İlk buluşmada esnaf lokantasına götürenden olur mu?
şaka gibi ya gitti lahmacun aldı ayıp olmasın diye yedim ama ilk ve son buluşmam oldu
Gayet olur
Hayır tabi ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada esnaf lokantasına götürenden olur mu?
şaka gibi ya gitti lahmacun aldı ayıp olmasın diye yedim ama ilk ve son buluşmam oldu
Belki elinde olanı paylaşıyordur seninle, belki elindeki o kadardır, bazı kişiler elinde olmasına rağmen esirgiyor her şeyi. Elindekini benimle paylaşması benim hoşuma giderdi, ayrıca esnaf lokantalarını daha çok seviyorum, daha samimi bir havası var ve fiyatı da çok uygun oluyor, üstelik insanın karnı da doyuyor yani verdiğin paraya değiyor, o kadar para harcayıp doymadan kalkmak da akıllılık değil. Sırf göz boyamak için maaşının yarısını mı harcamalı, belki elindeki o kadar ve elindekini paylaşıyor seninle
Olmaz bacım olmaz, olamaz. Esnaf lokantasınada gider yer içeriz zamanı gelince ama ilk buluşmalarda olmaz. Özensizlik sadece. Gelişigüzel davranış önem, değer vermediğini düşünürüm. Fakir edebiyatı yaparsınız ama söyliyim esnaf lokantasıda ucuz felan değil 😂
bence test ediyor kendisi de orayı sevmez ama bu test çok yaygın 😁😅
Her haltı geçtim, herif beni test ediyor? 🤔🤔 Bunu yapmaktan utanmayan bir omurgasızsa ben onun yerine utanır o çoh güzel yerin dibine sokup postalarım 😂 Bende yerin dibine sokarak test ediyorum bakalım ne kadar dayanıyor 🤔🤔😂😂😂😂🤣
tabiiki test edecek? neden omurgasız olsun hayatı değersiz mi? hayatına alacağı insanı iyi seçecek tabiki.
@MehmetAliAltun İnsan gibi iletişim kurup sorarak öğrenmek yerine dümen başına geçiyorsa o adama adam demem ben zerre de güvenmem. İnsan olan karşısındakine de saygı duyarak yaklaşır, oyunlarla değil.
Benim yorumum sizi niye rahatsız ediyor beyler? Kendi fikrinizi kendi görüşünüzde belirtin benim yorumumda değil. Ben yediğimi içtiğimi öderim üstün zekalı arkadaşım kimsenin beni düşünmesine lüzum yok. Hadi şimdi çekilin kendi köyünüze.
@tortitotilla sorarak öğrenemezsin herşeyi. "üstün zekalı arkadaşım". kimse ben paraya tapıyorum seni kullanıyorum demez. yorumunun bizi rahatsız ettiğini kim söyledi. sadece gülüp geçiyoruz yazık kafana.😅😃 senin kafana göre katile katil misin diye soralım. hayır derse tamam değilmiş diyelim 😃😃 şimdi defol git daha fazla kendini rezil etme
Test falan nedir ya. Çocucuk oyuncağı mı aşk ya. Şimdiki gençleri cidden anlamıyorum
Benim yorumumdan beni kovan üstün zekalı insan örneği😂😂 tebriksss 😂 kendi rezil etme derken rezil olman 😂🤣🤣🤣 bak şey dicem acıyan yerlere buz bas iyi gelir çekilebilirsin yorumumdan 😂
Sen bu kafayla evde kalırsın kızım :D
Böyle süzme katıksız malla bir hayat süreceğime yalnız kalırım. 😂
Ne poh yersen ye bana ne? senin yaptığın ve yapacaklarından? Beni alaka ettiğini falan mı sanıyorsun? Kendine anlam yükleyip nik değişip gelmiş işsiz yaaa 😂😂🤣🤣 Size bir kadın yüzünüze baksa kuçu kuçu olursunuz denermiş bi sektir yaa 😂😂🤣
Tipe bak ya sonra gelde dalga geçip ezme bunları 😂 git o profilindeki çimlerde otla tam yerini bulumşsun ot kafa 😂
Vallahi bilin herkes bu pahalılıkta bütçesine göre bir yerde yer içer.. sonuçta seni bir yere götürdü bir şeyler yedin içtin, birlikte güzel zaman geçirdiniz hesabı o ödediyse yani fazla büyütme.. senin için değişiklik oldu hem.
Bence bir daha ki sefere gideceğiniz yeri siz seçin. Hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Ben ilk buluşma da götürmem ama o kadar da büyütülecek bir durum da değil. Hatta esnaf lokantasını beğenmeyen kızla olmaz. Belki parası oraya yetiyordu. Yarın bir gün iflas etse adam, böyle kızlar yanında olmak yerine valizini alır gider.
