Arkadaşlar Benim Ne Suçum Var Allah Aşkına Anlattım Siz Söyleyin? Onu Ben Mi Öldürdüm? Daha Ailem Bilmiyor Ben Ne Yapcam?

Arkadaşlar benim 5 yıllık ilişkim vardı. Üniversite de tanışmıştık zaten üniversite bitti. İşte bulduk artık evlilik için hazırlıklara başlamıştık. her şey o kadar güzel gidiyordu ki.. Belki de ben öyle zannediyordum. 4 ay önce sevgilimin ona hala sevgilim diyorum ama başka nasıl hitap edeyim telefonundan eski fotoğraflarımıza bakarken gelen müstehcen içerikli mesajla bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim. İnanamadım tekrar tekrar baktım evet aldatıyordu. O an çok kötüydü ya bağırdım çağırdım. Ne kadar anlatmaya çalışsa da ayaklarıma kapansa da dinlemedim. Numara, sosyal medya her taraftan da engelledim. Buna rağmen her dışarı çıktığımda evimin önünde oluyordu ya da sokak ortasında önümü kesip benimle zorla konuşmaya çalışıyordu. Çok yalvardı yakardı ama affetmedim. Birgün de intihar ettiğini öğrendim yanında "Seni çok seviyorum, sensiz olmuyor her şey için affet beni Mervem" yazılı not bulunmuş. Öğrenince sinir krizi geçirdim. Beni Ambulansla hastaneye kaldırmışlar hiçbir şey hatırlamıyorum uzun süre hastanede kaldım şu an hala ilaçlarla duruyorum. Bugün de pazara gitmiştim orada annesi ve abisi de vardı annesi beni görünce "Katil sen ne yüzle dışarı çıkabiliyorsun utanmaz" diye üzerime saldırdı. Abisi de "Kardeşim senin yüzünden öldü katil" dedi. Çevredeki insanlar müdahale etmese fiziksel şiddete uğrayacaktım. Ne yaptım ben ya? Ne yaptım ben? İhanete uğradım ne yapsaydım görmezden mi gelseydim? Onu ben mi öldürdüm? Ne katili? Üzüntüden kendimi yiyorum daha aileme bile söylemedim bunu ya ileride bana zarar vermeye kalkarlarsa? Arkadaşlar ben ne yapcam böyle?

Arkadaşlar Benim Ne Suçum Var Allah Aşkına Anlattım Siz Söyleyin? Onu Ben Mi Öldürdüm? Daha Ailem Bilmiyor Ben Ne Yapcam?