+1 yılBana da lazım gelin versiyonundan.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
büyüyünce olur evladım
11 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum
+1 yılEvde kalacsksin
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum
+1 yılDüzgün insanlara değer vermiyorsunuz
013 Yorumla
Soran+1 yılYok ben veriyorum vallahi verdim de neden gittiğini inan ben de bilmiyorum ortada bir sebep yok gidiyorum dedi gitti sebep yok dedi ki benimle 7/24 ile ilgilenmeni istiyorum dedi ilgilendim gitti işte şunları yapma dedi yapmadım yine de gitti çok saçma ya tuhaf insanlar hep beni buluyor zaten anlamadım gitti aman boş ver hayat Can sıkılacak kadar uzun bir şey değil 2 günlük hayatımızda da Can sıkarak ne yapacağız boş ver gitsin eğlen dur 😂
- +1 yıl
Yaş 18 mi?
Soran+1 yılEvet 18 yaşındayım zaten ben ilerisi için sordum bu soruyu şu an evlilik düşünmüyorum okuyorum çünkü zaten sormamın sebebi engelli olduğum için hani engel i bir insanla çıkmak ne bileyim zor olabilir bazı erkekler için mesela önceki ilişkimde arkadaşlara diyordu istersen sana sağlam bir kız arkadaş bulabilirim falan diyorlardı zoruma gidiyordu ama yapacak bir şey yok zaten bitti
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılSağ olun çok teşekkürler
- +1 yıl
Doğuştan mı sonradan mi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAslında çok büyük bir engelim yok yürüyebiliyorum falan yani çok belli olmuyor da işte geldi onları anlat
- +1 yıl
Kısmen aynı kaderi paylaşıyoruz
Soran+1 yılSen de mi engellisin
- +1 yıl
Hafif
Soran+1 yılNeyin var ayıp olmazsa merak ettim
- +1 yıl
Hayatımın akışını engelleyen bir şey yok hamd olsun ameliyattan dolayı kısmı yüz felci geçirdim bir kısmı kalıcı oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılKalmazsın merak etme bir enayi çıkar
012 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum Ben mal mıyım da bana enayi bakacak Allah aşkına ya 😂😂😂
- +1 yıl
18 misin sen
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne yapiyorsun su an
Soran+1 yılEvlilik gibi bir düşüncem yok da hani ilerisi için söyledim zaten hani şimdi ileride büyüdükten sonra hani diyelim ki birini bulamazsam ne yapacağım acaba falan ya da hani neden sevmiyor insanlar beni bundan dolayı mı düşünüyorum çünkü hiç yüz yüze bir ilişkim olmadı
Soran+1 yılOkuyorum şu an
- +1 yıl
Nerdensin
Soran+1 yılKarabük
Soran+1 yılAma Hatay'da yaşıyorum
- +1 yıl
Sana istek attım sende at gel
Soran+1 yılTamam?
- +1 yıl
Bekliyorum
Çıkar, daha yaşın genç.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasip kısmet bu işler ama bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta mı evde kalacaksın sjdjxn
01 Yorumla
Açılmadan iade olacaksın Neriman
01 Yorumla
18 yaşındasın ne evde kalması hele bı 28 ol
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evde kalacak gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum orasını bilemezsin orasını Allah bilir evde kalıp kalmayacağımı 😂😂
+1 yılBu gidişle kalacak gibisin
05 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum nasip kısmet be abim belki de evde kalırım belki de evde kalmam 😂😂😂
- +1 yıl
Öyle tabi nasıl bu işler
Soran+1 yılBilmediğim için soruyorum zaten Allah Allah 😂😂
- +1 yıl
nasip bu işler olacaktı :)
Soran+1 yılAynen nasip kısmet
dur daha yaşın 18 mübarek acelen ne
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim engelliyim falan istemeyen olur mu
Soran+1 yılNasip kısmet be abi
Soran+1 yılHayırlısı olsun inşallah
Evde kal
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kız sıkılırım ben evde 😂😂
+1 yılEvde kalcan
014 Yorumla
- +1 yıl
Açıklamayı okumadım Cook özür dilerim
- +1 yıl
Hayır öyle düşünme sen bir prensessin 🌹
Soran+1 yılAy çok teşekkürler zaten daha yeni yaptım da güncellemeyi uygulamayı yeni kullandığım için nasıl açıklama yapacağımı bilemedim çok teşekkürler Bu arada özür dilemenize de gerek yok (:
Soran+1 yılHocam bu arada sınavda sizden çok soruluyor da ne yapabiliriz 😂😂
- +1 yıl
Bana yönlendir prensesim ben hallederim seni yormasinlar 🙂🌹
Soran+1 yılO bayağı romantik bir Namık Kemal üzgünüm ama hesabın yaşıyla aynı yaştayım yani küçüğüm biraz 😂😂
- +1 yıl
Prensesi niye bu kadar kötüye çekiyorsun ki ben benden küçük kuzenime prenses diyordum ki, her kelimeyi aşka yormamak lazim
- +1 yıl
Ayrıca kız kardeşim olsa bu ithamı kullanırdım.