Cevap
46Cevap
olurda sizi memnun etmek zor be
😁😁
Karşı tarafın huyuna gidin o zaman zor olmaz
Asıl erkekleri memnun etmek zor gibi 😑
Siz genel konuşunca bende aynısını yaptım sadece 😄 yoksa tanımadığım insan hakkında yorum yapmak ne haddime
İyi o zaman sorun yok
@Alpagu16 bütün kadınları memnun etmenize gerek yok sevdiğiniz kadınları memnun edin yeterli 👍
@Alpagu16 o sizin düşünceniz yaşadığınız kötü tecrübeler her kadını aynı yapmaz
Hayır tabi ki
Yaa neden olmasın ki esnaf lokantası daha samimi ve huzurlu bir ortamdır ben şahsen giderdim ve çokta mutlu olurdum birde az pilav üstü kuru çekk diye bağırdınmı tamam dır 😂on numara olur önemli olan nereye gittiğimiz ne yediğimiz değil ki önemli olan birlikte vakit geçirebilmek o anı yasayabilmektir diye düşünüyorum @Danışabilirsin sen ne düşünüyorsun bu konuda senin de görüşünü almak isteriz
:) Yemin ederim etiketini gördüm soruyu anladım dedimki iki gözümün çiçeği @r_engarenkyollar kesin kurufasulye istemiş :)
Pilav olmazsa olmaz zaten. Yanınada oldu olacak kuru bir soğan onuda bi yumruk darbesi ohhh mis. Huzurumuz var kuru soğan bile bal..
@Danışabilirsin aynen öyle yanınada bir ayran söyleriz kuru kuru hotmrz şimdi ohhh Midas daha ne olsun
Ohhh balll.
@Danışabilirsin 😂😂 ya kelimeleri hep yanlış yazmışım 🤣 ya bu klavye varya insanı rezil ediyor hee 🤣
Sen yanlış yazmadın ki. Senin klavyen benim dilimden yazıyor. Bir nevi şifreli.
@Danışabilirsin 🤣🤣🤣 bu bana teselli ikramiyesi gibi oldu 🤣
Bence olur mis gibi paranı gidip hamburger menüsüne vereceğine esnaf lokantasında güzel bir kebap veya lahmacun ye daha iyi
Böyle küçük şeylerle hassas insanları yargılıyorsunuz. Sonra sizi ilk buluşmada lüks yerlere götüren züppe tiplere aşık olup kaderinize lanet ediyorsunuz. Şu şekilcilikten kurtulun artık. İnsanları sadece karakteri ile yargılamayı öğrenin.
Bunun mütevazi olmak ile alakası yok net özensiz, vizyonsuz. Ben istemezdim. İlişkinin ilerleyen aylarında olabilir. Ama ilk buluşmada olmaz. Samimiyet değil bu yani. Ayrıca test ediyor diyenlerde var, yahu kim ki? nereden bu özgüven? Ülkenin sayılı zenginlerinden değilse neyi test edicek benimle param için mi beraber yoksa sevdiği için mi vs saçma işler yani.
Siz niye böyle yapıyorsunuz ya? Sonra bu manyak karşı cins hepimizi aynı kefeye koyup tartıyor😂😂 Ne var esnaf lokantasında dostum? Sanki en elit restaurantlar da yemeğe çıkartılarak büyütüldünüz?🙃
Cevabın alnı olsa da öpsem... Nusr-etle büyüdüler sanki... veya otel teraslarındaki lüks restoranlarda...
Aferin kız
Göm bu zilliyi
Vur girbaci 🤪
Ayıp olmasın diye lahmacun mu yedin. Lahmacun ayıp olmasın diye yenen bir şey mi? Aynı şeyi baban ısmarlasa havalara uçarsın belki de. Yapmacık olmayın bu kadar ya. Adam ucuz yırtmış
Asıl kasıntı tipler gibi şaşalı lokantalara götürenden olmaz, götürse herhalde "gel seninle bir lahmacun, çiğköfte"gömelim derdim. Bana daha cana yakın geliyor esnaf lokantalarına gitmek.
ya da romantizm sevmiyorum bilmiyorum. d
Olur bence ya çok büyütme. Artık erkekler bilerek yapıyor bunları.. Bakalım gerçekten benimle olmak mı istiyor yoksa prestij peşinde mi diye. Sosyal deneyi bile var 😂
Bütçeye göre değişir ama ilk etapta ucuz bile olsa güzel bir mekanı olan yer daha şık bir hareket olur. Sonra birlikte kavurma pilav gireriz dert değil
Sevdiğim biriyse gerçekten herşeye razı olurum buraya götürdü yok esnaf lokantasında yedik yemek beni etkilemez sonuçta bende lüks restorantlarda yemek yemiyorum ama bence hoş ve güzel bir yer olabilirdi ilk buluşma için ama heyecan dan nereye götüreceğini bilememiş te olabilir
ben elit bir ortama götürürdüm fakat esnaf lokantasına götürenlere hayranım doğrusu. değer bilmeyen kızlardan kendilerini direkt kurtarıyorlar 🙂
Sanki şanzelize de doğdun büyüdün ya, Türkiye’de yaşıyon bacım kendine gel 😅
Neden olmasın ki, yemekleri çok lezzetli oluyor esnaf lokantalarının.
