Erkekler, Doğru bir seçim olur muyum?

Yakında bir görüşmem olucak. Evlilik için ilk adım, kendimi anlattığım ve adamı dinlediğim bir görüşme. Fakat sonuçu istememeyle de bitebilir tek korkum şu, ben iyi bir tercih olur muyum? Erkekleri tam tanımıyorum ama erkekler erkekleri daha iyi tanır o yüzden soruyorum. Boyum kısa kilom var dış görünüş olarak daha çok insanlar tatlı buluyor güzel değilim ama sanırım kilodan ötürü bir tatlılık olduğunu söylüyorlar. O konuda da pek katılmıyorum ama insanların dediği bu. Kapalı biriyim namaz kılıyorum ve gerçekten sadık olduğumu düşünüyorum daha önce bi erkek geçmişim olmadı ama evlilik denen şey bir söz ve o söz dünyada hic bozulmaması gereken bir kilit gibi bunun bilincinde olarak bu karara girdim. Yerine göre kıskanç biriyim daha çok eğer ben yapmıyorsam o da yapmamalı dedigim için kiskanmaktan çok sinirlenirim. Pasif agresif bir tavrım var. Bir işim yok evden yazılım yapıyorum kendi halimde o kadar. Sizce adam ne der? kisiligini bilmiyoruz elbet bu cinsiyetle alakali degildir ama erkek olarak düşünün

Erkekler, Doğru bir seçim olur muyum?