Soran+1 yılYok hani gül falan attığınız için dedim
- +1 yıl
Gül kötü bir şey mi ki
Soran+1 yılHani sevgiliye falan alınır ya öyle düşündüm de tabii ne tür baktığımıza bağlı kusura bakmayın hocam (:
- +1 yıl
Bak kendin demişsin ne tür baktığımıza göre değişir. Sen benim gül gibi prenses bir kardeşimsin :)
Soran+1 yılSiz de benim için 🌹💐 ama şöyle bir söz var gülü seven dikenine katlanır 😂😂
Çıkar rahat olsun nasıl bir erkek istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum nasıl erkek istiyorum konusuna gelirsek fiziksel özellikleri beni pek umrumda olan bir şey değil Ben daha çok karakterini önem veririm egoist insanlardan hoşlanmam egoist olması oturmasını kalkmasını bilen düzgün bir insan olması yeterlidir benim için
Soran+1 yılİnşallah asip kısmet İnşallah bulurum
Soran+1 yılİnşallah zaten daha küçüğüm de hani engelli olduğum için bazı insanlar istemeyebilir öyle bir düşünce var da hani ne yapabilirim diye bir sormak istedim
Elbet çıkar
09 Yorumla
Soran+1 yılNasip kısmet tabii ki bu işler de ne bileyim yani Mesela evleneceğim kişinin benim engelimden dolayı beni aşağı görmesini istemem yani ya da işte önceki ilişkimdeki arkadaşlarım mesela engelli olduğum için arkadaşları istemiyordu yok işte bununla çıkma yapamazsın edemezsin tarzında davranıyorlardı ama oysaki o kadar büyük bir engelim de yoktu hatta ben söylemesem fark etmiyorlar da bile
Soran+1 yılHaklısın değmeyecek insanlara fazla değer verirsen böyle oluyor
Soran+1 yılYok öyle değil yani ayda yılda bir sevilmişiz de ondan sonra 2 gün sonra bırakması da çok saçmaydı ortada bir de sebep olmayınca insana kafasını kurcalıyor daha dün ben işte seni çok seviyorum diyordu
Soran+1 yılTabii canım da insanın morali yine de bozuluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılElbet çıkacak
01 Yorumla
+1 yılŞans verrrrr
05 Yorumla
- +1 yıl
Ne engelin varki
Soran+1 yılFiziksel engelliyim abi ben sağ elime pek kullanamıyorum da çatal kaşık falan kullanamıyorum Bir de saçımı bağlayamıyorum falan filan Bir de sağ ayağımda sıkıntı var da yürüyebiliyorum çok fazla değil öyle
- +1 yıl
Nasip kısmet sıkma canını
Soran+1 yılHaklısın abi nasip kısmet
Çıkmaz
01 Yorumla
+1 yılÇıkar
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalıcans
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum nereden biliyorsun evde kalacağımı sen geleceği görebiliyor musun 😂😂🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepimiz evde kalcaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasip kısmet bilemezsin orayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvdekalmelike
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelli bir çocuk olduğum için ne bileyim sağlam insanlar varken neden bana bakarlar ki gibi düşüncem oluyor sizce bu düşünce de haklı mıyım yoksa kendime mi kandırıyorum ya da çok mu kötümser bakıyorum hem niye evde kalıyormuşum sıkılıyorum ben evde arada dışarı çıkıp gezmek istiyorum Ben de insan değil miyim sosyalleşmem lazım 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç 🧐
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoca delisi evde kaldin
02 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre
Soran+1 yılAşkım sorunun tamamını atamamışım O yüzden dolayı sadece ilk kısım çıkmış o yüzden yanlış anladınız açıklamayı ve okuyun ona göre soruyu bakın açıklamayı düzenledim Ben tekrardan bir açıklama yazdım
+1 yılBurdan arıyorsan zor
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu güncelledim haberin olsun hangi manada söylediğimi
+1 yılKaç yaşındasın?
