Güncellemeler
+1 yıl
Özür dilerim arkadaşlar ruhunuzu yordum 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kafayla olmaz. Durup dinlenip düşünüp kendini haklı çıkarıp yeni yine yeniden diyeceksin
Olmuyor işte denedim
Kız olmayipta nolacak aciz olma. Kıyamet mi koptu
acı kayıplar yaşadım buna rağmen hala eskiye dönmek istiyorum umut var ama başaramıyorum
Bunu yapmayı beceremedim ama sana tavsiyem ardında bırak kalmayan ne varsa yüzleş ve ardında bırak
Pek yüzleşmelik durum değil acı kayıplarla nasıl yüzleşir ki 🙂
Bu arada taktığın maskeler seni daha cok yıpratır zaten farkındasın dur yapma ne hissediyorsan onu yaşa ve ardında bırak gülümseme bi nefes uzagında aslında
Aslında konuyu tam olarak bilmiyorum haklısın ama çok şey gözlemledim çok insanı izledim istersen yapabilirsin baktığını seçemesende gördüğünü seçebilirsin bakmayı seçmeyi dene
Bazen çoklu arkadaş grubuyla oturuyoruz gülüyorlar kahkaha atıyorlar ben onlar gibi değilim gülerim ama içten değil onlarada daha yavaş gülün falan derim ne yapalım senin gibi her gün ağlayalım mı modumuzu düşürüyorsun falan diyorlar kafaya takıyorum bunu mesela
Bu noktada arkadaş çevreni sorgulaman lazım sence gerçekten ait oldupun ortam orası mı? Onlar için maske takmaya değer mi?
Pek arkadaş çevrem denmez eski mezun sınıf grubu desem daha doğru çünkü arkadaşım da yok benim hiç
Neden umursuyorsun ki o zaman onları takılmak istemiyorsan takılma maskelerle kendini bastırmana değmez
Bazen ayna karşısında kendime bakıyorum gerçekten nasılım diye insan hiç kendine acır mı o kadar bitik ruhsuz hayattan bezmiş biriyim ki 😢
Sebebi sence ne?
Yaşadığım olaylar bastırdığım duygular içşme sttığım göz yaşları
Evet sorun belli peki çözüm? Ve yaşadığın olaylar ne kimi kaybettin?
Babamı kaybettim 15 yaşındaydım zaten dünyamın ipi o zaman bende kopmuştu o boşluğu biriyle doldurayım dedim o da bıraktı gitti sevdiğşm herkes gidiyor ikisi arasındaki tek fark ölüm kimse beni önemsemiyor ne bileyim kimsenin değer verdiği biri olamadım
Babana üzüldüm 😞 diğeri zaten malmış bi noktada. Peki bunlar için neden kendini değersiz hissediyorsun ki birisi yanlış çıkmış bu seni değersiz yapmaz
Çünkü mutlu olmak istesem kimi her şeyden çok sevsem o mutluluk gidiyo hayat beni en ücra köşesine itiyor ve kurtulamıyorum ben çok mu kötü biriyim neden diyorum ne yaptım ki bedel ödüyorum kimi üzdüm bedelini ödüyorum diyorum bildiğin oturup buns kafa yoruyorum
Bunlar aslında hemen hepimize olan şeyler sadece dönemsel olarak bi tık artmış olabilir burada hayatın veya senin bi suçu yok. Bu yaşadıklarının da seni değersiz veya kötü yapmıyor insansın abi üzülebşlirsin bu eziklik değil ama bu yuzden kendini suçlama bu senin hatan değil sadece yanlış insandı
Güven zordur hele yaşadığım acı olaydan sonra ne bileyim daha hassas olur sandım güvendim inandım hadi yanlış olan o diyelim peki ya diğer sorunlarım
Bence yargısız infaz yapma kendine olanı biteni bilmesemde ardında bırakmak istersen bırakabilirsin bunu biliyorum
Hafıza kaybı yaşamak istiyorum yaşadığım kötü şeyleri unutayım sadece
Seni bu moda getiren kişileri sil
Tek kişiler değil ki yaşadığım acı olaylar çok fazla
Bi uzmanla görüşmelisin
Psikiyatri ile bi rahatsızlıktan dolayı iç içeyiz acaba bu derdimi oturup konuşsam mı diye düşünmedim değil açıkcası
kazanamazsin..
😢😢
paran cok olcak paran..
hadi onu gectim sadik arkadaslarin yoksa
Neden para anlamadım
paran cok olursa bi sekilde kendine bakarsin istedigini alirsin yersin.. bu kadar kotu hissetmezsin
Maddi açıdan sıkıntımız yok işte her şey para değil maneviyat arıyor insan
sen bana para ver ben sana maneviyat vereyim
ikiside sart iste..
anliyorum ben seni birebir yasiyorum o durumu
Kaybolmuş maneviyatı nasıl vericeksin
veririmde iste oyle hemen konusmak care degil..
uzun sure yaninda olmak gerekir
Teşekkür ederim ama bu imkansız yani
imkansiz mi beni tanimiyosun ben hallederim o isi
1saatimi bile almaz
Halledemezsin cidden biliyorum 4 yıldır hallolmayan şey 1 saatte mi çözülecek
sen korkarsan kaybettik coktan
Anlamıyorsun beni 😢
sen anlamiyosun..
Ben kendimle savaşıyorum bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum hiç iyi değilim antidepresan işe yaramıyor anlamıyorsun beni kimse anlamıyor kocaman karanlık bi boşluk hayatım kim el atsa onu da çekiyorum
ben anliyorum iste
o karmasada oldum halada sıkıntılı durumlar..
Sen anlat
anlatacak biseyim yok.. yasandi bitti...
Aşk mı
yok ya