Arkadaşlar Allah Aşkına bir şey Söyleyin Benim Suçum Günahım Ne? Onu Ben Mi Öldürdüm? Ben Ne Yapıcam Şimdi?

Arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim vardı. 4 yıl gayet mutluyduk, hiçbir sorunumuz yoktu. Takii geçen Temmuz ayına kadar cafede otururken sevgilimin telefonundan fotoğraflarımıza bakıyordum gelen müstehcen içerikli mesajla beni aldattığını öğrendim. İlk başta inanmadım tekrar tekrar baktım. Haliyle çok sinirlendim telefonunu yere çarptım bağırdım çağırdım ne kadar inkar etse de dinlemedim. Daha sonraları yolumu kesip anlatmaya çalıştı, ayaklarıma kapanıp özür de diledi ama dinlemedim affetmedim. Geçen eylül ayında sosyal medyada ölümhaberi diye bir site varya trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrendim. Tabii elim ayağıma dolaştı. Haftalarca kendime gelemedim sakinleştiricilerle kendimi toparladım, hatta bu süreçte psikolojik tedavi bile görmeye başladım. Bugün de semt pazarında annesi ve abisiyle karşılaştım. Annesi "Sen ne yüzle insan içine çıkabiliyorsun utanmaz, oğlum senin yüzünden öldü mutlu musun katil" diye bağırıp üstüme saldırdı. Abisi de "Kardeşimin hayatıyla oynadın katil" dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Etraftaki insanlar müdahale etmese şiddete uğruyordum. Daha kimseye aileme bile anlatamadım. Katil nedir ya? Ben mi katilim. Trafik kazasında vefat etti. Katil ne demek ya? Aldatılan ben, kandırılan ben benim ne suçum var arkadaşlar siz söyleyin benim günahım ne? Onu ben mi öldürdüm?

Arkadaşlar Allah Aşkına bir şey Söyleyin Benim Suçum Günahım Ne? Onu Ben Mi Öldürdüm? Ben Ne Yapıcam Şimdi?