07 Yorumla
Soran+1 yıl18'e gireceğim de engelli olduğum için bu tarz bir soru sorma ihtiyacı duydum hani engelli bir kızla çıkmak çok ne bileyim belki her erkeğin isteyeceği bir şey değildir diye düşünüyorum çünkü önceki ilişkimde mesela arkadaşları diyordu hani engelli bir kızla çık ve ben sana sağlamını bulunurum tarzında konuşmalarını duymuştum tabii zoruma gitmişti ama yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Üzücü bir durum bunları duyman
Engelin ne?
Soran+1 yılFiziksel engelliyim zaten ben söylemesem engelli olduğumu da bileceklerini de sanmıyorum yani çok belli etmiyorum engelimi sağ elimde biraz sıkıntı var çatal kaşık falan kullanamıyorum Bir de sağ bacakta birazcık sıkıntı var ama yürüyebiliyorum öyle yürüme de büyük bir problemim yok
- +1 yıl
Fotoğrafını atabilir misin elinin? Belli bile olmuyor diyorsun
Soran+1 yılYok abi teşekkürler (:
Soran+1 yılYani buna pek ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Belli bile olmuyorsa neden üzülüyorsun diyecektim görüp
Söyleme
Ayrıca seven her türlü sever
Kendini de ezdirme böyle düşünüp
Kendini sev başkaları da sever saygı duyar
Sen böyle yaparsan başkaları da kötü yaklaşır
+1 yılEvdesin. Alış oraya
04 Yorumla
- +1 yıl
Pardon
Soran+1 yılSıkıntı değil de neye pardon dedin
- +1 yıl
Nerenden rahatsizsin
+1 yılDüzgün erkek mi
08 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün erkekten kastettim yakışıklı olmak değil kalite karakter kalitesi hani oturması kalkmasını bilen konuşmasını bilen insandan bahsediyorum
- +1 yıl
Sen nasıl birisin
Soran+1 yılYani biraz çocuksu bir insanımdır Bir de engelli olduğum için de öyle bir sıkıntı da var senin sağlam insan varken neden benimle olsun ki kafası
Soran+1 yılÇocuksu insanından bahsettin de sevdiğim kişiye karşı böyle onun yavrusu gibi kız kardeşi gibi davranırım yeri geldiğinde tabii ki ciddi de olurum
- +1 yıl
Nasil engellisin geçmiş olsun
Soran+1 yılFiziksel engelliyim abi benim sağ elimde sıkıntı var sağ elimi kullanamıyorum sadece bir de sağ bacağımda var da sağ bacağımda pek bir şey yok yürüyebiliyorum falan yani çok büyük bir şey değil sağ elimle işte çatal falan tutamıyorum ince motor becerisi Yok işte anladın
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun nerden sin
Soran+1 yılHatay
+1 yılben geldim
01 Yorumla
Soran+1 yılHoş geldin
+1 yılneden olmasın çıkar
03 Yorumla
- +1 yıl
çok yanlış bir düşünce öyle deme
Soran+1 yılBilmem ki yani belki olmaz olur nasip kısmet
Evde kaldınnn
02 Yorumla
Soran+1 yılHem ben evde kalmak istemiyorum sıkılıyorum evde arada dışarı çıkıp hava almam lazım sonuçta insanoğlu gezmek ister sosyalleşmek ister değil mi yani Allah Allah 😂😂
+1 yılÇıkar daha gençsin
04 Yorumla
- +1 yıl
Kötümser bakıyorsun bence
Soran+1 yılÇok teşekkürler sağolsun
- +1 yıl
Rica ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih