Sevgilim bogazımı sıktı?

1 senelik ilişkimiz var biz birçok zor şeyin üstesinden geldik hamile kaldım düşük yaptım ciddi anlamda kısa ve öz kavgalarımız oldu ama kopamadık en sonunda birbirimize geldik. Neyse ben zaten ailemle görüşmüyorum ev arkadaşıyla yaşıyordum biz ayrıldık sevgilimle beni sokakta bıraktı 2 gün sahilde tek basıma yattım sonra çocukluk kız arkadaşım (sevgilimde gözü vardı) bana dediği eski sevgilimin evinde kal çocuk var evi var çocuklada konuştuk kal ben ablamda kalırım dedi karşılıksız 1.5 ay orda kaldım sonra sevgilimin beni ilişkimiz varken defalarca aldattığını öğrendim soğudum ondan 1.5 ay sonra karşıma çıktı hergün yazıyordu cevap vermiyordum en son görüşmeyi kabuk ettim o kadar çökmüştü ki 27 yaşındaki koca adam köpek gibi ağlıyordu afettim ama eskisi gibi olmadım 3 gün sonra tekrar ayrıldım sonradan tamamen barıştık kız arkadaşım ve sevgilisiylede aram iyiydi sevgilim beni annemle barıştırdı annemin evinde kalmaya başladım sonra birden bire yemin ederim size bana kız arkadaşımla sevgilisi iftira attı başkasıyla yattı diye ıspatlı birsey yok ama ellerinde iftira dedim köpek gibi ağladım inanmadı gece 3 ye beni annemin evinden aldı arabada dövdü hastaneye götürdü yaptığı diye doktorlar suratına tükürdü sen nasıl adamsın diye bende o gün eve gittim 40 tane hap içip intihar ettim 4 gün yoğunbakımda kaldım çıktım o gün yine affettim çok sala*ğım biliyorum neyse üstünden 1 ay geçti hergün yüzüme vurdu aldattın diye sustum bugün alkol almış bu arada ev tuttuk biz beraber tek yaşıyorum burda. Yanıma geldi az önce konuşuyorduk hersey çok güzeldi yüzüme vurdu bende onun yaptıklarını söyledim bana oros*bu çocuğu dedi defalarca söyledi hergün başkasıyla yattın dedi dostum kah*pe dedi defalarca dayanamadım göğsüne vurdum birden yere düştü nefes alamadı isteyerek yapmadım dayanamadım o sözlere sonra omzuma vurdu bogazımı sıktı ikinci defa tekrar şıktı nefesim kesildi tekrar vurdu benim babam öldü iki sene oldu sana baban gibi yapmadım hiçbirzaman dedi bu vurdum sayılmaz dedi babamda çok döverdi beni bende babam bile senden daha adamdı dedim suratıma tükürdü bitti Şu an bana bu demeyecektin dedi ihanet artı bu cümle dedi yarın özür dileyecek kendi yaptıklarının üstüne kapatacak kendime zarar vermemek için zor duruyorum birsey söyleyin bana ben yapmadım ona ihanet etmedim inandıramıyorum?
Sevgilim bogazımı sıktı?