadını kıracaklar
Zaten ikisinide engelledim. Birincisi ile buluştuğumuz akşam ikincisi araba ile rast geldi. İkiside asker bunlar tesadüf olamaz. İkisi haberleşiyorlar. İletişimi kestim ikisi ilede.
Uzak dur hiç normale benzemiyor
Tabikide hiç normal değil. Birincisi ile buluştuktan sonra eve gelirken ikinci karşıma çıktı. İkisininde asker olması. Gerçekten anormal
Bunlar sana kafayı takmış
Evet kafayı bana takmışlar. Birincisi ile görüştüğümüzün akşamı ikincisi araba ile çıktı karşıma. Eve bırakıyım diyor. Dün gece de ikincisi beni evine kahve içmeye çağırıyor.
Hayatına yazık etme üzeresin
Tabikide gitmedim. Bana ilk kişiyi tanımadığını söyledi. İkisinin de asker oluşu hepsi şüphe.
Umarım tuzağa düşmezsin
Yok düşmem.
S ile başlayan bir fiili gerçekleştirmek 🤣
Bencede. İkinci kişiye birincinin ismini sordum. Yok öyle birini tanımıyorum dedi.
Çekiyorsun böylelerini demek ki
Demek ki.
O sapıktan uzak durun
Kroluk baska bisey degil
Kahveyi elleriyle içirmek 😀
Ortamı sıcak tutup sevişmek istiyor senle
Asker jandarma uzak dur bunlardan kesinlikle
Taniyo aralarında paslasip duruyo srfsizler onlar için kadınlar skor tahtası
Bencede
Bence seninle oyun oynuyolar ikisiyle de görüşme
İkisinide engelledim. Hatta ikincisine sordum. Birincisinin ismini söyledim. Öyle birinin ismini bile duymadım dedi bana.
Kanka sıraya girmişler
Sekstir bence gitme.
Bencede. Evde başka kişilerde vardır belki.
Cinsellik
sevişmek
Pompa olucak gidersen
kahve içmektir :D
Zaman kötü Dikkat et kendine
Fal bakmaktır baktırmaktır
Pompalı ak son turda
Çok belli yani gitme
Yok gitmem.
Çok bariz gitme
Tabikide gitmedim. Bana ilk kişiyi tanımadığını söyledi. İkisinin de asker oluşu.
Asker zaten belli amaç uzak dur ya şunlardan boş ver
Evet tesadüf değildi ikinci ile karşılaşmamız.
Boş ver dostum alayına yol ver olmaz ondan
Niyeti belli...
Sakın gitme derim
Bunların ikisi anlaşmalı bence.
Anlaşmalılar evet
Uyanık ol asla güvenme ikna etmeye çalışacaklar ama güvenme
Haberlerde neler görüyoruz değil mi kandırmasınlar seni buna izin verme üstüne üstlük bir de oyun oynuyorlar
Takıntılı olurlar başına iş gelir lütfen dikkat et kendine
Evet dikkat ediyorum kendime.
Kahve içmek😂