Sevgilim dayak attı?

Bulusucaktik dolmuştan indim bulvara. Kısa kot etek giydim üstte de hafif dekolte. Şaşırdı selam bile vermeden ulan bu ne hal kız sen beni katıl mi edicen dedi aşkım sakin ol bir şey yok kıyafetimde dedim gel lan gel dedi taksiye bindirdi giderken de seni bi güzel dövecek dur bi gidelim dur sen bi dedi soluk soluğa taksicide destek verdi abi haklisin bu karilardan dayağı eksik etmiycen eline sağlık abim dedi evinin orada indirdi. Kolumdan çekerek eve soktu. Yapma nolur yapma dedim beni daha fazla sınır etme koparmadan dur ki canini yanmasın daha çok dedi koltuğa yatırdı eteğini çıkarttı ve kemerini çıkartarak kenetlemeye başladı millete bacaklarını sergilersin seni ka.. pe adamlar hayva. n gibi bakıyor seni düşluyor seni ka... sar dedi ağlıyordum durmadan yapistiruyordi sakinleşince bitti sandim oda soyundu benim üstüme çıktı ve beni hicbir zaman yapmadığı kadar sert bir şekilde yaptı canımı çıkarttı resmen bundan sonra bu davranışını göreyim her gün bi dayak dedi aileme bir şey diyemiyorum mafyatik ilişkiler içinde bana kendini farklı tanıttı asıl işleri karanlık çok çok değişik nasıl kurtulucam ne yapicam bilmiyorum öyle bir batakliktayim ki?
Sevgilim dayak attı?