Arkadaşlar Benim Ne Suçum Var Allah Aşkına Siz Söyleyin Ya? Ne Yapmışım Ben Mi Öldürdüm Onu? Ne Hakla Beni Suçlayabiliyorlar Ya?

Arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim vardı. 5 ay önce sevgilimin başka biriyle ilişkisi olduğunu yani bana ihanetini öğrendim. Haliyle çok üzüldüm, kızdım ve sevgilimden ayrıldım. Gerçekten barışmak için çok mücadele etti. Yolda önümü kesip konuşmak istemeler, ayağıma kapanmalar, özür dilemeler.. Ama artık geçmişti hiç yüz vermedim ve birgün intihar haberi geldi "Demet seni çok sevdim, çok seviyorum beni affet aşkım" diye bana not da yazmış. Bunu öğrenince çok üzüldüm hatta tedavi görmeye başladım ama ihaneti acımı hafifletti desem yeridir. Dün de evde yalnızdım kapı çaldı açtım baktım Sevgilimin kuzeni yani dayısının kızı. Kuzenim senin yüzünden öldü, şimdi mutlu musun? Dedi. Hakaret etmeye başladı. Sustum sustum en sonunda patladım "Defol git evimden dedim tam kapıyı kapatacakken kapıyı tuttu ve üzerime saldırdı. Boğuşarak salona kadar girdik bu üzerime çıkıp "Bunun hesabını vermeyeceğini mi sandın? Dedi ve beni boğmaya başladı. O an sehpanın üstündeki vazoyu gördüm ve can haliyle kafasına vurdum. O yüzünden yaralandı benimde ellerim kesildi. Hemen sokağa fırladım. Polis ve Ambulans geldi onu hastaneye beni karakola götürdüler. Mahalleye de rezil olduk. Şimdi de benden şikayetçi olmuş yaraladığım için Lan ihanete uğrayan ben, beni suçlayan sen. Evimi basan beni boğmaya çalışan sen Ne hakla şikayetçi oluyorsun? Arkadaşlar benim ne suçum var Allah aşkına siz söyleyin ya? Ne yaptım ben mi öldürdüm onu?

Arkadaşlar Benim Ne Suçum Var Allah Aşkına Siz Söyleyin Ya? Ne Yapmışım Ben Mi Öldürdüm Onu? Ne Hakla Beni Suçlayabiliyorlar Ya?