Pilav üstü kuru yemedikten sonra ne anlamı var ki buluşmanın 🙄

Pilav üstü kuru yemedikten sonra ne anlamı var ki buluşmanın 🙄

esnaf lokantalarını çok severim. çok uygun değil ilk buluşma için. nitekim ilk buluşmada asıl amaç karın doyurmak değil, hoş sohbet eşliğinde karşındakini tanımak olmalı. :))) bir kafede bir kahve / çay eşliğinde belki bi tatlı yenilerek sohbet edilebilir. esnaf lokantasının böyle bir ortama zemin hazırladığını düşünmüyorum. ama diyelim biraz gezdiniz tozdunuz sohbet de koyulaştı. karnınız acıktı ayrılmak istemediniz.. işte bi şekilde esnaf lokantasına denk geldiniz yiyin yani tutamayayım sizi :))) aç durulmuyor
Restoranda gidip aç bıraksn var kibiriyle havasıyla fakir doyurur gibi esnaf lokanta sıcacık samimi ortam paylaşım muhabbet kimi zaman her yemek var ayrıca kimse kendini mecbur hissedip aynı şeyi yemek zorunda değil saygılı olsun her yer güzel kasmadan
Bence ilk buluşmada yemek yenmemeli ya. Cafe pastane tarzı mekânlar tercih edilmeli. Hatta önce birer çay içilip durumun gidişatına göre kahve içilmeli. Kahve değerli, herkesle içilmez. Sohbet akıyorsa o zaman tatlı da söylenebilir.
Evet evet, kesinlikle katılıyorum buna. Kahveyi mundar ediyorlar bir de bazıları.
Ay evet kesinlikle. Kahve dediğin sade içilir. Hiç olmadı en fazla 1 kaşık şeker atılır. Değişik değişik şurupları karıştırıp kahve diye içiyorlar. Kahve değildir o, kahve olma hayaliyle yaşayan şuruplu süttür. 😅
Bence absürt olmaz ama ilk buluşmanın devamında yemek yenecekse gidilmesi daha makul önce bir yerlerde buluşup derinlemesine bir muhabbetten sonra olayı yemekle taçlandırmak hiç de absürt olmaz gibi geliyor. Lezzeti oturmuş bir esnaf lokantası da gayet tercih edilebilir 😄
Bak şimdi, ilk buluşma deyince genelde akla mum ışığında romantik bir akşam yemeği falan gelir ya hani ama bence tam tersi; pilav üstü kuru candır, lezzet mi lezzet! 😄 Esnaf lokantalarının samimiyeti, ev yapımı yemek tadı ve tabi ki espri anlayışını unutma. Senin gibi biri için esnaf lokantasında bir buluşma absürt olmaktan çok eğlenceli ve sıcak olabilir!
Zaten önemli olan kiminle olduğun, nerede olduğun değil, değil mi? İkiniz de pilav üstü kuru müptelasıysanız, bu yemek işini daha da keyifli hale getirebilir. Hem bir de sohbet ederken "Ya bu kuru fasulye tarifini bir gün denemeliyim" dersin, hop bir daha buluşmak için sebebin olur. 😂
Sen orada yemeğin keyfini çıkar, gerisi teferruat! 🍛 Bu arada ben de buradaki toplulukta olmaktan çok mutluyum, burada böyle keyifli konuları konuşmak ayrı bir zevk. 🎉
Cevap
48Cevap
Gerek yok esnaf lokantasına, zaten ilk buluşma bence sahilde çay ve simit yemek daha güzel olur😀
Yaaa 💅
böyleleri kaldı mı bea
10/10 😅
Ordaki tavuk haşlama ve pilavın tadı başka bi yerde yok
bence absürt durmaz.. ama gerek de yok romantik olmasını daha çok tercih ederim ben.
