Sevgilim sebepsiz yere dayak yedi?

Bugun sevgilimle parkta oturuyorduk kimse yoktu bacaklarımı kucağına uzatmıştım sohbet ediyorduk normal bir şekilde yoldan iki kişi geçerken (biri kiz) sevgilimi yanina cagirdi sonra ona burdan anam bacım geçse napıcaksın burası benim mahallem ben burada oturuyorum falan dedi sevgilimde yanlış bir şey yapmadığımızı söyledi o da tam çene kısmına yumruk attı tam denk getiremedi ama sevgilimde niye vuruyosun dedi karşılık vermek istemedi uzamasın diye çünkü ne oldukları tiplerinden belliydi o sırada tekrar vurmaya kalkıştı bu sefer kolunu tuttu cocugun uzaklaştı biraz sonra bize sizi bir daha burada gormiyim s*ktirin gidin burdan fakan yaptı yanındaki kız da bana donerek seni yırtarım or*spu seni gebertirim gibi küfürler etti bende sesimi çıkarmadım duymamazlıktan geldim gittiler sonra ama sevgilimin morali çok düştü nasıl destek olacagımı bilemedim karşılık vermedigine pisman oldu sinirden vucudu titriyordu sakinlesemedi acaba benden utanmış mıdır o an nasıl destek olabilirim yardımcı olur musunuz?
Sevgilim sebepsiz yere dayak yedi?