Kızlar gece gündüz buluşmak istiyor görüşmek istiyor inanılmaz bunaltıcı
Kızların çoğu böyle doymak bilmiyorlar gece gündüz buluşmak görüşmek ne ya insanların hiç gücü yok zaten
Bu tarz kızlar çok bunaltıcı ama neden bikmiyorlar?
Kızlar gece gündüz buluşmak istiyor görüşmek istiyor inanılmaz bunaltıcı
Kızların çoğu böyle doymak bilmiyorlar gece gündüz buluşmak görüşmek ne ya insanların hiç gücü yok zaten
Bu tarz kızlar çok bunaltıcı ama neden bikmiyorlar?
Dediğin konu dışın da dile getirilecek çok konu var. Şahsen bura da kadının yaş aralığı ve olgunluğu çok önemli. Hayatım da kendi yaşımdan büyük kadın var ve Allaha şükür böyle şeylerle karşılaşmıyorum. Buldum bir milf hayatıma devam :D
Evlen kanka valla
bizimkisi aşk değil de daha çok şey üzerine kanka bilmiyorum takılıyoruz şu an öyle ama 40 yıllık karı koca gibiyiz :ADS SADD AS
Kaç yaş aranızda?
O zaman kadın bikabilir
Tek senmisin acaba
Ben 28 o 38. Pek sanmıyorum flörtten daha ileriyiz şu an saf sevgiyi bende tattığını söylüyor yani ilgi, alaka, kıskanılma, şefkat ve sevgi duygularını sende öğrendim falan diyor. Tek benim bir nevi sugar momy olayı ama kendisi bildiğin fit teen çıtır kız :D ben onu her duygu ve her açıdan doyurup ihtiyacını gideriyorum pozitiflik katıyorum oda bana aynı duygularla karşılık veriyor ve maddi imkanlarını da paylaşıyor falan öyle kanka yani
Aşırı da değil ya yaş farkı normal miş
Evlen bunla 😄
Aranızda çok yaş farkı yok
Bu kadın bu yaşta bu parayı nerden bulmuş
canım ben yatıp kalksam erkeğin parasını yerim😄 4 ayak üzerine düştün hem para hem seks
Nerden bulmuş bilmiyorum ama ailesi falan zengin ya. Galiba aile kaynağı. Almanya'dan gelmiş zamanen. En sevdiği konuda o zaten seks. Genç olduğun için enerjiksin yaşıtlarım çok yaşlı falan duruyor diyordu bir ara 😂
Oylede o kadın milyon genç erkek bulabilir yakında sıkılır senden söylim
Sanmıyorum 6 ay oldu 😂
Tanışmamız çook önceden oldu ama yeni geçtik flört evresini daha
Senin özelliğin nedir 😂😂😂 çok şaşırdım cidden ne keriz kadınlar var ya üstelik yaşlı bile değil
Üstte yazdım ya kanka. Hayatına giren kim olursa hep parasal yaklaşmış bende zengin olduğunu tamamen bilmiyordum daha çok sevgi bazlı yaklaşma görünce şaşırmış yani. O yüzden devam ediyoruz yani açıkcası. Niye keriz olsun canım hep kadınlar mı zengin erkek bulacak bende zengin ve seven kadın buldum ne güzel işte 😂
Çok şanslısın elinden kaçırmadan baş nikahı çok ciddiyim elinden kaçıran bir daha hayatta bulamazsın
Nerden bulacaksın böyle Zengin kadını ama o evlenmeyebilir
Evliliği istiyo duyuruyor böyle 3 çocuğum olsa keşke falan diyor 😂
Yakın zaman da uzatacam yüzük ve teklifi zaten sadece uygun zamanı bekliyorum bakalım 😂
Çok şanslısın öyle zengin biri bana denk gelmiyor umarım banada denk gelir
Cevap
8Cevap
Bence sende sorun var. Insan sevdiği ile her dain birlikte olmak ister
Ben soğuyorum ozlemem lazim
Evlilik sana göre değil O zaman
Evlilik tede mesafe olmali
🤣🤣 bol sans
kızlarda haklı sevdiği adamı merak ediyorlar
Ben bikiyorum sürekli görüşsem erkekten bikarim
haklisin cıvık olmaktansa sakin davranmak iyidir
yok be nerde, biz istiyoruz kızlarda binbir naz. doymasın zaten hep aç olsun :)) asdfghjk
ya sürekli görüşmek ister ya da 5555. buluşmada öpüşürüz der arası yok zaten
Aklı başında bir kız. Daha ne olsun
O tip kızlarla uzun süreli ilişki yürümez
Görüşelim ama dokunmadan diyorlar
Bizi anlayan biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?