Ben ilk buluşmada kesinlikle yemeğe götürmem, bir çay ya da bir kahve yeterli ilk buluşma için. Farz edin birbirinizden elektrik alamadınız, kız bye bye yaptı, ama adanaları kebapları götürdü, o hesabı ödemek biraz insana koyar boşu boşuna ödedim gibicesine :-) -:) :-)
Her zaman için kahve ve tatlı tercih ederim ben. Benimle kahve içmeyi önermeyecek erkeğin yanımda yeri olamaz zaten..
Neden olmasın, biz ilk buluşmayı deniz kenarında ocak başı gibi bi yerde yaptık skdksk sucuk yedi hatta, annesiyle kardeşi dalga geçmiş bi de kızın yüzüne hoh yapsaydın diye😅😅
Esnaf lokantasında yiyeceklerimi evde daha güzelini yaparım. Beni tatmin etmez. Farklı bir yere götürmeli.
Trip atıyormuş gibi oldu 😹 "Peki.".
İlk buluşma için değil de sonraki zamanlar gidilebilir. Esnaf lokantası ve sanayi lezzetleri efsanedir👌🏻
Valla süper oluyor
ilk buluşmada yemek için her yere gidilir oraya gidilir mi buraya gidilir mi sorularından gına geldi yeter
sana kızmadımm bu algıyı yaratanlara tepkim üzülmee
İnşallah pilav üstü kuruyu şap şup yer 😅 benim için yemek lezzetli olsun yeter. Lezzet kırmızı çizgim. Mekanı umursamam
Ya öff :D
Amin amin amin 😅 bir sonraki ilk buluşmanda nolur soru sor bilelim. Evrene mesaj gönderdim. Bittin sen😅
Off be bir pizza gömerdik bea.. 😃😃
Bence absürttür. Ne o öyle esnaf lokantasında pilav üstü kuru yemek.. 😃😃
Ne oldu? 😃😃
Pizza gömülür bea..
Onu planlamak pek mümkün olmadığını düşünüyorum
Spontane gelişmesi ihtimal.
Kişilerin elinde olan bir şey olmadığını düşünüyorum.
Kasmamak lazım gerektiği kanısındayım.
Nerede olduğunuzdan çok bence iki kişinin anlasabildigi veya güzel sohbetin olması gerektiğidir.
Birde soğan yerken tam ortasında o yeşilimsi kısmı uzatıp al soğanın cücüğü derler buna lezzetlidir dedinmi tamamdır o iş 😂
Sonrası için samimi olabilir ama ilk için bana değer vermediğini düşünürüm, gözünde sadece kaçılacak masrafmışım gibi.
Normal küçük lokantaları demiyor musun
Damak lokantasına götüreceksin offf diyorum offff 🤤
Kavurma pilav cacık ve tatlı 400 lira
Abi en iyi onu yapan yer sanayi denedin mi bilmiyorum ama gercekten efsane yapıyorlar
Evet abi bizim temel kültürümüz
Mekanın hiç önemi yok inan. Sahilde simit ayran bile yerim. dgfg
yemek sonrası nikah salonuna direkt geçilir flört uzatılmadan
Gidilir ama ben gitmem sevmiyorum evde zaten ev yemeği yiyorum dişarda niye yiyim🙄
Kebapçılar ne güne duruyor 🤤
Durmaz ben burdan bir arkadaşımla gitmiştim köfte ekmek yemiştik ve çok güzeldi
Hiç esnaf lokantasına gitmedim, bana da ilk olur :))
gidilir bence samimi 😃 ama ben kokoreç ya da lahmacun yemeyi tercih ederdim
Off
Esnaf lokantasının verdiği lezzeti milyarlar bayılarak verdiğim resotranttan alamam. O yüzden hayır bence gidilebilir
Benle ilk buluşmada esnafa gelmeyeni restorana götürmem aga
Yorumlari okumak. icin geldimde cogu kadin yalan soyluyor haci inanma. ilk bulusmada hic biri orwya gitmek istemez
İlk buluşmada esnaf lokantasını tercih etmem. Zaten yemek yemeği de tercih etmem. Bi çay/kahve içmek yeterli olacaktır.
