Şey Cimbom'un yenilmesinden yani.. 😄
Moralim bozukken beni şirinlikleriyle, tatlı dili güler yüzüyle keyfimi yerine getirecek hatunu nerde bulabilirim?
Şey Cimbom'un yenilmesinden yani.. 😄
Moralim bozukken beni şirinlikleriyle, tatlı dili güler yüzüyle keyfimi yerine getirecek hatunu nerde bulabilirim?
Benim morali sifır.. sifır.. sifır..
Cimbomum yenildi! 14 maçlık tarihî galibiyet serimiz sona erdi.. Moralim bozuk şu an..
"Galatasaray yenerse mutluyum! Yenilirse mutsuzum!
Ekmek 10 lira olmuş.. 100 lira olmuş.. Yağ 500'e çıkmış.. Dünyada afedersin sarı kırmızı horoz kaybetse moralim bozulur.. Ağırıma gider, zoruma gider kardeşim, kaldıramam.."
#Vesselam
İnsanın eşi, sevdiği şirinlik yapmasa da varlığı dahi moralin yerine gelmesine yeterlidir diye düşünüyorum. Siz de aradığınızı bulursunuz inşallah.
Bugün abim maç seyrederken pek agrasifti demek ki sebebi buymuş 🤭 Geçmiş olsun.
Teşekkürler :)
"Aramakla bulunmaz ancak bulanlar ancak arayanlardır" diyeyim ben de madem.
Sevdiğim bir cimbomlu da aynı hüznü yaşamıştı akşamdan, ona da demiştim aynı şekilde. Nazar boncuğu olsun... Seneyi şampiyon olarak bitirir inşallah Galatasaray. (dipnot: Beşiktaşlıyım ama severim cimbomu) 😄
İnşallah :)
Kardeşim sende şu hatunu bir bulamadın :D Valla bulursan bana da söyle. Böyle bir hatunu ya anamız bulur ya da kardeşimiz. Kahve dünyasında böyle bir hatuna denk gelme şansımız oldukça düşük çünkü :D
Senin yok mu hatunun? Olmayanlar bir bulsun kardeş ya..
Cevap
4Cevap
Profil fotoğrafınız çok sert biri gibi gösteriyor sizi. Siz naif, anlayışlı biriyseniz öyle kadınlar da sizi bulur.
O foto sanal zekayla yapılmış foto :))
Yine de öyle duruyor
@G_Hakikat yapay zeka demek istedi herhalde. Yine de filtreyle bile çok sert bir hali var. Normal bir fotoğrafı karikatürize ettiğinde bir tık sempatik olur ama bu fotoğrafta olmamış.
Evet mizacım sert biraz.. Buna benim yapabileceğim bir şey yok.. Yaradan öyle uygun görmüş.. :) Ama kaba biri değilim, en azından çalışıyorum olmamaya..
Anladim
Bu morali fatih terim bile düzeltemez bence 😃😃
Sorma nasıl bozuldu 😄 öyle böyle bozulmadı..
Türkçe'ye bak Türkçe'ye.. bir kelimeyi zıt kullanmama rağmen aynı anlam çıkması 😄😄
Bunlar hep üzüntüden ama kurtarmışsın yine 😃😃😃
Edebiyat yapıyorum resmen moral bozukluğundan.. Yarın kitap yazayım bari 😌
Bitince söyle alıp okuyalım 😌
Yarın ilham gelmezse bir dahakine artık 😄
O hatunlar genelde sınırlı üretim oluyor ve fark edildikleri anda kapılıyolar 😄
Bence de :))
Geçmiş olsun 🤭
Nazarlara geldi, kem gözler değdi 😂
O Zorbay denen hakem müsveddesi sağolsun..
Çok ah aldı.. Benim morelimi bozdu ya, neyse beddua etmeyim, Allah biliyor.. :((
Öyle zaten :) Bu arada siz takım tutuyor musunuz?
Bu nasıl bir bakış açısı 😄 ilk kez duydum neden ki?
Tövbe estağfurullah 😄 farklıymış
Trabzon geçen sene şampiyon oldu.. :) Yeter da..
Onu da yaptık yine yaranamadık sizin gerçekten istediğiniz bu değil ki beyler boşuna kimseyi kamdırmayın
müzeye kaldırdılar onları sımdıkıler hep depresıf daha cok moralını bozarlar hahaha
Bu erkeklerin, kadınları tatlı şeker minnoş sanmaları yok mu...
Hepsi yapmacık tavırlar
Öyle olmayanlar, kendine ben hanımım demesin.. Gelsin onlarla tavla atalım.. Başka bir işe yaramazlar..
İnsan doğal olmalı, laflarınıza dikkat edin, klasik müslim
Hadi feminik ablacım, seni sarmaz bura sıkılrsın..
He öyle😄
Bu siteden bulma da abi aman diyim
Tamam :)
Öyle diyorlar genelde ama öyle insanlar hayatlarına girincede cepte görüyor ve değer vermiyorlar genelde
Bulamassn abim. Zoğr. Ama palyaço arayabilirsin bak o da bir seçenek güzel abim
Hevesliysen palyaço olmaya, yarın gel başla
Maaşı ne kdr. d
Performansa dayalı ücret sistemi.. Performansına bağlı..
Hea o zaman bize ekmek çıkmaz abim hayırlı akşamlar diliyorum
Ha şunu bileydin, seni aşarım ben..
Seni evlendiremedik biz nasıl evlenicez reis sfsf
Nasip işi öyle arayarak bulunmaz
Bende başlık gibi erkeği mi bulsam keske
1 ile tam destek verdiğim konu.
hayvanat bahçesinde 😁
😂
Bulamazsın bulursan bana da bir erkek bul asko
Her yerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?