Sadece güzel olmasi yetmiyor biraz neşeli cilveli biraz konuşkan olcak, utangac susan olmicak
Nazli olcak sadece yüz güzelligi yetmiyor fizigide güzel olcak ince belli hafif yuvarlak kalcali olcak hakli miyim?
Sadece güzel olmasi yetmiyor biraz neşeli cilveli biraz konuşkan olcak, utangac susan olmicak
Nazli olcak sadece yüz güzelligi yetmiyor fizigide güzel olcak ince belli hafif yuvarlak kalcali olcak hakli miyim?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
cilveli seksi arzulu ve yatakta aktif kızlar her zaman en iyisidr. çok fazla güzellik falan önemli değil yuvarlak kalçaların hastasıyız. senin kalçalar nasıl
Yani bu halk dilinde olan bir sey kisiden kisiye gore degisir ben boyle degilim bu burçlara benziyor salla sallayabildigin kadar sonra bunu genel olarak söyle herkes böyle olsun öyle bir sey yok
Kolombo bile senin kadar güzel bir keşif yapmamış. Afferin sana :)
Yaa
Ciddiyim :... İmza _(---(-*** :)
Kesinlikle haklısın sonunda biri bizi anladı canım benim ya kanım kaynadı sana 😂
Tsk ederim bugün aklima geldi, eskiden insanlar utangac flndi ve bitti
Hala varlar amab
Yani bitti derken jfjf cilve yok anlaminda
Sen nasıl çözdün bu işi asdf
Ya böyle düsündüm bi kiz vardi böyle biraz şilllik bisi ama cikveli olduguna da eminim evlendi falan kocasi da sakin bisi, o evlendiyse demekki erkekler sakin olsun yok cekingen olsun biraz susan olsun falan bunlara bakmiyomus dedim
Yani karakteri okadr mühim degilmis diye düsündüm o kadar harika bi karakteri yoktu
😂😂Hahha
Yalan mi
Yoo
eveeeet :) küçük memeli beyaz tenli minik kedi yavrusu miyavlar gibi konuşsun bir de
Yani genel olarak anlamışsın %80 olarak
Bugün aklma geldi erkekler sadece yüz güzelligi olan bi kiza böyle sakin utangac falan filan pek sevmiyo diye
Yani kanka utangaç suskun bi erkeği sever misin mesela anladın mı herkes girişken aktif olmalı kızlar olarak da giyimine dikkat etmeli güzel kokmalı tarzı olursa süper olur parfüm vs kişisel bakım süper olmalı erkekler içinde aynı şekilde ve kızlar için şunu da dicem fizik biraz önemli kilonuza dikkat edin 49-55 kilo arası kızlar her zaman daha iyidir genel olarak böyle
Ve kızlarda küt kızıl saç süperr oluyor aşırı iyi küt siyah saçta aynı şekilde birde makyaj olarak eyeliner ve ruj sürseniz yeter allık aşırı gereksiz kullanmayın
Hm
Sipariş usulü oluyorsa neler neler beklenmez ☺️
10 üzerinden 50 verdim sana
Yicem
Ayyynenn bide istekli olmalı
Iste cilveli falan
Evet evet tam olarak bu
Sadece yüzü güzel ve biraz cekingen kiz cilveli olmaz
O da olur aslında ya
He he
Valla bak
Bazi utangac kizlar nasl olurda beni kimse sevmiyor ama su şilligi seviyolsr falan diyor jfjf
Günübirlik seviyorlar çünkü o şıllığı
Hyr evlenenden diyorum
Evlenenler asıl çekingen kız arar yani ben öyle olsun isterim
biraz daha ekleyebilirdin :)
Bu kadar yetrt
Evet ama bunlara ek olarak sekste yapmalı
Yok onu yapmacik
Aynen dedigin gibi tatlım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?