Lokantacı olarak üstüme alınabilir miyim 😊
Teşekkür ederim 😊 Ben de arkdasıma ilk buluşmada ciğer köfte ve çorba yemek falan getiririm 😅
Çorba olarak işkembeye ne dersiniz Işıl hanım sever misiniz?🙃
Hay hay neden olmasın içinde bol tavuk parçaçığı da olsun mu 😊
Konuşalım ; bir ara halledelim bunu fazla ertelemeyelim çorbayı soğutmayalım 😊
Bu durum, aslanı leş yemeye zorlamak gibi olmuş. Kesinlikle olmaz. Sil onu hayatından... Senin dengin değil.
Herkes en iyisini ister. Ancak imkanlar dahilinde her şey. Önemli olan başbaşa iken huzurlumusunuz ona bakın.
Sana lahmacun ısmarlıyan da hata... Bölelerine bok yaraşır bk. Bizim türk erkeklerin de hata. iyilik yapıyorlar yüz veriyorlar... Götür alafranga tuvalete otursun dursun... Ne lokantaya götürürsün bölelerini.
Olur elbette. Esnaf lokantasına götüren erkek alfadır, ne güzel mütevazı bir ortam. Şatafatlı yerleri sevmem ben.
Bi çay kahve içilir benim bildiğim ilk buluşmada yemek girişimleri çok saçma esnaf lokantası daha bir saçma.
Çocuğun verilmiş sadakası varmış valla. Kimbilir senin aklından nereye gitmek geldi nusr-et neyse si*tir-et?
İlk buluşmada çay ya da kahve içmek yeterli ve herkes yediğini içtiğini ödemeli arada samimiyet yokken kimse kimsenin hesabını dememeli
Esnaf lokantaları yemekleri en güzel yapan yerlerdir.
Sen hangi kafada yazdın bilmiyorum ama böyle bi soru sorduysan senden olmaz
Kıza bak laaa sanırsın ki zilli Sabancinin torunu haspam
Lahmacunu yiyerek adama neden umut verdin peki
Bence ayrıldığınız iyi olmuş mümkünse bir daha buluşmayın yazık bir de zaman harcamış sana
Bunu mekanla kıyaslama insansa her yer de her türlü olur
Olur tabi bugün esnaf lokantası yarın steakhouselar
Bu insanların beklentileri ile dogru orantılı, benim için mumkunati yok olmaz...
olur.. öyle esnaf lokantaları varki tadına hiç bir yerde rastlayamyacağın yemek verirler.. tiki olup kasmaya gerek yok.
Olmaz lüx olsun diye de değil bu söylemin özensizliktir bu hep böyle devam eder manzara gören bi çay bahçesinde kahve içmek bile daha makuldur ilk buluşma için yemek fazladır herşeyin ölçüsü var
Gayet de olur ben sevdiģimle soğan ekmek yerim çadırda yaşarım o beni sevmeyi bırakmadıģı sürece ben onu sebepsiz severim. Bir papatya bile almadım ona raģmen sevdim ama sevilmedim ben😔
be kamyoncu lokantasına götürürdüm, orada ne lezzetler var inanamazsın
En taze çay ve en iyi kurufasulye pilav kamyoncu konağında olur. Bir de dana kavurma...
@Banker_Bilo kesinlikle katılıyorum
Sanayi sitesi deki daha güzel esnaf lokantası
Olur neden olmasın illa ki lüks bir mekana götürecek diye bir kaide yok. Ne güzel lahmacun yemişsiniz işte
Şimdi empati yapmak gerekirse ben kesinlikle hiç memnun olmazdım, insan biraz özenir yani özellikle ilk buluşmada
Sen git kendine seni şatafatlı göz kamaştıran yerlere götürücek birini bul bir zaman sonrada senin sırtından oralara gitmeye başlasın 😅
Neden olmasın, siz İngiltere kraliyet ailesinden mı geliyorsunuz?
yani daha böyle özenli bir şey olsa daha iyi olur ben erkek olsam öyle yapardım
İlk buluşmada yemek yemeği kabul edenden olmaz asıl. İlk buluşmada kahve çay en fazla
Esnaf esnafa takılmıyorsan çok anlamsız bi olay. Tiskindim.
Olur niye olmasın iskembesi güzeldir
nereye götürseydi?
kafeye
Zuahhahah troll falandır ya inşallah 😅
değil
iyi hoş biri ama esnaf lokantasına götürmesi olmadı
Neden lüks yerlere bu kadar önem veriyorsunuz ki
Olur ama ilerisi için laf vermiş olursun
Yok yaa olmaz o iş
Olabilir niye olmasın
Parası yok diye adam kötü mü oldu
Esnaf lokantaları her zaman, her yerde ucuz mekanlar değil. On numara yemek yapıp büyük porsiyonlar sunan esnaf lokantaları fiyatta da alçakgönüllü olmazlar.
Nereye götürmesini bekliyordun başka?
Olur tabi adam sicakkanli demekki 😂
Tabi ki olur neden olmasın ki
neden olmasın, esnaf kazansın
Olur niye olmasın kız
Iyy... p*s fakirler 🤢
Olmaz saçmalama
Hayır tabi ki
Ilk bulusmada yemek yenmemeli sadece kahve veya çay bence yani
Hayır tabiki
Olmamış 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?