Kişilik & Karakter Günahı boynuma, gel gir koynuma. Arkadaşlar günah çıkardınız mı? Şeftaliturşusu Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Malum yakında virüs olmasa da meteor tehlikesi var. E haydi buyrun günaha girip, çıkaralım 😂😂 Günahı boynuma, gel gir koynuma. Arkadaşlar günah çıkardınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Maidetta Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl bir ara kiliseye gidip şaraba ekmek banmıştım. Hep meraktan işte 2 0 Yorumla
Asil_kadinnn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye biri daha önce bana günah çıkartmanın böyle bişe olduğunu söylemedi sen olmasan boş boş gidip geliyorduk kiliseye sksjsjs 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Kültürlendirdik bugün de jsjsbs Yorumla sezsizliğim +1 yıl 🤭🤭🤭🤭🤭🤭😊🐝 mükemmel cvp 👍👍 Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yokkk mu bir kaslı papazzzz aman Allahhh Vatikan’a mı gidelim illa yaniii ohhh İsa Musa sen bizi kutsaaaa😝💦 3 1 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Jsjdhdhss Yorumla
Idunnadottir Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Cehennem diye bir yer varsa ben orada VIP olarak yanacağım kesin. 2 1 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Sizi locaya alalım Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sorunu çaldım helal et 2 sene sonra sorarım jdjdjdkoynumda korona var giremiyo kimse 2 1 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Helal olsun knks Yorumla
invictus16 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Turşuuu noluyo sana bu ara sjsjsh 😈 2 3 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Can sıkıntısı jdjd Yorumla invictus16 +1 yıl Relakıs turşu iyi deyılsın sjsjsh Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Yoo sakinim jsjs Yorumla
ta00ta Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Film izliyorum sadece. Ama ne filmi.. 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl kutsal damacana mı? 😂 Yorumla Yalnızadam_71 +1 yıl Hep aynı video bol bol Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Korana sebebiyle sahalara bir süre ara vermiş bulunuyorum. :D 2 0 Yorumla
Yeldda Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kimsenin ne günahını ne sevabını isterim bana benimkiler yeter sjsj 4 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. görseldekilerle mi günah çıkaracağız :D o zaman çıkaralım :D 1 0 Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Gidecektimde Bos zaman olmuyordu, su fotodaki rahibeler nerde soylede oraya gideyim 😊😂 1 0 Yorumla
basityasamaklazim Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Bu kervana sende hoş geldin karantina seni de bozdu 🤣 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Günahımla sevabımla sevdim ben beni Hiç birşeyimi çıkarmam😂 2 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Milletin kanına girme beğ 2 1 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Jdjdjsjs Yorumla
q3ti-b9r3 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Covid19 sebebiyle bir sureliğine sahalardan uzağım. Covid19 efendimiz giderse sahalara dönücem. 1 1 Yorumla Yalnızadam_71 +1 yıl Bayağı uzak kalcz sankı Yorumla
Edarella Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ev sana hiç yaramamış bence :D 2 1 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Napalım sıkılıyoruz jsjs Yorumla
BakireRahibe Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Iyi günah çıkarırım 😈 3 2 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Soru = üye uyumu kdjdjd Yorumla BakireRahibe +1 yıl 😹😹😹 Yorumla
ekrembaşkan Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bunları bizim belediyeye alalım 2 1 Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl Alalım başkanım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu şarkının yeri bende apayriydi evet var koynuna sokulmak istediğim ahhh be.. 2 1 Yorumla atizinde +1 yıl Bende de farklı yeri var😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rahibelerin çoğu eşcinsel 4 11 Yorumla BakireRahibe +1 yıl Iftira atmayın djdjs 😹 Yorumla ekrembaşkan +1 yıl 😂Elim ayağım titriyor şerefsizim mdmdlddkdkdkjxjx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gercek Yorumla ekrembaşkan +1 yıl 🤷♂️🤷♂️ Yorumla Şeftaliturşusu +1 yıl E Napsınlar erkek yüzü mü görüyorlar, mecburiyetten ksjsjs Yorumla ekrembaşkan +1 yıl Eldeki malzeme bu kadar 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahipler de eşcinsel Yorumla BakireRahibe +1 yıl Kanka sen iş mi atıyon her lafın eşcinsel mk fmfjdjkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tövbe Yorumla ekrembaşkan +1 yıl Benim @bakirerahibe bacıma kerkinme 😂 Yorumla BakireRahibe +1 yıl @ekrembaşkan 💞💞💞 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Soldakini alayım hemen çıkattırcam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bir ara kiliseye gidip şaraba ekmek banmıştım. Hep meraktan işte
Niye biri daha önce bana günah çıkartmanın böyle bişe olduğunu söylemedi sen olmasan boş boş gidip geliyorduk kiliseye sksjsjs
Kültürlendirdik bugün de jsjsbs
🤭🤭🤭🤭🤭🤭😊🐝 mükemmel cvp 👍👍
Yokkk mu bir kaslı papazzzz aman Allahhh Vatikan’a mı gidelim illa yaniii ohhh İsa Musa sen bizi kutsaaaa😝💦
Jsjdhdhss
Cehennem diye bir yer varsa ben orada VIP olarak yanacağım kesin.
Sizi locaya alalım
Sorunu çaldım helal et 2 sene sonra sorarım jdjdjd
koynumda korona var giremiyo kimse
Helal olsun knks
Turşuuu noluyo sana bu ara sjsjsh 😈
Can sıkıntısı jdjd
Relakıs turşu iyi deyılsın sjsjsh
Yoo sakinim jsjs
Film izliyorum sadece. Ama ne filmi..
kutsal damacana mı? 😂
Hep aynı video bol bol
Korana sebebiyle sahalara bir süre ara vermiş bulunuyorum. :D
Kimsenin ne günahını ne sevabını isterim bana benimkiler yeter sjsj
görseldekilerle mi günah çıkaracağız :D o zaman çıkaralım :D
Gidecektimde Bos zaman olmuyordu, su fotodaki rahibeler nerde soylede oraya gideyim 😊😂
Bu kervana sende hoş geldin karantina seni de bozdu 🤣
Günahımla sevabımla sevdim ben beni
Hiç birşeyimi çıkarmam😂
Milletin kanına girme beğ
Jdjdjsjs
Covid19 sebebiyle bir sureliğine sahalardan uzağım. Covid19 efendimiz giderse sahalara dönücem.
Bayağı uzak kalcz sankı
Ev sana hiç yaramamış bence :D
Napalım sıkılıyoruz jsjs
Iyi günah çıkarırım 😈
Soru = üye uyumu kdjdjd
😹😹😹
Bunları bizim belediyeye alalım
Alalım başkanım
Bu şarkının yeri bende apayriydi evet var koynuna sokulmak istediğim ahhh be..
Bende de farklı yeri var😉
Rahibelerin çoğu eşcinsel
Iftira atmayın djdjs 😹
😂Elim ayağım titriyor şerefsizim mdmdlddkdkdkjxjx
Gercek
🤷♂️🤷♂️
E Napsınlar erkek yüzü mü görüyorlar, mecburiyetten ksjsjs
Eldeki malzeme bu kadar 😂
Rahipler de eşcinsel
Kanka sen iş mi atıyon her lafın eşcinsel mk fmfjdjkd
Tövbe
Benim @bakirerahibe bacıma kerkinme 😂