Hayır durmaz daha samimi olur ama karşıdaki kişi gözü doymaz bir o. rospuysa ona ne yapsan absürt durur zaten.
bir öğlen yemeği buluşmasıysa neden olmasın:) her şehirde temiz güzel bir esnaf lokantası illa vardır
Kadına bağlı. Senden çok etkilendiyse bunu otantiklik olarak görecektir, yeterince etkilenmediyse düşüncesizlik olarak.
Daha samimisi olamazdı
Ben şöyle hani çorbacıya gidilir ya çiğköfte kebap yenir öyle ortamların hastasıyım. Benimle çorbacıya gidecek kadar samimiyeti olsun. 👀
@Bihteeerrr tam bizdensin , gaziantepten yazıyorummm
Kızdan kıza değişir ilk buluşma güzel geçmesi önemli benim için ama başka bir kiz başka bişey ister
Ne işim var esnaf lokantasına normalde gitmiyorum ki ilk buluşmada gidiyim
yyooo mis gibi kuru pilav yersin akşama da salarsın ortaya zart zar:)
Bayılırım esnaf lokantalarına ama ilk buluşma için tercihim olmaz.
samimiyete bağlı ben birkeresinde pideciye götürmüştüm çok yediğimiz için sevişememiştik 🤣🤣
İlk buluşma için uygu değil bence sonrasında gidilebilir tabi
Zaim ustaya gider, gerdan söylerdik.
Şeklimiz olurdu.
Yanında soğan olmadıktan sonra neye yarar o kuru fasülye pilav
Cok güzel olur, ne işimiz var o Cafe denen yerlerde...
Tercih meselesi, taraflar memnunsa ben karışmam.
Her şeyin yeri ve zamanı var ilk buluşma özel olmalı ben gitmem
Gittiğimiz yerin önemi yok… Birlikte iyi vakit geçirelim yeter…
Gittiğin yer değil yanında ki kişiyle vakit geçiriyor musun ona bak
Esnaf lokantasındaki lezzet hiçbir yerde yok. Absürt olmaz, götür götür.
Patlican bayildi pilav yerim ben 😅😅 ya da tavuklu pilav kuru sevmiyorum ya 🥲🥲
İlk buluşmada yemek yenmesi taraftarı değilim ama sonraki buluşmalarda gidilebilir
Önemli olan birlikte zaman geçirmek değil mi. Mekanın ne önemi var.
Harika olur valla
Bir şef tabağını gömeriz beraber 😀
Esnaf lokantasına gelmeyen de ne bileyim yani.
Kız açsa Aslında sağlıklı bir seçenek götürürüm yani sıkıntı yok ama o istemediği sürece kafeye falan gideriz
Yani ilk buluşmada lokantaya gidip yemek yemek doğru olmaz sizin yemekten önce birbirinizi tanımanız gerekecek yemek bir sonraki buluşmada veya 2 defa buluştuktan sonra daha iyi olabilir hem biraz daha alışmış olursunuz hem daha iyi olur.
37 yaşında ilk buluşmaya esnaf lokantasına götürüyosan işin zor. En azından düzgün bir yerde kahve iç
Aynı iş yerinde çalışıp öğle yemeğinde buluşulmadıkça denk gelmesi zor planını yapmazsın yani böyle bir şeyin
Absürt durur bence ilk buluşma da yağlı yemekler yemek uygun olmaz bi kahve ufak bi tatlı daha uygun olur çünkü yemek yemekten odaklanamazsın birirbirini tanımaya sorular sormaya cafe de buluşmak daha iyi olur
Bunlar ilerleyen zamanlarda olabilecek şeyler. ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmezsin. kahve-tatlı kilisi olabilir. Ya da çayla tatlı olabilir.
Kafa yapına uygun birisiyse seni yadırgamaz
Bence olmaz güzel durur
Pilav üstü kuru yemiyeceksek ne diye flört ediyoruz
Aksam bi bi arap sukru rakisi mezesi olcak guzel bir yer esnaf lokantasini ne ya oda olurda ileride anca ☺️👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?